Акрилна поставка ПРЕМИУМ

Елегантна акрилна поставка, подходяща за различни видове рекламни и информационни материали: брошури, листовки, менюта и други печатни издания. Тя е с минималистичен вид, свободно стояща, с лек наклон на стойката и се вписва перфектно в модерен и съвременен интериор. Широката й основа и интересен дизайн гарантират нейната стабилност. Подходяща е за поставяне в различни обществени институции, например банки, рецепции на хотели и регистратури на здравни заведения.

подробно описание

39,00  лв.

  (с вкл. ДДС)


Елегантна акрилна поставка, подходяща за различни видове рекламни и информационни материали: брошури, листовки, менюта и други печатни издания. Тя е с минималистичен вид, свободно стояща, с лек наклон на стойката и се вписва перфектно в модерен и съвременен интериор. Широката й основа и интересен дизайн гарантират нейната стабилност. Подходяща е за поставяне в различни обществени институции, например банки, рецепции на хотели и регистратури на здравни заведения.

Акрилните поставки са много популярни за показване на маркетингови и рекламни материали по ефектен и професионален начин. Освен това са леки и издръжливи, което ги прави лесни за транспортиране и подходящи за многократна употреба.

Акрилните поставки се използват по различни причини. Ето някои от тях:

Привличащ вниманието дисплей: Акрилните поставки са популярни със своя визуално привлекателен вид, който ефективно насочва вниманието на посетители и клиенти към информацията, която предоставят. 

Издръжливост: Акрилните поставки са изработени от издържливи материали и могат да се използват многократно, което ги прави подходящи за употреба на търговски изложения, конференции, в магазини и бизнес офиси. Те също така са устойчиви на надраскване, счупване и обезцветяване, което гарантира, че запазват красивия си външен вид с течение на времето.

Леки: Акрилните поставки са леки и лесни за транспортиране, което ги прави идеален вариант за фирми, които редовно посещават търговски изложения или събития. Освен това бързо се за поставят и прибират, което спестява време при организирането на работата на подобни мероприятия.

Универсалност: Акрилните поставки се предлагат в различни размери, форми и цветове, което ги прави универсални и подходящи за различни видове маркетингови материали. Те са гъвкаво решение за фирми с най-разнообразни дейности. 

В обобщение акрилните поставки са рентабилен и практичен начин за демонстриране на рекламни и информационни материали, насърчаване на разпознаването на избрана марка и привличане на клиенти. 

Кратки характеристики на акрилна поставка за материали с размер А4:

  • Височина на акрилна поставка за материали А4: 32,5 см;
  • Диаметър на основата на акрилна поставка за материали А4: 2,5 см;
  • Ширина на акрилна поставка за материали А4: 21 см;
  • Цвят на акрилна поставка Премиум: платина.

Кратки характеристики на акрилна поставка за материали с размер А5:

  • Височина на акрилна поставка за материали А5: 23,5 см;
  • Диаметър на основата на акрилна поставка за материали А5: 2,25 см;
  • Ширина на акрилна поставка за материали А5: 15 см;
  • Цвят на акрилна поставка Премиум: платина.ХАРАКТЕРИСТИКИ
Акрилна поставка ПРЕМИУМ А4 39.00  лв.
Акрилна поставка ПРЕМИУМ А5 27.00  лв.
Цвят на акрилна поставка Премиум Платина
Диаметър на основата на акрилна поставка за материали А4 2,5 см
Ширина на акрилна поставка за материали А4 21 см
Ширина на акрилна поставка за материали А5 15 см
Диаметър на основата на акрилна поставка за материали А5 2,25 см
Височина на акрилна поставка за материали А5 23,5 см
Височина на акрилна поставка за материали А4 32,5 см

Доставката на поръчките се извършва от куриерските фирми "Еконт" и "Спиди". Обикновено се осъществява в срок от 2 (два) до 5 (пет) работни дни - в зависимост от спецификата на поръчката, наличността на продуктите в нашия склад и натовареността на куриерските фирми.

Поръчка, чиито продукти са налични на склад и са без услуга печат - направена до 12 часа на обяд, се обработва и изпраща в същия ден.

Поръчка, чиито продукти са налични на склад и съдържат услуга печат се изпраща в рамките на 2 (два) работни дни.

Поръчка с метод на плащане по банков път, се изпълнява веднага след постъпване на сумата от банковия превод в нашата фирмена сметка.

Поръчка, направена през почивните дни (събота и неделя) се обработва в понеделник.ПРОМО ПРОДУКТИ:
Защо PRINTOPIX?

Уважаеми клиенти, Нашата компания е с дългогодишен опит в рекламната индустрия. Помогнали сме на много фирми и марки от различни сфери да реализират своите маркетингови стратегии и да се откроят в силно конкурентния и наситен пазар. Ние разбираме, че всеки бизнес има уникални нужди и цели - ето защо създадохме електронен магазин PRINTOPIX.com. Предлагаме всички размери рол банери.

Меню