Защо PRINTOPIX?

Уважаеми клиенти, Нашата компания е с дългогодишен опит в рекламната индустрия. Помогнали сме на много фирми и марки от различни сфери да реализират своите маркетингови стратегии и да се откроят в силно конкурентния и наситен пазар. Ние разбираме, че всеки бизнес има уникални нужди и цели - ето защо създадохме електронен магазин PRINTOPIX.com. Предлагаме всички размери рол банери.

Банер флаг - Знаме с правоъгълна форма

Правоъгълните знамена осигуряват отлична видимост поради издължената си форма. Те лесно се забелязват от разстояние и ефективно привличат вниманието в оживена среда дори при безветрие.

Банер флаговете с класически правоъгълен вид предлагат по-голяма площ за показване на вашите рекламни послания. Увеличеното пространство позволява по-голям текст, графики и изображения, подобрявайки видимостта и улеснявайки зрителите да четат и разбират съдържанието от разстояние. Добавяйки живи цветове, привличащи вниманието елементи и завладяващи послания, може да направите вашето знаме визуално привлекателно и ангажиращо.

Правоъгълните знамена са универсални и могат да се използват на търговски изложения, изложби, фестивали, концерти, спортни и други събития. Те предлагат на бизнеса гъвкаво и преносимо рекламно решение, което може лесно да се транспортира и поставя на различни места. подробно описание

31,00  лв.

  (с вкл. ДДС)


Правоъгълните знамена осигуряват отлична видимост поради издължената си форма. Те лесно се забелязват от разстояние и ефективно привличат вниманието в оживена среда дори при безветрие.

Банер флаговете с класически правоъгълен вид предлагат по-голяма площ за показване на вашите рекламни послания. Увеличеното пространство позволява по-голям текст, графики и изображения, подобрявайки видимостта и улеснявайки зрителите да четат и разбират съдържанието от разстояние. Добавяйки живи цветове, привличащи вниманието елементи и завладяващи послания, може да направите вашето знаме визуално привлекателно и ангажиращо.
 
Правоъгълните знамена са универсални и могат да се използват на търговски изложения, изложби, фестивали, концерти, спортни и други събития. Те предлагат на бизнеса гъвкаво и преносимо рекламно решение, което може лесно да се транспортира и поставя на различни места.

Пилоните на банер флаговете са направени от алуминий. Конструкцията им е здрава, сглобяват се лесно, като същевременно са леки и удобни за пренасяне. Обикновено те не се монтират един по един, а се оформят в група с хармонична комбинация от цветове и графики. Дигиталният печат на плата, позволява дизайнът да бъде видим и от двете страни, тъй като на обратната страна на картината се повтаря интензитета на цвета на лицевата страна с 90%. От своя страна UV мастилата гарантират дълготрайна употреба при различни метеорологични условия.

Благодарение на въртящите си механизми, рекламните флагове имат възможност да се въртят по посока на вятъра и така привличат повече внимание към себе си.

Важна част при монтирането на пилоните е тяхната основа. Тя се избира индивидуално, в зависимост от повърхността, на която трябва да се постави рекламният флаг (почва, асфалт, плочки), метеорологичните особености, височината на пилона и неговото местоположение (открито или закрито пространство). Особено популярно е използването на тежка метална основа с квадратна форма - чудесна за употреба на закрито и открито, при висок трафик от хора и умерени ветровити условия. Друг ефективен продукт при закрепването на рекламни флагове на открито и в твърда почва е стоманеният шиш, който в случая осигурява много добра стабилност. Кръстосаната метална основа е съставена от два профила, кръстосани помежду си. Идеална е за равни твърди повърхности или тревни площи и към нея може да бъде добавен воден пояс, като допълнителна тежест.

Основни предимства на рекламните банер флагове:

  • Рекламните банер флагове притежават привлекателен издължен външен вид и се забелязват от дълги разстояния;
  • Изработени са от висококачествени и здрави универсални материали, които се почистват лесно и запазват първоначалния си вид за дълъг период от време;
  • Подходящи са за многократна употреба;
  • Голям избор от взаимозаменяеми основи за съответните различни повърхности;
  • Рекламните знамена могат да се използват както в закрити, така и на открити пространства;
  • Бърз и лесен монтаж;
  • Флаговете са леки и се предлагат в удобни калъфи за транспортиране.

Флаговете с правоъгълна форма могат да се използват за рекламни цели на разнообразни места. Ето някои приложения:

Пред витрини на магазини: Правоъгълни знамена често се показват пред магазини или представителства на фирми, за да привличат внимание и да насърчават продажби или специални оферти. Те могат да бъдат поставени близо до вход или покрай витрина, което ги прави видими за преминаващите пешеходци и шофьори.

Събития и търговски изложения: Правоъгълните флагове са популярни на събития, търговски изложения и панаири. Те могат да бъдат поставени като дисплеи пред щандове, показващи присъствието на определена компания или демонстриращи продукти и услуги. Правоъгълни знамена също се използват за разграничаване на определени зони или насочване на присъстващите в рамките на мястото на събитието.

Спортни обекти: Флагове с правоъгълна форма често се виждат на спортни стадиони и арени за показване на емблеми на отбори, брандиране на спонсори или информация за събитие. Те могат да бъдат поставени около игрището или близо до входовете, добавяйки визуално вълнение и подсилвайки отборния дух.

Външна реклама: Покрай пътища, оживени улици или натоварени кръстовища често се поставят правоъгълни знамена, за да привличат вниманието на шофьори и пешеходци. Издължената им форма осигурява видимост от разстояние, което ги прави ефективни за крайпътна реклама или промоции.

Фестивали и тържества: По време на фестивали, паради или обществени събития правоъгълните флагове обичайно се използват за представяне на различни групи, организации или националности, демонстрирайки културно многообразие или предавайки празнични послания.

Обществени пространства: Правоъгълни знамена могат да бъдат показвани в обществени зони, паркове или градски площади за популяризиране на граждански събития или кампании за информиране на обществеността. 

Комплектът включва: Пилон за флаг с правоъгълна форма + торбичка за съхранение. 
Основата за пилон се избира и поръчва допълнително.

ХАРАКТЕРИСТИКИ
Банер флаг - Знаме с правоъгълна форма S -размер - 2,70м 31.00  лв.
Банер флаг - Знаме с правоъгълна форма М -размер - 3,30м 46.00  лв.
Банер флаг - Знаме с правоъгълна форма L -размер - 4,30м 59.00  лв.
Материал Алуминий

Доставката на поръчките се извършва от куриерските фирми "Еконт" и "Спиди". Обикновено се осъществява в срок от 2 (два) до 5 (пет) работни дни - в зависимост от спецификата на поръчката, наличността на продуктите в нашия склад и натовареността на куриерските фирми.

Поръчка, чиито продукти са налични на склад и са без услуга печат - направена до 12 часа на обяд, се обработва и изпраща в същия ден.

Поръчка, чиито продукти са налични на склад и съдържат услуга печат се изпраща в рамките на 2 (два) работни дни.

Поръчка с метод на плащане по банков път, се изпълнява веднага след постъпване на сумата от банковия превод в нашата фирмена сметка.

Поръчка, направена през почивните дни (събота и неделя) се обработва в понеделник.

.

Меню