Бариерен стълб - БЯЛ с изтеглящ се цветен колан

Висококачествен бариерен стълб - бял с изтеглящ се цветен колан.

Предлагат се следните цветове колани: бял, черен, червен, жълт, син или зелен.

Бариерният стълб с прибиращ се колан е гъвкав и ефективен инструмент, който се използва за управление и насочване на пешеходния трафик в обществени пространства. Обикновено той се използва в райони, където се събират големи тълпи, като летища, музеи и места за концерти, за да се упътват хората на опашките и да се предотвратява пренаселеността в определени зони.

подробно описание

85,80   77,20  лв.

  (с вкл. ДДС)


Бариерният стълб с прибиращ се колан е гъвкав и ефективен инструмент, който се използва за управление и насочване на пешеходния трафик в обществени пространства. Обикновено той се използва в райони, където се събират големи тълпи, като летища, музеи и места за концерти, за да се упътват хората на опашките и да се предотвратява пренаселеността в определени зони.

Бариерният стълб е изработен от устойчиви материали като неръждаема стомана, алуминий и пластмаса. Той е с основа, тежаща 7,5 кг., която осигурява стабилност и предотвратява преобръщане му. Бариерният стълб включва в себе си автоматично навиващ се колан, който се удължава до 225 см. и може да бъде прикрепен към друго стълбче, за да създадат заедно бариера или да насочват хората през обособени коридори или опашки. Коланът (лентатата) е прикрепен към горната част на стълба и може лесно да се удължава и прибира, ако е необходимо. Прибиращата се глава е интегрирана със стойката и нейната смяна е много бърза и опростена. Коланът се предлага в различни цветове и е от изключително здрав и издръжлив материал, който няма да се протрие.

Бариерният стълб обикновено се използва съвместно с други инструменти за контрол на тълпата, като знаци и подови маркировки, за да помогнат при насочване и управление на групи от хора. Заедно с тях, те могат да оформят бариери около зони с ограничен достъп или да направляват хора пред билетни центрове и контролно-пропускателни пунктове.

Бариерният стълб е основен инструмент за поддържане на реда и безопасността в обществените пространства, особено в ситуации, в които се очакват големи тълпи. Те осигуряват физическа бариера, която може да помогне за предотвратяване на злополуки, наранявания и други проблеми, възникващи в многолюдна среда.

Предимство от използване на разпъваща се преградна лента, е че тя може лесно да се регулира, за да поеме различни размери или конфигурации на тълпата. Например, ако една опашка от хора трябва да бъде пренасочена или разширена, коланът може лесно да бъде удължен или прибран, за да създаде нов път. Освен това бариерният стълб се предлага с различен цвят на колана, което позволява на организаторите да определят различни опашки или зони за разнородни цели.

Бариерният стълб с прибиращ се колан е универсален и ефективен инструмент за управление на тълпи и поддържане на реда в обществени пространства. Той намира редица приложения:

Летища: Бариерните стълбчета с прибиращи се колани обикновено се използват на контролно-пропускателните пунктове за сигурност на летищата, за да водят пътниците на опашката и да предотвратяват пренаселеността. Те могат да се използват и за обозначаване на отделни линии за пътниците, като първа класа и икономична.

Музеи: Чрез поставяне на бариерни подвижни прегради, посетителите могат да се упътват през изложбените зони, успешно да се регулира трафика и предотвратява струпването на много хора около популярни експонати. Те могат да се използват и за създаване на бариери около чувствителни или крехки артефакти.

Концертни зали: Посредством бариерни стълбчета могат да се  управляват опашките от хора за билети, както и да се оформят контролно-пропускателни пунктове. Те са и полезен инструмент за създаване на бариери около VIP зони или други зони с ограничен достъп.

Магазини за търговия на дребно: Бариерни стълбчета с прибиращи се колани могат да се използват за насочване на клиенти през опашките за касата, за създаване на бариери около витрините със стоки или за ограничаване на достъпа до определени зони на магазина.

Важно е, когато се използва бариерен стълб с прибиращ се колан, той да се постави на стратегически места, за да се насочва пешеходния трафик и да се предотвратява струпването на маси от хора. Не трябва да се забравят и вземат предвид фактори като размер на тълпата, оформление на пространството и всички потенциални опасности или препятствия.

За да поставите бариерен стълб с прибиращ се колан, изпълнете следните стъпки:

  • Решете разположението: Определете къде искате да поставите преграда и се уверете, че е на видимо и стратегическо място.
  • Удължаване на колана: Издърпайте колана от стълба и го удължете до желаната дължина, като се уверите, че е опънат и не е увиснал.
  • Прикрепете колана: Прикрепете колана към друг бариерен стълб или към скоба, монтирана на стена, за да създадете преграда или да преведете хората през линията.
  • Регулирайте според нуждите: Регулирайте дължината и разположението на колана според нуждите, за да се съобразите с променящите се размери или конфигурации на тълпата.

Комплектът включва: основа за бариерен стълб - бял + бариерен стълб с навиваща се глава - бял. Продуктът се доставя в две отделни кутии.


ХАРАКТЕРИСТИКИ
Бариерен стълб - БЯЛ с изтеглящ се цветен колан с черен колан 77.20  лв.
Бариерен стълб - БЯЛ с изтеглящ се цветен колан с червен колан 77.20  лв.
Бариерен стълб - БЯЛ с изтеглящ се цветен колан с бял колан 85.80  лв.
Бариерен стълб - БЯЛ с изтеглящ се цветен колан със зелен колан 85.80  лв.
Бариерен стълб - БЯЛ с изтеглящ се цветен колан със син колан 85.80  лв.
Бариерен стълб - БЯЛ с изтеглящ се цветен колан с жълт колан 85.80  лв.
Височина 92 см.
Цвят на лентата Черен
Цвят на стълба Бял
Диаметър на основата 32 см.
Тегло на продукта 7,5 кг.

Доставката на поръчките се извършва от куриерските фирми "Еконт" и "Спиди". Обикновено се осъществява в срок от 2 (два) до 5 (пет) работни дни - в зависимост от спецификата на поръчката, наличността на продуктите в нашия склад и натовареността на куриерските фирми.

Поръчка, чиито продукти са налични на склад и са без услуга печат - направена до 12 часа на обяд, се обработва и изпраща в същия ден.

Поръчка, чиито продукти са налични на склад и съдържат услуга печат се изпраща в рамките на 2 (два) работни дни.

Поръчка с метод на плащане по банков път, се изпълнява веднага след постъпване на сумата от банковия превод в нашата фирмена сметка.

Поръчка, направена през почивните дни (събота и неделя) се обработва в понеделник.ПРОМО ПРОДУКТИ:
Защо PRINTOPIX?

Уважаеми клиенти, Нашата компания е с дългогодишен опит в рекламната индустрия. Помогнали сме на много фирми и марки от различни сфери да реализират своите маркетингови стратегии и да се откроят в силно конкурентния и наситен пазар. Ние разбираме, че всеки бизнес има уникални нужди и цели - ето защо създадохме електронен магазин PRINTOPIX.com. Предлагаме всички размери рол банери.

Меню