Висока коктейлна маса

Елегантната коктейлна маса е идеален акцент за всяко събитие. Високата и компактна форма, позволява на гостите да се събират около нея, наслаждавайки се на напитки и разговори в уютна атмосфера. Лесна за преместване и съвместима с всякакъв декор, тази кетъринг маса е перфектният избор за всеки повод. Със своя стилен дизайн и стабилна конструкция, тя добавя изисканост и функционалност към партита, сватби и корпоративни събития.

Височината на масата за коктейли е 110 см, плотът е с диаметър 80 см и е изработен от издръжлив полиетилен. Основата на конструкцията е здрава, с рамка от прахово боядисана стомана, а краката са снабдени с гумени подложки против хлъзгане, които същевременно пазят пода от надраскване. Кетъринг масата може да се сгъва до компактен размер за удобно пренасяне и съхранение, като притежава допълнителна блокада, която предпазва от случайно сгъване при използването й в хода на организирани събития. подробно описание

125,00  лв.

  (с вкл. ДДС)


Елегантната коктейлна маса е идеален акцент за всяко събитие. Високата и компактна форма, позволява на гостите да се събират около нея, наслаждавайки се на напитки и разговори в уютна атмосфера. Лесна за преместване и съвместима с всякакъв декор, тази кетъринг маса е перфектният избор за всеки повод. Със своя стилен дизайн и стабилна конструкция, тя добавя изисканост и функционалност към партита, сватби и корпоративни събития.

Височината на масата за коктейли е 110 см, плотът е с диаметър 80 см и е изработен от издръжлив полиетилен. Основата на конструкцията е здрава, с рамка от прахово боядисана стомана, а краката са снабдени с гумени подложки против хлъзгане, които същевременно пазят пода от надраскване. Кетъринг масата може да се сгъва до компактен размер за удобно пренасяне и съхранение, като притежава допълнителна блокада, която предпазва от случайно сгъване при използването й в хода на организирани събития.

Коктейлните маси са популярни в хотели, ресторанти, барове и пространства за събития, където могат да създадат непринудена атмосфера и да улеснят социализацията. Ето някои основни предимства на масата за коктейли:

Създава социална атмосфера: Коктейлната маса насърчава неформалното общуване и социализация, като предоставя удобно място за гостите да се събират и разговарят, докато се наслаждават на напитки и леки закуски.

Оптимизира пространството: Поради компактния си размер и висока форма, кетъринг масата заема по-малко пространство, което позволява на гостите да се движат свободно и улеснява по-ефективно използване на територията на събитието.

Мобилност: Масата за коктейли е лесна за преместване и пренареждане, което дава възможност за промяна на разположението й в зависимост от нуждите на събитието и предпочитанията на гостите.

Стил и елегантност: Кетъринг масата добавя изисканост и модерен вид на всяко събитие. Тя може да се персонализира с различна по цвят покривна материя, която най-добре да отговаря на темата и декора на дадено събитие.

Функционалност: Масата за събития предоставя удобно място за поставяне на напитки, храна и декорации, като по този начин улеснява обслужването и подобрява общото изживяване на гостите.

Кратка характеристика на висока коктейлна маса:

  • Елегантен и изчистен външен вид
  • Може бързо и лесно да се сгъва - удобна за пренасяне и съхранение
  • Блокада срещу вероятност от внезапно сгъване
  • Здрава стоманена основа и надежден плот от полиетилен
  • Наличие на гумени подложки против хлъзгане, които същевременно пазят пода от надраскване

Коктейлните маси са изключително универсални, идеални за различни видове социални събития, където ще са особено полезни:

Коктейлни партита: Естествено, коктейлните маси са идеални за коктейлни партита, където гостите се събират, за да се насладят на напитки и разговори в неформална атмосфера.

Сватби: Кетъринг масите са подходящи за сватбените приеми, особено за коктейлния час преди основната вечеря. Те създават удобни места за социализация на гостите.

Корпоративни събития: Масите за кетъринг са чудесни инструменти за фирмени партита, конференции, семинари и други бизнес събития, където участниците могат да се събират, да обменят идеи и да установяват контакти.

Изложения и панаири: В тези среди коктейлните маси могат да служат като места за презентиране на продукти, раздаване на информационни материали или осъществяване на непринудени разговори с потенциални клиенти.

Градински партита: Масите за кетъринг са подходящи за събития на открито, предоставяйки места за напитки и храна, докато гостите се наслаждават на приятната обстановка.
 
Ресторанти и барове: Много заведения използват високи коктейлни маси, за да създадат уютни пространства за своите клиенти, особено в зони за питие преди вечеря или в барове с висока посещаемост.
 
Рецепции и лобита: Хотелите и офис сградите често поставят коктейлни маси в рецепционни и общи зони, където гостите могат да се отпуснат или да проведат кратки срещи.

Частни събирания у дома: Високи маси за кетъринг могат да бъдат използвани и за домашни тържества и събирания, предоставяйки допълнителни повърхности за напитки и закуски, когато имате гости.

Банкетни зали и събитийни пространства: Масите за коктейли са идеални за разнообразни събития, от формални гала вечери до по-неформални събирания.

Използването на коктейлна маса на различни събития носи редица ползи. Тя създава приятна и неформална атмосфера, подходяща за социални връзки и разговори. Високата коктейлна маса заема минимално пространство, което позволява по-голяма гъвкавост в подреждането на залата и улеснява движението на гостите. Подходяща е за различни по повод събития, включително корпоративни събития, сватби, коктейли и приеми. Освен това, масата за кетъринг допринася за модерния и стилен вид на събитието, като същевременно предлага практичност и удобство за присъстващите.

Комплектът включва: Маса за коктейли, опакована в индивидуална опаковка.

ХАРАКТЕРИСТИКИ
Висока коктейлна маса Коктейлна маса 125.00  лв.
Размер височина 110 см
Диаметър на плот 80 см
Тегло 8 кг.
Дебелина на плот 4.3 см
Форма на плот Кръг
Размери на опакован продукт 136x81x5 см
Материали Стомана, полиетилен
Тегло на индивидуална опаковка 10 кг.

Доставката на поръчките се извършва от куриерските фирми "Еконт" и "Спиди". Обикновено се осъществява в срок от 2 (два) до 5 (пет) работни дни - в зависимост от спецификата на поръчката, наличността на продуктите в нашия склад и натовареността на куриерските фирми.

Поръчка, чиито продукти са налични на склад и са без услуга печат - направена до 12 часа на обяд, се обработва и изпраща в същия ден.

Поръчка, чиито продукти са налични на склад и съдържат услуга печат се изпраща в рамките на 2 (два) работни дни.

Поръчка с метод на плащане по банков път, се изпълнява веднага след постъпване на сумата от банковия превод в нашата фирмена сметка.

Поръчка, направена през почивните дни (събота и неделя) се обработва в понеделник.ПРОМО ПРОДУКТИ:
Защо PRINTOPIX?

Уважаеми клиенти, Нашата компания е с дългогодишен опит в рекламната индустрия. Помогнали сме на много фирми и марки от различни сфери да реализират своите маркетингови стратегии и да се откроят в силно конкурентния и наситен пазар. Ние разбираме, че всеки бизнес има уникални нужди и цели - ето защо създадохме електронен магазин PRINTOPIX.com. Предлагаме всички размери рол банери.

Меню