Воден Пояс

При поставянето на рекламни флагове се използват различни видове основи, чрез които пилоните се изправят и закрепват към желаната повърхност. Особено полезно е, когато знамената са по-високи, да бъдат подсигурени с допълнителна тежест към основата. Такъв продукт е кръглият воден пояс. Той може да се пълни многократно с вода и да добавя до 10 кг. тежест, за да поддъжа рекламния флаг стабилен. Водният пояс е изключително ефективен при ветровити условия, тъй като допълнителното тегло на водата предпазва пилона от преобръщане. подробно описание

9,60  лв.

  (с вкл. ДДС)


При поставянето на рекламни флагове се използват различни видове основи, чрез които пилоните се изправят и закрепват към желаната повърхност. Особено полезно е, когато знамената са по-високи, да бъдат подсигурени с допълнителна тежест към основата. Такъв продукт е кръглият воден пояс. Той може да се пълни многократно с вода и да добавя до 10 кг. тежест,  за да поддъжа рекламния флаг стабилен.  Водният пояс е изключително ефективен при ветровити условия, тъй като допълнителното тегло на водата предпазва  пилона от преобръщане.

ХАРАКТЕРИСТИКИ
Воден Пояс 9.60  лв.

Доставката на поръчките се извършва от куриерските фирми "Еконт" и "Спиди". Обикновено се осъществява в срок от 2 (два) до 5 (пет) работни дни - в зависимост от спецификата на поръчката, наличността на продуктите в нашия склад и натовареността на куриерските фирми.

Поръчка, чиито продукти са налични на склад и са без услуга печат - направена до 12 часа на обяд, се обработва и изпраща в същия ден.

Поръчка, чиито продукти са налични на склад и съдържат услуга печат се изпраща в рамките на 2 (два) работни дни.

Поръчка с метод на плащане по банков път, се изпълнява веднага след постъпване на сумата от банковия превод в нашата фирмена сметка.

Поръчка, направена през почивните дни (събота и неделя) се обработва в понеделник.ПРОМО ПРОДУКТИ:
Защо PRINTOPIX?

Уважаеми клиенти, Нашата компания е с дългогодишен опит в рекламната индустрия. Помогнали сме на много фирми и марки от различни сфери да реализират своите маркетингови стратегии и да се откроят в силно конкурентния и наситен пазар. Ние разбираме, че всеки бизнес има уникални нужди и цели - ето защо създадохме електронен магазин PRINTOPIX.com. Предлагаме всички размери рол банери.

Меню