Защо PRINTOPIX?

Уважаеми клиенти, Нашата компания е с дългогодишен опит в рекламната индустрия. Помогнали сме на много фирми и марки от различни сфери да реализират своите маркетингови стратегии и да се откроят в силно конкурентния и наситен пазар. Ние разбираме, че всеки бизнес има уникални нужди и цели - ето защо създадохме електронен магазин PRINTOPIX.com. Предлагаме всички размери рол банери.

Двустранен рол банер 100х200

Двустранният рол банер ви позволява да представяте рекламно и информационно съдържание едновременно от двете страни на неговата конструкция. Той е популярен и желан продукт, с висока маркетингова ефективност и особено полезен при употреба на тротоари, коридори, в търговски центрове, където движението на потоците от хора, осигурява поглед върху вашата реклама от двете й страни. подробно описание

85x200 100х200
196,00  лв.

  (с вкл. ДДС)


Двустранният рол банер ви позволява да представяте рекламно и информационно съдържание едновременно от двете страни на неговата конструкция. Той е популярен и желан продукт, с висока маркетингова ефективност и особено полезен при употреба на тротоари, коридори, в търговски центрове, където движението на потоците от хора, осигурява поглед върху вашата реклама от двете й страни.

Банерът с двустранна roll up система е компактен, лек и удобен за транспортиране. Направен е от анодиран алуминий - здрав и стабилен, без необходимост от стационарно закрепване към пода. Двустранният рол банер има дълъг експлоатационен живот. Графиките могат да бъдат подбрани с еднакви или различни визии, като поставени от двете страни на стойката, удвояват рекламната площ.

Двустранният рол банер е чудесна опция за определени ситуации, в които искате да увеличите видимостта и обхвата на вашето рекламно послание. Ето няколко причини, поради които бихте могли да обмислите използването на двустранен рол банер:

Повишена видимост: С двустранният рол банер вашето съобщение може да се види и от двете му страни, което означава, че то може да достигне до по-голяма аудитория. Това може да бъде особено полезно, ако се опитвате да привлечете вниманието на множество от хора, намиращи се и в двете посоки, например на оживена улица или събитие на открито.

Икономически ефективен: Двустранният рол банер може да бъде по-рентабилен  от напечатването на два отделни банера, особено ако трябва да покажете вашето рекламно послание на място, където и двете  страни на рол банера ще бъдат видими.

Универсалност: Двустранният рол банер е универсален маркетингов инструмент. Той може да се използва на различни по характер събития, провеждани както в закрити, така и на  открити пространства. 

Професионален външен вид: Двустранният рол банер ще придаде на вашия бизнес по-професионален вид. Неговото използване успешно демонстрира, че добре сте  обмислили маркетинговата си стратегия и сте се ангажирали да достигнете до целевата си аудитория.

Основните характеристики на двустранния рол банер са:

  • Компактен и лесен за употреба;
  • Бърза инсталация и лесна смяна на рекламните изображения;
  • Ефективен маркетингов инструмент, който ще помогне за увеличаване на видимостта и обхвата на вашата марка;
  • Комплектът включва: компактна двойна самонавиваща се касета, сгъваема подпора за опъване на рекламното изображение и сак за транспортиране с отделение за визитка.
ХАРАКТЕРИСТИКИ
Двустранен рол банер 100х200 196.00  лв.

Доставката на поръчките се извършва от куриерските фирми "Еконт" и "Спиди". Обикновено се осъществява в срок от 2 (два) до 5 (пет) работни дни - в зависимост от спецификата на поръчката, наличността на продуктите в нашия склад и натовареността на куриерските фирми.

Поръчка, чиито продукти са налични на склад и са без услуга печат - направена до 12 часа на обяд, се обработва и изпраща в същия ден.

Поръчка, чиито продукти са налични на склад и съдържат услуга печат се изпраща в рамките на 2 (два) работни дни.

Поръчка с метод на плащане по банков път, се изпълнява веднага след постъпване на сумата от банковия превод в нашата фирмена сметка.

Поръчка, направена през почивните дни (събота и неделя) се обработва в понеделник.

.

Меню