Двустранен рол банер 100х200

Двустранният рол банер ви позволява да представяте рекламно и информационно съдържание едновременно от двете страни на неговата конструкция. Той е популярен и желан продукт, с висока маркетингова ефективност и особено полезен при употреба на тротоари, коридори, в търговски центрове, където движението на потоците от хора, осигурява поглед върху вашата реклама от двете й страни. подробно описание

85x200 100х200
196,00  лв.

  (с вкл. ДДС)


Двустранният рол банер ви позволява да представяте рекламно и информационно съдържание едновременно от двете страни на неговата конструкция. Той е популярен и желан продукт, с висока маркетингова ефективност и особено полезен при употреба на тротоари, коридори, в търговски центрове, където движението на потоците от хора, осигурява поглед върху вашата реклама от двете й страни.

Банерът с двустранна roll up система е компактен, лек и удобен за транспортиране. Направен е от анодиран алуминий - здрав и стабилен, без необходимост от стационарно закрепване към пода. Двустранният рол банер има дълъг експлоатационен живот. Графиките могат да бъдат подбрани с еднакви или различни визии, като поставени от двете страни на стойката, удвояват рекламната площ.

Двустранният рол банер е чудесна опция за определени ситуации, в които искате да увеличите видимостта и обхвата на вашето рекламно послание. Ето някои причини, поради които бихте могли да обмислите неговата употреба:

Повишена видимост: Вашето съобщение може да се види и от двете му страни, което означава, че то може да достигне до по-голяма аудитория. Това може да бъде особено полезно, ако се опитвате да привлечете вниманието на множество от хора, намиращи се и в двете посоки, например на оживена улица или събитие на открито.

Икономически ефективен: Може да бъде по-рентабилно да използвате банер с двустранна визия от напечатването на два отделни банера, особено ако трябва да покажете вашето рекламно послание на място, където и двете  страни на рол банера ще бъдат видими.

Универсалност: Двустранният рол банер е универсален маркетингов инструмент. Той може да се използва на различни по характер събития, провеждани както в закрити, така и на  открити пространства. 

Професионален външен вид: Двустранният мобилен дисплей ще придаде на вашия бизнес по-професионален вид. Неговото използване успешно демонстрира, че добре сте  обмислили маркетинговата си стратегия и сте се ангажирали да достигнете до целевата си аудитория.

Кратка характеристика на двустранен рол банер:

  • Двустранна визия
  • Компактен и лесен за употреба
  • Бърза инсталация на рекламните изображения
  • Удобен за пренасяне и съхранение
  • Изработен от анодиран алуминий

Този двустранен рекламен инструмент може да се използва в различни ситуации и места, където е важно да привлечете вниманието на потенциални клиенти или участници от различни посоки. Ето някои примери и причини, за да го изберете:

Изложения и търговски панаири: На изложения и търговски панаири, където пространството може да е ограничено и има голям поток от хора, двустранният рекламен дисплей е идеален за привличане на внимание от всички посоки.

Конференции и семинари: При провеждането на конференции и семинари, двустранните рол банери могат да бъдат разположени на стратегически места като входове, изходи и коридори, където участниците могат да ги видят независимо от посоката на движение.

Търговски обекти и магазини: В магазини и търговски центрове, банерът с двустранна реклама може да се постави на ключови места, за да информира клиентите за промоции, нови продукти или специални предложения.

Обществени и културни събития: По време на фестивали, концерти и други културни събития, двустранната банер стойка може да се използва за рекламиране на спонсори, програми или важна информация за посетителите.

Двустранният рол банер е многофункционален и ефективен инструмент за реклама и комуникация. Той е подходящ за различни събития и места, където видимостта и привличането на внимание са от ключово значение.

Комплектът включва: компактна двойна самонавиваща се касета, сгъваема подпора за опъване на рекламното изображение и сак за транспортиране с отделение за визитка.



ХАРАКТЕРИСТИКИ
Двустранен рол банер 100х200 196.00  лв.
Тегло на индивидуална опаковка 5,5 кг
Размери на индивидуална опаковка 22х12х106 см
Тегло 4.7 кг.
Материал Алуминий

Доставката на поръчките се извършва от куриерските фирми "Еконт" и "Спиди". Обикновено се осъществява в срок от 2 (два) до 5 (пет) работни дни - в зависимост от спецификата на поръчката, наличността на продуктите в нашия склад и натовареността на куриерските фирми.

Поръчка, чиито продукти са налични на склад и са без услуга печат - направена до 12 часа на обяд, се обработва и изпраща в същия ден.

Поръчка, чиито продукти са налични на склад и съдържат услуга печат се изпраща в рамките на 2 (два) работни дни.

Поръчка с метод на плащане по банков път, се изпълнява веднага след постъпване на сумата от банковия превод в нашата фирмена сметка.

Поръчка, направена през почивните дни (събота и неделя) се обработва в понеделник.



ПРОМО ПРОДУКТИ:
Защо PRINTOPIX?

Уважаеми клиенти, Нашата компания е с дългогодишен опит в рекламната индустрия. Помогнали сме на много фирми и марки от различни сфери да реализират своите маркетингови стратегии и да се откроят в силно конкурентния и наситен пазар. Ние разбираме, че всеки бизнес има уникални нужди и цели - ето защо създадохме електронен магазин PRINTOPIX.com. Предлагаме всички размери рол банери.

Меню