Защо PRINTOPIX?

Уважаеми клиенти, Нашата компания е с дългогодишен опит в рекламната индустрия. Помогнали сме на много фирми и марки от различни сфери да реализират своите маркетингови стратегии и да се откроят в силно конкурентния и наситен пазар. Ние разбираме, че всеки бизнес има уникални нужди и цели - ето защо създадохме електронен магазин PRINTOPIX.com. Предлагаме всички размери рол банери.

Двустранен рол банер 85/200

Двустранният рол банер ви позволява да представяте рекламно и информационно съдържание едновременно от двете страни на неговата конструкция. Той е популярен и желан продукт, с висока маркетингова ефективност и особено полезен при употреба на тротоари, коридори, в търговски центрове, където движението на потоците от хора, осигурява поглед върху вашата реклама от двете й страни. подробно описание

85x200 100х200
178,00  лв.

  (с вкл. ДДС)


Двустранният рол банер ви позволява да представяте рекламно и информационно съдържание едновременно от двете страни на неговата конструкция. Той е популярен и желан продукт, с висока маркетингова ефективност и особено полезен при употреба на тротоари, коридори, в търговски центрове, където движението на потоците от хора, осигурява поглед върху вашата реклама от двете й страни.

Банерът с двустранна roll up система е компактен, лек и удобен за транспортиране. Направен е от анодиран алуминий - здрав и стабилен, без необходимост от стационарно закрепване към пода. Двустранният рол банер има дълъг експлоатационен живот. Графиките могат да бъдат подбрани с еднакви или различни визии, като поставени от двете страни на стойката, удвояват рекламната площ.

Двустранният рол банер е чудесна опция за определени ситуации, в които искате да увеличите видимостта и обхвата на вашето рекламно послание. Ето няколко причини, поради които бихте могли да обмислите използването на двустранен рол банер:

Повишена видимост: С двустранният рол банер вашето съобщение може да се види и от двете му страни, което означава, че то може да достигне до по-голяма аудитория. Това може да бъде особено полезно, ако се опитвате да привлечете вниманието на множество от хора, намиращи се и в двете посоки, например на оживена улица или събитие на открито.

Икономически ефективен: Двустранният рол банер може да бъде по-рентабилен  от напечатването на два отделни банера, особено ако трябва да покажете вашето рекламно послание на място, където и двете  страни на рол банера ще бъдат видими.

Универсалност: Двустранният рол банер е универсален маркетингов инструмент. Той може да се използва на различни по характер събития, провеждани както в закрити, така и на  открити пространства. 

Професионален външен вид: Двустранният рол банер ще придаде на вашия бизнес по-професионален вид. Неговото използване успешно демонстрира, че добре сте  обмислили маркетинговата си стратегия и сте се ангажирали да достигнете до целевата си аудитория.

Основните характеристики на двустранния рол банер са:

  • Компактен и лесен за употреба;
  • Бърза инсталация и лесна смяна на рекламните изображения;
  • Ефективен маркетингов инструмент, който ще помогне за увеличаване на видимостта и обхвата на вашата марка;
  • Комплектът включва: компактна двойна самонавиваща се касета, сгъваема подпора за опъване на рекламното изображение и сак за транспортиране с отделение за визитка.
ХАРАКТЕРИСТИКИ
Двустранен рол банер 85/200 178.00  лв.
Размер на опаковка на рол банер 100х200 10x22x105 см
Тегло на рол банер 85х200 4.00 кг
Размер на рол банер 85х200 см или 100х200 см
Тегло на рол банер 100х200 4.70 кг
Размер на опаковка на рол банер 85х200 10x22x90 см

Доставката на поръчките се извършва от куриерските фирми "Еконт" и "Спиди". Обикновено се осъществява в срок от 2 (два) до 5 (пет) работни дни - в зависимост от спецификата на поръчката, наличността на продуктите в нашия склад и натовареността на куриерските фирми.

Поръчка, чиито продукти са налични на склад и са без услуга печат - направена до 12 часа на обяд, се обработва и изпраща в същия ден.

Поръчка, чиито продукти са налични на склад и съдържат услуга печат се изпраща в рамките на 2 (два) работни дни.

Поръчка с метод на плащане по банков път, се изпълнява веднага след постъпване на сумата от банковия превод в нашата фирмена сметка.

Поръчка, направена през почивните дни (събота и неделя) се обработва в понеделник.

.

Меню