Защо PRINTOPIX?

Уважаеми клиенти, Нашата компания е с дългогодишен опит в рекламната индустрия. Помогнали сме на много фирми и марки от различни сфери да реализират своите маркетингови стратегии и да се откроят в силно конкурентния и наситен пазар. Ние разбираме, че всеки бизнес има уникални нужди и цели - ето защо създадохме електронен магазин PRINTOPIX.com. Предлагаме всички размери рол банери.

Дисплей за брошури сгъваем

Сгъваемият дисплей за брошури представлява хромирана мобилна поставка за печатни материали с размер А4. Той е високоефективен рекламен инструмент и с негова помощ можете да презентирате вашите листовки и каталози на семинари, изложения, търговски панаири и други организирани събития. Тази елегантна стойка е с метален корпус и джобове за брошури от прозрачен акрил. Моделът е много издържлив, лесно и бързо се сгъва и разгъва и се предлага в удобна чанта за пренасяне. подробно описание

295,00  лв.

  (с вкл. ДДС)


Сгъваемият дисплей за брошури представлява хромирана мобилна поставка за печатни материали с размер А4. Той е високоефективен рекламен инструмент и с негова помощ можете да презентирате вашите листовки и каталози на семинари, изложения, търговски панаири и други организирани събития. Тази елегантна стойка е с метален корпус и джобове за брошури от  прозрачен акрил. Моделът е много издържлив, лесно и бързо се сгъва и разгъва и се предлага в удобна чанта за пренасяне.

Основните предимства на този вид  дисплей за брошури са: компактен размер и мобилност, стилен и естетичен външен вид, лесен монтаж и стабилност.

Сгъваемият дисплей за брошури е удобен начин за показване на брошури, листовки и други рекламни материали на различни събития. Ето няколко причини, поради които може да изберете този продукт:

Преносимост: Сгъваемият дисплей за брошури е лек и лесен за пренасяне, което го прави идеален за търговски изложения, различни по характер събития и ситуации, в които трябва да транспортирате вашите маркетингови материали.

Спестяване на място: Тъй като се сгъва в компактен размер, сгъваемият дисплей за брошури заема по-малко място, когато не се използва. Това може да бъде особено важно, ако имате ограничено място за съхранение или трябва да транспортирате маркетинговите си материали в малко превозно средство.

Лесна инсталация: Сгъваемият дисплей за брошури е проектиран да бъде лесен за поставяне и прибиране. Той не изисква използването на инструменти или специални умения за сглобяване и може да бъдат позициониран на желаното от вас място само за няколко минути.

Професионален външен вид: Сгъваемият дисплей за брошури може да ви помогне да създадете по-професионален и организиран дисплей за вашите маркетингови материали. Като поддържате своите брошури добре организирани и лесно достъпни, можете да направите по-добро впечатление на потенциални клиенти.

Общо казано сгъваемият дисплей за брошури може да бъде практичен и ефективен начин за показване на вашите маркетингови материали на различни организирани събития. Независимо дали посещавате търговско изложение, дали сте домакин на събитие или просто имате нужда от начин да организирате брошурите във вашия офис или витрина, сгъваемият дисплей за брошури е чудесно решение.

Кратки характеристики на сгъваемият дисплей за брошури:

  • Размер на листовки: А4 (210x297 мм);
  • Размер на основата: 26х27 см;
  • 4бр. акрилни джоба от едната страна;
  • Устойчива метална рамка;
  • Тегло на продукта: 5 кг;
  • Височина на сглобения дисплей за брошури: 158 см;
  • Бърз и лесен монтаж без необходимост от инструменти;
  • Включена чанта за транспортиране;
  • Дисплеят за брошури е опакован в индивидуална опаковка : 30/30/50 см.ХАРАКТЕРИСТИКИ
Дисплей за брошури сгъваем 295.00  лв.
Размер на листовки А4 (210x297 мм)
Тегло на сгъваем дисплей за брошури 5 кг
Размер на основата 26х27 см
Размери на индивидуална опаковка 30 / 30 / 50 см
Височина на сглобения дисплей за брошури 158 см

Доставката на поръчките се извършва от куриерските фирми "Еконт" и "Спиди". Обикновено се осъществява в срок от 2 (два) до 5 (пет) работни дни - в зависимост от спецификата на поръчката, наличността на продуктите в нашия склад и натовареността на куриерските фирми.

Поръчка, чиито продукти са налични на склад и са без услуга печат - направена до 12 часа на обяд, се обработва и изпраща в същия ден.

Поръчка, чиито продукти са налични на склад и съдържат услуга печат се изпраща в рамките на 2 (два) работни дни.

Поръчка с метод на плащане по банков път, се изпълнява веднага след постъпване на сумата от банковия превод в нашата фирмена сметка.

Поръчка, направена през почивните дни (събота и неделя) се обработва в понеделник.

.

Меню