Защо PRINTOPIX?

Уважаеми клиенти, Нашата компания е с дългогодишен опит в рекламната индустрия. Помогнали сме на много фирми и марки от различни сфери да реализират своите маркетингови стратегии и да се откроят в силно конкурентния и наситен пазар. Ние разбираме, че всеки бизнес има уникални нужди и цели - ето защо създадохме електронен магазин PRINTOPIX.com. Предлагаме всички размери рол банери.

Дисплей за брошури Z

Дисплеят за бошури тип Z е компактна и стилна мобилна стойка с 6 джоба за печатни материали размер А4. Моделът е изключително популярен със своя двустранен достъп до представителните брошури и каталози при разпространението им сред целевата аудитория.

Предлагаме ви да закупите този висококачествен дисплей за брошури, изработен от надежни материали на изгодна цена. Рафтовете са изработени от алуминий с дъно от издръжлива акрилна плоскост, а рамената са от прахово боядисан метал. Дизайнът на Z модела за брошури е лек и практичен, мигновено се разгъва и компактно се сгъва, за да бъде прибран в удобна чанта за пренасяне. подробно описание

275,00  лв.

  (с вкл. ДДС)


Дисплеят за бошури тип Z е компактна и стилна мобилна стойка с 6 джоба за печатни материали размер А4. Моделът е изключително популярен със своя двустранен достъп до представителните брошури и каталози при разпространението им сред целевата аудитория.

Предлагаме ви да закупите този висококачествен дисплей за брошури, изработен от надежни материали на изгодна цена. Рафтовете са изработени от алуминий с дъно от издръжлива акрилна плоскост, а рамената са от прахово боядисан метал. Дизайнът на Z модела за брошури е лек и практичен, мигновено се разгъва и компактно се сгъва, за да бъде прибран в удобна чанта за пренасяне.

Ето няколко причини да използвате дисплей за брошури Z за презентиране за брошури:

Двустранен дисплей: Поставяйки дисплея за брошури Z  на място с много хора, той ви позволява да показвате вашите маркетингови материали от двете страни на неговата стойка. Това ви помога да увеличите тяхната видимост, както и  да привличате потенциални клиенти от различни посоки.

Спестяване на място: Двустранният дисплей за брошури заема по-малко място от два отделни дисплея, което е особено полезно, ако разполагате с ограничено пространство за представяне на вашите рекламни и информационни материали.

Организация на печатните материалите: С помощта на дисплея за брошури тип Z можете да поддържате своите брошури или листовки организирани и лесно достъпни. Това неминуемо ще направи по-добро впечатление на вашите клиенти.

Универсалност: Двустранният дисплей за брошури може да се използва на различни събития, както в закрити пространства, така и на открити. Той се вписва идеално при организирането на вашия бизнес в рекламни и информационни кампании.

Дълга употреба: Дисплеят за брошури Z  се изработва от леки и издръжливи материали, като алуминий и акрил. Това го прави подходящ за дълготрайна употреба и подчертава неговата висока рентабилност.

Двустранният дисплей за брошури е практичен и ефективен начин за представяне на маркетингови материали в различни по характер ситуации. Като поддържате вашите брошури или листовки организирани и лесно достъпни от двете страни, можете да увеличите шансовете за генериране на интерес и привличане на повече клиенти.  

Кратки характеристики на дисплей за листовки Z:

  • Размер на листовки: А4 (210x297 мм);
  • Размер на основата: 25х35 см;
  • 6 бр. двустранни акрилни джоба;
  • Масивна алуминиева рамка;
  • Височина на сглобения дисплей за брошури: 146 см;
  • Тегло на продукта: 5,2 кг;
  • Бърз и лесен монтаж без инструменти;
  • Включена чанта за пренасяне;
  • Дисплеят за брошури е опакован в индивидуална опаковка: 15/45/30 см.ХАРАКТЕРИСТИКИ
Дисплей за брошури Z 275.00  лв.
Размер на листовки А4 (210x297 мм)
Размери на индивидуална опаковка 15/45/30 см
Размер на основата 25х35 см
Тегло на дисплей за брошури Z 5,2 кг
Височина на сглобения дисплей за брошури 146 см

Доставката на поръчките се извършва от куриерските фирми "Еконт" и "Спиди". Обикновено се осъществява в срок от 2 (два) до 5 (пет) работни дни - в зависимост от спецификата на поръчката, наличността на продуктите в нашия склад и натовареността на куриерските фирми.

Поръчка, чиито продукти са налични на склад и са без услуга печат - направена до 12 часа на обяд, се обработва и изпраща в същия ден.

Поръчка, чиито продукти са налични на склад и съдържат услуга печат се изпраща в рамките на 2 (два) работни дни.

Поръчка с метод на плащане по банков път, се изпълнява веднага след постъпване на сумата от банковия превод в нашата фирмена сметка.

Поръчка, направена през почивните дни (събота и неделя) се обработва в понеделник.

.

Меню