Дървен статив

Дървеният статив е елегантно и функционално решение за представяне на различни рекламни материали, плакати, менюта или дъски с информация. Изработен е от висококачествено буково дърво, което му придава стилен и естествен вид. Стативът притежава лека, но същевременно здрава и стабилна конструкция. Благодарение на сгъваемия си дизайн е лесен за пренасяне и съхранение - идеален за динамични презентации и използване в различни ситуации.

Дървеният статив предлага възможност за регулиране на височината и наклона, което позволява лесно адаптиране към разнородни нужди и предпочитания, както и използването на различни размери платна, дъски или други материали.

Класическият дървен статив със своя естетичен и изчистен дизайн е подходящ за разнообразни приложения – ресторанти, галерии, офиси, събития и изложения. подробно описание

88,00  лв.

  (с вкл. ДДС)


Дървеният статив е елегантно и функционално решение за представяне на различни рекламни материали, плакати, менюта или дъски с информация. Изработен е от висококачествено буково дърво, което му придава стилен и естествен вид. Стативът притежава лека, но същевременно здрава и стабилна конструкция. Благодарение на сгъваемия си дизайн е лесен  за пренасяне и съхранение - идеален за динамични презентации и използване в различни ситуации.
 
Дървеният статив предлага възможност за регулиране на височината и наклона, което позволява лесно адаптиране към разнородни нужди и предпочитания, както и използването на различни размери платна, дъски или други материали.

Класическият дървен статив със своя естетичен и изчистен дизайн е подходящ за разнообразни приложения – ресторанти, галерии, офиси, събития и изложения.

Кратка характеристика на дървения статив:

  •  Натурално буково дърво, гарантиращо дълготрайност и естетика
  •  Лека и сгъваема конструкция – удобна за съхранение и пренасяне
  •  Регулируема височина и наклон за максимална гъвкавост и удобство
  •  Лесен монтаж и демонтаж, без нужда от специални инструменти
  •  Перфектен за всякакви рекламни материали и презентации
  •  Класически статив с традиционен дизайн, подходящ за широк спектър от приложения
Приложения на дървения статив:

Ресторанти и кафенета: Използвайте статива за представяне на менюта или специални предложения. Поставете дървения статив извън ресторанти или кафенета, за да рекламирате ежедневни специалитети, предстоящи събития или акценти в менюто, привличайки минаващи потенциални клиенти.

Галерии и музеи: Дървеният статив може успешно да презентира информация за изложби или произведения на изкуството.

Магазини за търговия: Поставете стойката на статива близо до входове, пътеки или каси в магазини за търговия, за да рекламирате специални оферти, нови продукти или текущи разпродажби.

Офиси и конференции: Стативът от дърво е идеален инструмент за презентиране на проекти, графики или рекламни материали.

Търговски изложения: Дървеният статив е отличен помощник за демонстрация на продукти или услуги.  Използвайте триножната стойка на търговски изложения, панаири или индустриални конференции, за да привлечете вниманието на присъстващите към вашия щанд и да предадете ключови съобщения за вашите продукти или услуги.

Събития на открито: Поставете стойката на статива от дърво на събития на открито като фестивали, панаири, концерти или спортни игри, за да увеличите видимостта и да привлечете минувачите с рекламни материали или информация за предстоящи събития. 

Обществени пространства: Може да поставите дървения статив в обществени зони с голям трафик като паркове, площади или транспортни възли, за да рекламирате и повишите осведомеността за вашата марка, инициативи или обществени събития.

Здравни заведения: Използвайте дървен статив в болници, клиники или медицински центрове, за да предоставите информация за услуги, здравни съвети или предстоящи събития, свързани със здравето.
 
Концерти и представления: Поставете статива на концерти, театрални постановки или други културни събития, за да рекламирате предстоящи представления, програми или спонсорства.

Дървеният статив е универсален и привлекателен инструмент, който може значително да подобри презентацията на вашия бизнес или събитие. Със своите функционални и естетически предимства, той представлява идеално решение за всеки, който търси комбинация от стил и практичност. Независимо дали сте собственик на ресторант, галерия, офис или организирате събитие, дървеният статив ще добави стойност и професионализъм към вашите презентации.


Комплектът включва: Дървен статив за самостоятелно сглобяване.


ХАРАКТЕРИСТИКИ
Дървен статив Дървен статив 88.00  лв.
Вид дърво Бук
Тегло на продукт 3.2 кг.
Тегло на индивидуална опаковка 3.5 кг.
Размер на индивидуална опаковка 11х11х140 см

Доставката на поръчките се извършва от куриерските фирми "Еконт" и "Спиди". Обикновено се осъществява в срок от 2 (два) до 5 (пет) работни дни - в зависимост от спецификата на поръчката, наличността на продуктите в нашия склад и натовареността на куриерските фирми.

Поръчка, чиито продукти са налични на склад и са без услуга печат - направена до 12 часа на обяд, се обработва и изпраща в същия ден.

Поръчка, чиито продукти са налични на склад и съдържат услуга печат се изпраща в рамките на 2 (два) работни дни.

Поръчка с метод на плащане по банков път, се изпълнява веднага след постъпване на сумата от банковия превод в нашата фирмена сметка.

Поръчка, направена през почивните дни (събота и неделя) се обработва в понеделник.ПРОМО ПРОДУКТИ:
Защо PRINTOPIX?

Уважаеми клиенти, Нашата компания е с дългогодишен опит в рекламната индустрия. Помогнали сме на много фирми и марки от различни сфери да реализират своите маркетингови стратегии и да се откроят в силно конкурентния и наситен пазар. Ние разбираме, че всеки бизнес има уникални нужди и цели - ето защо създадохме електронен магазин PRINTOPIX.com. Предлагаме всички размери рол банери.

Меню