ЕКСПО текстилна стена - ПРАВА 400х230

Правата ЕКСПО текстилна стена е модулна дисплейна система, която обикновено се използва на конференции, семинари, търговски изложения, корпоративни и други събития. Състои се от серия свързани помежду си алуминиеви тръби, които заедно създават свободностояща структура. Оформената конструкция е покрита с еластична материя, която се опъва върху оформената рамка и се закрепва с цип. Опънатата тъкан осигурява гладка и безшевна повърхност, която може да бъде брандирана и персонализирана с висококачествени графики и изображения. Това прави ЕКСПО стената желан и ефективен маркетингов инструмент за бизнеса, а правата й форма позволява изчистен и семпъл дисплей, който може да се използва за привличане на вниманието към продукт, марка или послание. подробно описание

300 х 230 400 х 230 590 х 230
630,00  лв.

  (с вкл. ДДС)


Правата ЕКСПО текстилна стена е модулна дисплейна система, която обикновено се използва на конференции, семинари, търговски изложения, корпоративни и други събития. Състои се от серия свързани помежду си алуминиеви тръби, които заедно създават свободностояща структура. Оформената конструкция е покрита с еластична материя, която се опъва върху оформената рамка и се закрепва с цип. Опънатата тъкан осигурява гладка и безшевна повърхност, която може да бъде брандирана и персонализирана с висококачествени графики и  изображения. Това прави ЕКСПО стената желан и ефективен маркетингов инструмент за бизнеса, а правата  й форма позволява изчистен и семпъл дисплей, който може да се използва за привличане на вниманието към продукт, марка или послание.

Предимство на правата текстилна стена е нейната преносимост. Тя е лека, сглобява се и  се разглобява от един човек, лесно се транспортира,  а възможността да се използва многократно я прави рентабилно решение за изложители, посещаващи множество събития.

При използването на права ЕКСПО текстилна стена е важно да се съобразите с нейното разположение и осветление. Поставете стената в зона с голям трафик от хора, където може да се види лесно. Използвайте подходящо осветление, за да се подчертае информацията, която представяте. Модулният дизайн на правата текстилна стена допуска различни размери и конфигурации, позволявайки да изберете  уникално и гъвкаво решение за предстоящи рекламни кампании и презентации.

Често срещани употреби и приложения на правата ЕКСПО текстилна стена:

Търговски изложения и панаири: Правата текстилна стена обикновено се използва като фон или дисплей на търговски изложения, панаири и други подобни събития. Тя може успешно да привлече вниманието към марка или продукт, както и да  покаже избрани графики и изображения.

Офиси и приемни: Правата ЕКСПО текстилна стена може да се използва в офиси и приемни за създаване на динамичен и оригинален на вид дисплей за брандиране или информационни съобщения.

Корпоративни събития и конференции: Употребата на права текстилна стена на корпоративни събития и конференции създава професионален и привлекателен фон за презентации. Позиционирана като дисплей - тя отлично разпространява необходимата информация сред присъстващите. Особено полезна е, когато в помещението има високоговорители, те да бъдат скрити зад нейната конструкция.

Магазини за търговия на дребно и шоуруми: Правата текстилна стена може да се постави в магазини за търговия на дребно и шоуруми като въздействащ дисплей за показване на нови продукти, информиране за промоции или представяне на конкретен бранд.

Правата ЕКСПО текстилна стена е практичен и ефективен начин за създаване на въздействащ и привличащ вниманието дисплей или фон на търговски изложения, корпоративни събития и презентации. Правата форма осигурява изчистен вид на дисплея, докато модулният дизайн и преносимата конструкция на стената я правят практично решение за изложителите.

ХАРАКТЕРИСТИКИ
ЕКСПО текстилна стена - ПРАВА 400х230 630.00  лв.

Доставката на поръчките се извършва от куриерските фирми "Еконт" и "Спиди". Обикновено се осъществява в срок от 2 (два) до 5 (пет) работни дни - в зависимост от спецификата на поръчката, наличността на продуктите в нашия склад и натовареността на куриерските фирми.

Поръчка, чиито продукти са налични на склад и са без услуга печат - направена до 12 часа на обяд, се обработва и изпраща в същия ден.

Поръчка, чиито продукти са налични на склад и съдържат услуга печат се изпраща в рамките на 2 (два) работни дни.

Поръчка с метод на плащане по банков път, се изпълнява веднага след постъпване на сумата от банковия превод в нашата фирмена сметка.

Поръчка, направена през почивните дни (събота и неделя) се обработва в понеделник.ПРОМО ПРОДУКТИ:
Защо PRINTOPIX?

Уважаеми клиенти, Нашата компания е с дългогодишен опит в рекламната индустрия. Помогнали сме на много фирми и марки от различни сфери да реализират своите маркетингови стратегии и да се откроят в силно конкурентния и наситен пазар. Ние разбираме, че всеки бизнес има уникални нужди и цели - ето защо създадохме електронен магазин PRINTOPIX.com. Предлагаме всички размери рол банери.

Меню