ЕКСПО текстилна стена - S-образна 300 x 230

S-образната извита текстилна стена е вид модулна стенна система. Конструирана е от леки алуминиеви тръби, които са свързани помежду си, за да образуват извита S-образна свободностояща структура. Формираната алуминиева тръбна рамка е покрита с еластична материя, която се опъва върху нея и се закрепва с цип. Създадената гладка и безшевна повърхност е особено подходяща за брандиране, печат на персонализирани висококачествени графики, изображения и други дизайнерски елементи.

S-образната извита текстилна стена се използва на различни конференции, търговски изложения, международни конгреси, форуми, семинари, бизнес срещи и презентации. Намира приложение и на организирани културни и развлекателни събития.
подробно описание

300 x 230 400 x 230 550 x 230
498,00  лв.

  (с вкл. ДДС)


S-образната извита текстилна стена е вид модулна стенна система. Конструирана е от леки алуминиеви тръби, които са свързани помежду си, за да образуват извита S-образна свободностояща структура. Формираната алуминиева тръбна рамка е покрита с еластична материя, която се опъва върху нея и се закрепва с цип. Създадената гладка и безшевна повърхност е особено подходяща за брандиране, печат на персонализирани  висококачествени графики, изображения и други дизайнерски елементи.

S-образната извита текстилна стена  се използва на различни конференции, търговски изложения, международни конгреси, форуми, семинари, бизнес срещи и презентации. Намира приложение и на организирани културни и развлекателни събития.

S-образната извита текстилна стена е проектирана да бъде лека и лесна за сглобяване и разглобяване от един човек. Също така удобно се транспортира и може да се употребява многократно, което я прави рентабилно решение за изложители, които посещават множество събития.
Както при останалите видове ЕКСПО стени, така и при S-образната текстилна стена е важно да се вземе предвид нейното разположение и осветление. Стената трябва да бъде поставена в зона с голям трафик от хора, където може да се забележи лесно, а  използването на  подходящо осветление ще подчертае успешно информацията, която представя. 

Текстилната стена с S-образна извивка е подходящ и ефективен инструмент за създаване на професионален и привличащ вниманието дисплей. Тя е с изчистен и модерен външен вид и чудесно се вписва като фон на различни по характер организирани събития. Извитата форма добавя визуален интерес, докато модулният дизайн и възможността й за пренасяне я правят практично решение за изложителите.

Ето някои често срещани употреби и приложения:


Търговски изложения, панаири и шоуруми: S-образната извита текстилна стена обикновено се използва като ефектен фон или атрактивен дисплей за представяне на  търговски марки, продукти и услуги. Попадайки на интересна въздействаща среда клиентите се запознават по-лесно с презентираната компания.

Магазини и търговски центрове: S-образната извита текстилна стена може да се използва като креативен и привличащ вниманието дисплей за рекламни кампании на нови продукти, оповестяване на предстоящи или текущи промоции,  поставяне на акцент върху дадена търговска марка и нейната презентация пред потенциални клиенти.

Развлекателни и културни събития: S-образната извита текстилна стена може да се използва на официални откривания и връчване на награди, като фон за снимки на пристигащите гости и участници. Върху стената може да се напечатат красиви визии и идеи, които естетически да представят акценти от предстоящето събитие на музикални концерти, гала вечери, партита, ревюта, тържества и други събития.

Корпоративни събития и конференции: S-образната извита текстилна стена може да се използва за създаване на професионален и визуално привлекателен фон за презентации,  обособяване на информационен рекламен дисплей или за скриване на  високоговорители.

Станция за снимки и селфита: Текстилната стена с S-образна извивка може да се използва като фон за снимки или станция за селфита, насърчавайки присъстващите да правят снимки и да ги споделят в социалните медии, увеличавайки видимостта и ангажираността на събитието или марката.ХАРАКТЕРИСТИКИ
ЕКСПО текстилна стена - S-образна 300 x 230 498.00  лв.

Доставката на поръчките се извършва от куриерските фирми "Еконт" и "Спиди". Обикновено се осъществява в срок от 2 (два) до 5 (пет) работни дни - в зависимост от спецификата на поръчката, наличността на продуктите в нашия склад и натовареността на куриерските фирми.

Поръчка, чиито продукти са налични на склад и са без услуга печат - направена до 12 часа на обяд, се обработва и изпраща в същия ден.

Поръчка, чиито продукти са налични на склад и съдържат услуга печат се изпраща в рамките на 2 (два) работни дни.

Поръчка с метод на плащане по банков път, се изпълнява веднага след постъпване на сумата от банковия превод в нашата фирмена сметка.

Поръчка, направена през почивните дни (събота и неделя) се обработва в понеделник.ПРОМО ПРОДУКТИ:
Защо PRINTOPIX?

Уважаеми клиенти, Нашата компания е с дългогодишен опит в рекламната индустрия. Помогнали сме на много фирми и марки от различни сфери да реализират своите маркетингови стратегии и да се откроят в силно конкурентния и наситен пазар. Ние разбираме, че всеки бизнес има уникални нужди и цели - ето защо създадохме електронен магазин PRINTOPIX.com. Предлагаме всички размери рол банери.

Меню