Инфо борд с поставка за брошури

Стилен инфо борд с поставка за брошури, листовки или други подобни печатни материали. Стойката му е метална, прахово боядисана в цвят черен мат. Информационната снап рамка е с размер А4, а акрилната поставка е предназначена да побира рекламни и информационни материали с размери до А4.

Комбинацията от инфо борд и поставка за брошури предлага удобен начин за представяне на важна информация, като същевременно осигурява лесен достъп до печатни материали. Това позволява да се показват известия, рекламни съобщения, упътвания, описания на продукти или друго подходящо синтезирано съдържание, заедно с придружаваща литература, която посетителите или клиентите могат да вземат със себе си.

Инфо бордът, практично съчетан с поставка за брошури е дисплей, който често се използва на рецепции, входове на банки и аптеки, търговски изложения, в туристически офиси, музеи и информационни центрове, където предоставянето на информация и рекламни материали е важно за комуникацията с обществеността. подробно описание

124,00  лв.

  (с вкл. ДДС)Стилен инфо борд с поставка за брошури, листовки или други подобни печатни материали. Стойката му е метална, прахово боядисана в цвят черен мат. Информационната снап рамка е с размер А4, а акрилната поставка е предназначена да побира рекламни и информационни материали с размери до А4.
 
Комбинацията от инфо борд и поставка за брошури предлага удобен начин за представяне на важна информация, като същевременно осигурява лесен достъп до печатни материали. Това позволява да се показват известия, рекламни съобщения, упътвания, описания на продукти или друго подходящо синтезирано съдържание, заедно с придружаваща литература, която посетителите или клиентите могат да вземат със себе си.

Инфо бордът, практично съчетан с поставка за брошури е дисплей, който често се използва на рецепции, входове на банки и аптеки, търговски изложения, в туристически офиси, музеи и информационни центрове, където предоставянето на информация и рекламни материали е важно за комуникацията с обществеността.

Ето няколко причини, поради които бихте могли да обмислите използването на инфо борд с поставка за брошури:

Подобрена комуникация: Инфо бордът ви позволява да представяте подробна информация или важни съобщения във визуално привлекателен и лесен за четене формат. В поставката за брошури към информационното табло, можете да допълните показаната информация с помощни материали, като брошури, листовки или каталози, които предлагат по-задълбочена информация или допълнителни ресурси. 

Визуално въздействие: Инфо бордът с поставка за брошури създава визуално впечатляващ дисплей, който привлича вниманието. Комбинацията от добре проектирани графики или текст на информационното табло, заедно с отлично организирани брошури в поставката, привлича интереса на хората и ги насърчава да се ангажират със съдържанието. Този визуален инструмент може да бъде особено ефективен в зони с голям трафик или на събития, където искате да насочите вниманието към конкретна информация или промоции.

Удобство за посетителите: Поставката за брошури на информационния борд осигурява за посетителите удобен достъп до съответните материали. Вместо да търсят отделни брошури или да искат допълнителна информация, те могат да намерят всичко необходимо на едно място. Това спестява време и усилия, както на посетителите, така и на персонала, ангажиран с предоставянето на информация.

Гъвкавост и персонализиране: Инфо бордът с поставка за брошури предлага гъвкавост по отношение на актуализации на съдържанието и персонализиране. Можете лесно да актуализирате информацията в снап рамката или да подмените брошурите в поставката, за да отразите нови предложения, промоции или променящи се обстоятелства. Това ви позволява да поддържате дисплея подходящ и актуален, без да се налага да инвестирате в пълен редизайн.

Оптимизиране на пространството: Комбинирането на информационен борд с поставка за брошури оптимизира използването на пространството. Вместо да имате отделни стойки или дисплеи за информация и брошури, можете да спестите място, като интегрирате двата елемента в едно цяло. Това е особено полезно в зони с ограничено пространство или където искате да поддържате изчистен и организиран външен вид.

Инфо борд с поставка за брошури може да се използва в различни случаи, в които искате да съобщите информация и да предоставите помощни материали. Ето някои приложения:

Зони за посетители: Поставянето на информационен борд с поставка за брошури в зоните за приемане на посетители в офиси, банки, хотели или други подобни места, осигурява на клиентите лесен достъп до синтезирана информация за организацията, нейните услуги или предстоящи събития. Брошурите могат да предоставят по-подробно описание на конкретни предложения или промоции.

Търговски изложения и панаири: Употребата на информационна стойка с поставка за печатни материали е много ефективна при провеждането на търговски изложения, панаири или конференции. В снап рамката може да бъде представена ключова информация за продукти, услуги или дейността на дадена компания, докато поставката за брошури ще позволи на присъстващите да вземат материали с повече подробности или информация за контакт.

Магазини за търговия на дребно: Инфо бордът с поставка за брошури може да бъде стратегически поставен близо до изложени конкретни продукти или места с текущи промоции. Той може да информира клиентите за характеристиките, предимствата или цената на артикулите, а брошурите могат да предложат допълнителна информация за продукта или специални оферти.

Обществени центрове или обществени пространства: Комбинираният инфо дисплей  може да се използва в читалища, библиотеки или други обществени места за споделяне на информация за местни събития, услуги или инициативи на общността. Брошурите в поставката могат да предоставят повече подробности или регистрационни формуляри за заинтересовани лица.

Образователни институции: Училищата, колежите и университетите могат да използват инфо бордове с поставка за брошури, за да споделят важни съобщения, информация за програми или предстоящи събития. Брошурите могат да служат като ръководства за бъдещи студенти, каталози на курсове или информационни ресурси.

Здравни заведения: Инфо дисплеят с поставка за брошури може да показва информация за здравни програми, услуги или кампании за повишаване на осведомеността, докато брошурите да предоставят образователни ресурси, ръководства за срещи или информация за контакт на здравните заведения.

Туристически информационни центрове:  Поставен в туристически информационен център, инфо бордът с поставка за брошури предоставя на посетителите подробности за местни атракции, карти, туристически пакети или културни събития. Брошурите могат да помогнат на присъстващите да планират своите маршрути или да проучат специфични области на интерес.

В обобщение, използването на инфо борд с поставка за брошури ви позволява да представяте информация ефективно, да предоставяте допълнителни ресурси, да ангажирате посетители и да създавате сплотен и визуално привлекателен дисплей. 
Не забравяйте да вземете предвид специфичните нужди и предпочитания на вашата целева аудитория и да изберете подходящи места, където стойката с информационна снап рамка и поставка за брошури ще бъде най-видима и лесно достъпна.

Продуктът включва: Инфо борд с акрилна поставка за брошури - индивидуално опакован. 

ХАРАКТЕРИСТИКИ
Инфо борд с поставка за брошури 124.00  лв.
Цвят на рамката Черен
Ширина на профил рамка 25 мм (А4)
Тегло 8,5 кг
Височина 175 см
Размери на акрилна поставка 24x37x3 см

Доставката на поръчките се извършва от куриерските фирми "Еконт" и "Спиди". Обикновено се осъществява в срок от 2 (два) до 5 (пет) работни дни - в зависимост от спецификата на поръчката, наличността на продуктите в нашия склад и натовареността на куриерските фирми.

Поръчка, чиито продукти са налични на склад и са без услуга печат - направена до 12 часа на обяд, се обработва и изпраща в същия ден.

Поръчка, чиито продукти са налични на склад и съдържат услуга печат се изпраща в рамките на 2 (два) работни дни.

Поръчка с метод на плащане по банков път, се изпълнява веднага след постъпване на сумата от банковия превод в нашата фирмена сметка.

Поръчка, направена през почивните дни (събота и неделя) се обработва в понеделник.ПРОМО ПРОДУКТИ:
Защо PRINTOPIX?

Уважаеми клиенти, Нашата компания е с дългогодишен опит в рекламната индустрия. Помогнали сме на много фирми и марки от различни сфери да реализират своите маркетингови стратегии и да се откроят в силно конкурентния и наситен пазар. Ние разбираме, че всеки бизнес има уникални нужди и цели - ето защо създадохме електронен магазин PRINTOPIX.com. Предлагаме всички размери рол банери.

Меню