Инфо борд

Инфо бордът представлява визуално атрактивна стойка със снап рамка, предназначена да държи и представя информационен постер, меню или друг подобен печатен материал.

Стойката на инфо борда е изработена от анодиран алуминий, а основата му е утежнена с метална плоча - за по-добра стабилност. Снап рамката се отваря и затваря мигновено, което позволява смяната на плаката да става за по-малко от минута и визуалното съдържание да се актуализира, ако е необходимо.

Инфо бордът обикновено се използва в ресторанти, кафенета, банки, аптеки и други обществени места, където трябва да се показва информация за клиенти или посетители.

подробно описание

112,00  лв.

  (с вкл. ДДС)


Инфо бордът представлява визуално атрактивна стойка със снап рамка, предназначена да държи и представя информационен постер, меню или друг подобен печатен материал. 

Стойката на инфо борда е изработена от анодиран алуминий, а основата му е утежнена с метална плоча - за по-добра стабилност. Снап рамката се отваря и затваря мигновено, което позволява смяната на плаката да става за по-малко от минута и визуалното съдържание да се актуализира, ако е необходимо.

Инфо бордът обикновено се използва в ресторанти, кафенета, банки, аптеки и други обществени места, където трябва да се показва информация за клиенти или посетители.

Инфо бордът е свободностояща стойка, която се предлага в различни цветове и размери, за да отговаря на разнообразни нужди и предпочитания.

Инфо/меню бордът е чудесен начин за показване на важна информация или менюта по ясен и професионален начин. Ето няколко причини, поради които може да използвате тази стойка за плакати:

Видимост: Със своята стилна стойка, инфо бордът е лесно забележим и ефективно привлича вниманието към информацията или менюто, което показва. Това го прави ефективен инструмент за комуникация с клиенти или посетители.

Организация: Показвайки информация или меню на инфо/меню борд, можете да поддържате всичко организирано и лесно за четене. Това повишава качеството на обслужване, намалява риска от объркване и подобрява цялостното клиентско изживяване.

Персонализиране: Инфо бордът може да се персонализира. Това позволява дисплеят да се приспособи към определени специфични нужди. Можете да изберете размер, цвят и стил на стойката, както и оформление на информацията или менюто.

Универсалност: Свободностоящата стойка за плакат може да се използва в широк диапазон от приложения – от ресторанти и кафенета до търговски изложения и изложби. Тя е многофункционален и рентабилен начин за показване на информация и комуникация с вашата аудитория.

Инфо бордът може да ви помогне да общувате ефективно с клиенти или посетители, като същевременно подобрява цялостния вид и оформление на пространството, в което се намира. Ето някои приложения:

Ресторанти, кафенета и барове: Инфо бордът обикновено се използва за показване на менюта, ежедневни специални предложения или промоции.

Търговски изложения и панаири: Стойката на инфо борда може да се използва за показване на информация относно продукти или услуги, както и за популяризиране на вашата марка.

Магазини за търговия на дребно: Инфо бордът успешно се използва за подчертаване на специални оферти, разпродажби или нови продукти.

Музеи и галерии: Стойката за плакат може да се използва за показване на информация за експонати, произведения на изкуството или артефакти.

Образователни институции: Инфо бордът може да отразява информация относно предстоящи събития, провеждане на разнообразни курсове или други образователни дейности.

Обществени пространства: Инфо бордът може да се използва за показване на информация за обществени услуги, организирани събития или атракции.

Продуктът включва: Инфо борд - индивидуално опакован. 
ХАРАКТЕРИСТИКИ
Инфо борд А4 (210 x 297 мм) 112.00  лв.
Инфо борд А3 (420 x 297 мм) 128.00  лв.
Височина 116 см
Тегло на продукт - А4 3,70 кг
Тегло на продукт - А3 4 кг
Размер на основата 24 x 33 см

Доставката на поръчките се извършва от куриерските фирми "Еконт" и "Спиди". Обикновено се осъществява в срок от 2 (два) до 5 (пет) работни дни - в зависимост от спецификата на поръчката, наличността на продуктите в нашия склад и натовареността на куриерските фирми.

Поръчка, чиито продукти са налични на склад и са без услуга печат - направена до 12 часа на обяд, се обработва и изпраща в същия ден.

Поръчка, чиито продукти са налични на склад и съдържат услуга печат се изпраща в рамките на 2 (два) работни дни.

Поръчка с метод на плащане по банков път, се изпълнява веднага след постъпване на сумата от банковия превод в нашата фирмена сметка.

Поръчка, направена през почивните дни (събота и неделя) се обработва в понеделник.ПРОМО ПРОДУКТИ:
Защо PRINTOPIX?

Уважаеми клиенти, Нашата компания е с дългогодишен опит в рекламната индустрия. Помогнали сме на много фирми и марки от различни сфери да реализират своите маркетингови стратегии и да се откроят в силно конкурентния и наситен пазар. Ние разбираме, че всеки бизнес има уникални нужди и цели - ето защо създадохме електронен магазин PRINTOPIX.com. Предлагаме всички размери рол банери.

Меню