Защо PRINTOPIX?

Уважаеми клиенти, Нашата компания е с дългогодишен опит в рекламната индустрия. Помогнали сме на много фирми и марки от различни сфери да реализират своите маркетингови стратегии и да се откроят в силно конкурентния и наситен пазар. Ние разбираме, че всеки бизнес има уникални нужди и цели - ето защо създадохме електронен магазин PRINTOPIX.com. Предлагаме всички размери рол банери.

Кадифено въже - хром закопчаване

Много елегантно и представително бариерно въже. Изработено е от висококачествено кадифе и е с хром закопчаване - подходящо за луксозен бариерен стълб в цвят хром.

Предлагаме синьо, червено, черно и лилаво кадифено въже.

Бариерните въжета се предлагат в различни цветове. Изберете вашата желана комбинация, като съобразите цветовете на въжената закопчалка и съответния стълб, към който трябва да се прикрепи.

Бариерният стълб е чудесен инструмент за контрол и управление на потока от хора, както и безспорна декорация за входове на хотели, клубове, магазини. ресторанти и други обществени пространства. подробно описание

34,40  лв.

  (с вкл. ДДС)


Много елегантно и представително бариерно въже. Изработено е от висококачествено кадифе и е с хром закопчаване - подходящо за луксозен бариерен стълб в цвят хром.

Бариерните въжета се предлагат в различни цветове. Изберете вашата желана комбинация, като съобразите цветовете на въжената закопчалка и съответния стълб, към който трябва да се прикрепи.

Бариерният стълб е чудесен инструмент за контрол и управление на потока от хора, както и безспорна декорация за входове на хотели, клубове, магазини. ресторанти и други обществени пространства.

Ето някои характеристики на луксозния бариерен стълб с въже:

Устойчивост: Луксозният бариерен стълб е направен от материали, които са здрави и издръжливи, като неръждаема стомана, алуминий или месинг, за да издържа на честа употреба за дълъг период от време.

Дизайн: Луксозният бариерен стълб се предлага в набор от дизайни и покрития, за да допълни декора на хотели или ресторанти и може да бъде персонализиран с лого на даден бранд или послание.

Дължина на въжето: Дължината на въжето на луксозния бариерен стълб се регулира, за да отговаря на различни нужди и конфигурации на пространството.

Лесно сглобяване: Луксозният бариерен стълб е проектиран да бъде лесен за сглобяване и разглобяване, а също така и удобен за съхранение, когато не се използва.

Примери за това къде и как да използвате луксозния бариерен стълб:

Хотелски фоайета: Луксозните бариерни стълбове могат да се използват за насочване на гостите към рецепцията или местата за сядане във фоайето.

Входове на ресторанти: Посредством представителни бариерни стълбове може да се управлява потокът от клиенти в ресторанти и да се обозначат зони за изчакване.

Конферентни зали: С помощта на луксозни бариерни стълбове може да обособят отделни зони за регистрация, чекиране и чакане на опашка за различни събития.

Търговски изложения и изложби: Луксозният бариерен стълб може да се използва за създаване на пътеки и за насочване на посетителите към различни щандове и изложби.


Стъпки за използване на луксозния бариерен стълб:

  • Определете желаното оформление и разположение на стълбовете и въжетата въз основа на специфичните нужди на ситуацията.
  • Сглобете бариерния стълб, като прикрепите стълба към неговата основа.
  • Свържете въжето към стълба, като използвате предоставените куки или скоби.
  • Регулирайте дължината на въжето, ако е необходимо, за да отговаря на конфигурацията на пространството.
  • Разположете преградните стълбове и въжета на желаното място, като се уверите, че са стабилни и сигурни.
  • Наблюдавайте и коригирайте бариерния стълб и конфигурацията на въжетата, ако е необходимо, за да осигурите ефективен контрол на потока от хора.
ХАРАКТЕРИСТИКИ
Кадифено въже - хром закопчаване Червено кадифено въже 34.40  лв.
Кадифено въже - хром закопчаване Синьо кадифено въже 34.40  лв.
Кадифено въже - хром закопчаване Лилаво кадифено въже 34.40  лв.
Кадифено въже - хром закопчаване Черно кадифено въже 34.40  лв.
Цвят на въже Синьо
Дължина 160 см.
Тегло 0.60 кг.
Цвят на закопчалка Хром

Доставката на поръчките се извършва от куриерските фирми "Еконт" и "Спиди". Обикновено се осъществява в срок от 2 (два) до 5 (пет) работни дни - в зависимост от спецификата на поръчката, наличността на продуктите в нашия склад и натовареността на куриерските фирми.

Поръчка, чиито продукти са налични на склад и са без услуга печат - направена до 12 часа на обяд, се обработва и изпраща в същия ден.

Поръчка, чиито продукти са налични на склад и съдържат услуга печат се изпраща в рамките на 2 (два) работни дни.

Поръчка с метод на плащане по банков път, се изпълнява веднага след постъпване на сумата от банковия превод в нашата фирмена сметка.

Поръчка, направена през почивните дни (събота и неделя) се обработва в понеделник.

.

Меню