Защо PRINTOPIX?

Уважаеми клиенти, Нашата компания е с дългогодишен опит в рекламната индустрия. Помогнали сме на много фирми и марки от различни сфери да реализират своите маркетингови стратегии и да се откроят в силно конкурентния и наситен пазар. Ние разбираме, че всеки бизнес има уникални нужди и цели - ето защо създадохме електронен магазин PRINTOPIX.com. Предлагаме всички размери рол банери.

Конферентна ЕКСПО стена

Конферентната текстилна стена е вид модулна стенна система. Конструирана е от леки алуминиеви тръби, които свързани помежду си оформят рамка . Тя е покрита с разтеглив текстил, който се опъва върху алуминиевата тръбна рамка и се закрепва с цип. Така се създава гладка повърхност без бръчки и шевове, подходяща за печат на висококачествени персонализирани графики, изображения и други дизайнерски елементи.

подробно описание

580,00  лв.

  (с вкл. ДДС)


Конферентната текстилна стена е вид модулна стенна система. Конструирана е от леки алуминиеви тръби, които свързани помежду си оформят рамка . Тя е покрита с разтеглив текстил, който се опъва  върху алуминиевата тръбна рамка и се закрепва с цип. Така се създава гладка повърхност без бръчки и шевове, подходяща за печат на висококачествени персонализирани графики, изображения и други дизайнерски елементи.

Конферентната текстилна стена е универсален и ефективен начин за подобряване на външния вид и функционалността на пространството при организиране на различни  по характер събития, като същевременно предоставя дисплей за брандиране и промоции. Обикновено се използва в конферентни зали, зали за семинари и форуми, на търговски изложения, бизнес срещи и обучения.

Конферентната текстилна стена е популярна и създадена да отговаря на нуждите на всяко събитие. Тя е лека и лесна за транспортиране. Сглобява се и се разглобява само от един човек. Също така се употребява многократно, което я прави рентабилно решение за организаторите на събития.

Конферентната текстилна стена  притежава и редица дизайнерски предимства. Опънатият плат осигурява изчистен и модерен външен вид, а възможността за напечатване на персонализирани графики и изображения, позволява нейното брандиране. Тъканта осигурява и акустични предимства, като абсорбира звука и намалява ехото в конферентни зали и други пространства за провеждане на делови събития .

Конферентната текстилна стена е универсална и може да се използва по различни начини в различни условия. Ето някои често срещани приложения:

Фон: Конферентна текстилна стена може да се използва в зала за събития или зона за презентации, осигурявайки чист и професионално изглеждащ фон за оратори.

Разделител: Конферентна текстилна стена може да се използва за разделяне на по-голямо пространство за събития на по-малки зони. Това е особено полезно на търговски изложения, където множество изложители споделят едно и също пространство.

Брандиране: Персонализирани графики и изображения могат да бъдат отпечатани върху платнените панели на конферентната текстилна стена, което я прави ефективен начин за популяризиране на рекламна концепция, марка или демонстриране на продукт.

Акустика: Платът, използван върху конферентната текстилна стена може да абсорбира звука и да намали ехото, което я прави полезен инструмент за подобряване на акустиката в конферентни зали или други пространства за събития.


ХАРАКТЕРИСТИКИ
Конферентна ЕКСПО стена Само конструкция 580.00  лв.
Конферентна ЕКСПО стена Конструкция с едностранно напечатан плат по Ваш дизайн 990.00  лв.

Доставката на поръчките се извършва от куриерските фирми "Еконт" и "Спиди". Обикновено се осъществява в срок от 2 (два) до 5 (пет) работни дни - в зависимост от спецификата на поръчката, наличността на продуктите в нашия склад и натовареността на куриерските фирми.

Поръчка, чиито продукти са налични на склад и са без услуга печат - направена до 12 часа на обяд, се обработва и изпраща в същия ден.

Поръчка, чиито продукти са налични на склад и съдържат услуга печат се изпраща в рамките на 2 (два) работни дни.

Поръчка с метод на плащане по банков път, се изпълнява веднага след постъпване на сумата от банковия превод в нашата фирмена сметка.

Поръчка, направена през почивните дни (събота и неделя) се обработва в понеделник.

.

Меню