Защо PRINTOPIX?

Уважаеми клиенти, Нашата компания е с дългогодишен опит в рекламната индустрия. Помогнали сме на много фирми и марки от различни сфери да реализират своите маркетингови стратегии и да се откроят в силно конкурентния и наситен пазар. Ние разбираме, че всеки бизнес има уникални нужди и цели - ето защо създадохме електронен магазин PRINTOPIX.com. Предлагаме всички размери рол банери.

Кръстосана основа

Кръстосаната основа е най-често използваната основа за рекламен флаг. Тя прадставлаява метална основа, съставена от два продълговати компонента, които са сглобени във формата на кръст. Идеална е за равни твърди повърхности или тревни площи. За по-голяма устойчивост на рекламното знаме към кръстачката е възможно бъде добавен воден пояс като допълнителна тежест,което осигурява по-голяма опора и стабилност. подробно описание

39,00   33,60  лв.

  (с вкл. ДДС)


Важна част при монтирането на рекламните знамена е тяхната основа. Тя се избира индивидуално, в зависимост от повърхността, на която трябва да се постави рекламният флаг (почва, асфалт, плочки), метеорологичните особености, височината на пилона и неговото местоположение (открито или закрито пространство).

Кръстосаната основа е метална основа, съставена от два продълговати компонента, които са сглобени във формата на кръст. Идеална е за равни твърди повърхности или тревни площи.  Към кръстачката е възможно бъде добавен воден пояс като допълнителна тежест, за да се осигури по-голяма опора и стабилност.

Този комплект включва:  кръстосана основа, щифт, съвместим с всички пилони за рекламни знамена в нашата продуктова гама.

ХАРАКТЕРИСТИКИ
Кръстосана основа 33.60  лв.

Доставката на поръчките се извършва от куриерските фирми "Еконт" и "Спиди". Обикновено се осъществява в срок от 2 (два) до 5 (пет) работни дни - в зависимост от спецификата на поръчката, наличността на продуктите в нашия склад и натовареността на куриерските фирми.

Поръчка, чиито продукти са налични на склад и са без услуга печат - направена до 12 часа на обяд, се обработва и изпраща в същия ден.

Поръчка, чиито продукти са налични на склад и съдържат услуга печат се изпраща в рамките на 2 (два) работни дни.

Поръчка с метод на плащане по банков път, се изпълнява веднага след постъпване на сумата от банковия превод в нашата фирмена сметка.

Поръчка, направена през почивните дни (събота и неделя) се обработва в понеделник.

.

Меню