Защо PRINTOPIX?

Уважаеми клиенти, Нашата компания е с дългогодишен опит в рекламната индустрия. Помогнали сме на много фирми и марки от различни сфери да реализират своите маркетингови стратегии и да се откроят в силно конкурентния и наситен пазар. Ние разбираме, че всеки бизнес има уникални нужди и цели - ето защо създадохме електронен магазин PRINTOPIX.com. Предлагаме всички размери рол банери.

Лампа осветление за банер

Осветлението за банерите идеално подчертава и подобрява визуалната привлекателност на рекламните стойки. То се монтира бързо и лесно, посредством специална щипка в горната част на опорното стълбче, опъващо банера.

Използването на осветление върху банера при брандиране е стратегически избор, който създава силна и запомняща се идентичност на Вашата марка, като едновременно с това поставя акцент върху презентираните продукти и услуги.
Лампата произвежда привлекателна светлина, която създава усещане за комфорт и гостоприемство в рекламата и позволява на Вашия банер да се открои сред останалите. Осветлението е подходящо еднакво добре за рол банери и L - банери. подробно описание

82,00  лв.

  (с вкл. ДДС)


Осветлението за рол банери идеално подчертава и подобрява визуалната привлекателност на рекламните стойки. То се монтира бързо и лесно, посредством специална щипка в горната част на опорното стълбче, опъващо банера.

Използването на осветление върху банер при брандиране е стратегически избор, който създава силна и запомняща се идентичност на Вашата марка, като едновременно с това поставя акцент върху презентираните продукти и услуги.
Лампата произвежда привлекателна светлина, която създава усещане за комфорт и гостоприемство в рекламата и позволява на Вашия банер да се открои сред останалите.

Осветлението подобрява видимостта и въздействието на всички видове банери на различни търговски изложения, изложби, конференции, магазини и  други промоционални събития. Ето някои причини, поради които осветлението за рол банери се използва често:

Видимост: Правилното осветление прави съдържанието на Вашия банер по-видимо, дори в слабо осветени или многолюдни среди. То гарантира, че Вашето послание или графика се виждат лесно и могат да привлекат вниманието на минувачите.

Осветяване на ключова информация: Осветлението може да бъде стратегически позиционирано, за да подчертае конкретни елементи от банера - лого, изображения на продукти или друг важен текст. Това привлича вниманието към най-важната информация.

Подобряване на марката: Осветлението може да помогне за укрепване на идентичността на Вашата марка, като демонстрира Вашите цветове и лого на видно място. Последователна комбинация от брандиране на банери и осветление може да създаде незабравимо визуално въздействие.

Създаване на фокусна точка: Осветените банери могат да служат като фокусна точка във Вашия щанд или дисплей, като насочват вниманието на хората и ги привличат във Вашето пространство.

Професионален външен вид: Добре осветените банери внушават усещане за професионализъм и внимание към детайла. Те могат да ви помогнат да създадете положително впечатление за вашия бизнес или организация.

Отличаване в многолюдни пространства: В многолюдните търговски изложения или събития е важно да се откроите. Осветлението може да направи Вашия банер по-привличащ вниманието сред множеството от конкурентни дисплеи.

Гъвкавост: Лампата, използвана за осветление на банери е компактна и лесна за монтаж, което я прави универсален избор за различни по вид случаи.

Ниска себестойност: Закупуването на лампа за банер за осветително оборудване има ниска себестойност и дългосрочни ползи, включително повишена видимост и въздействие върху марката.

Решението за използване на осветление върху банери зависи от конкретните Ви цели, естеството на събитието и стратегията Ви за брандиране. Когато се използва ефективно, осветлението може да направи Вашия банер по-ангажиращ и запомнящ се за целева аудитория.

Лампата за банери е съвместима с всички модели Рол банер и L банер. За банери с размери 120х200 см и 150х200 см са необходими 2 бр. лампи за цялостно подчертаване на изображението.


ХАРАКТЕРИСТИКИ
Лампа осветление за банер 82.00  лв.
Цвят на адаптор Черен
Цвят на лампа Сребро
Материал Стомана
Мощност 35 W
Тегло на продукта 290 гр.

Доставката на поръчките се извършва от куриерските фирми "Еконт" и "Спиди". Обикновено се осъществява в срок от 2 (два) до 5 (пет) работни дни - в зависимост от спецификата на поръчката, наличността на продуктите в нашия склад и натовареността на куриерските фирми.

Поръчка, чиито продукти са налични на склад и са без услуга печат - направена до 12 часа на обяд, се обработва и изпраща в същия ден.

Поръчка, чиито продукти са налични на склад и съдържат услуга печат се изпраща в рамките на 2 (два) работни дни.

Поръчка с метод на плащане по банков път, се изпълнява веднага след постъпване на сумата от банковия превод в нашата фирмена сметка.

Поръчка, направена през почивните дни (събота и неделя) се обработва в понеделник.

.

Меню