Магнитно L-образно рамо

Магнитнoто L-образно рамo се използва за окачване на реклами, направени с материали от разпенено PVC, плексиглас или еталбонд. Конструктивно се състои от магнитна основа с размер 60 х 36 мм и стойка с L- образно рамо с дължина 250 мм и височина 110 мм, на което са поставени две подвижни прозрачни куки за окачване. Основата е с вграден феритен магнит, който силно фиксира прикрепянето й към стелажи или регали. Рамото е подвижно и се върти във всякаква посока, както и самата основа, което позволява да се постигне разнообразие от позиции при организиране на рекламата в търговските обекти. подробно описание

14,50  лв.

  (с вкл. ДДС)


Магнитнoто  L-образно рамo се използва за окачване на реклами, направени с материали от разпенено PVC, плексиглас или еталбонд. Конструктивно се състои  от магнитна основа с размер 60 х 36 мм и стойка с  L- образно рамо с дължина 250 мм и височина 110 мм, на което са поставени две подвижни прозрачни куки за окачване. Основата е с вграден феритен магнит, който силно фиксира прикрепянето й към стелажи или регали.  Рамото е подвижно и се върти във всякаква посока, както и самата основа, което позволява  да се постигне разнообразие от позиции при организиране на рекламата в търговските обекти. 

Магнитните L рамена обикновено се използват в магазини за търговия на дребно, търговски изложения и други места, където рекламните послания трябва да бъдат окачени временно или често да се сменят, ако е необходимо. Те предлагат бърз и удобен начин за показване на рекламни материали без необходимост от допълнителни умения и инструменти.

Магнитните L рамена намират различни приложения:

Магазини за търговия на дребно: Магнитните L рамена могат да се използват за показване на реклами на марки, продукти и промоции на разнообразни витрини, стелажи, пътеки и други стратегически места в магазините.

Търговски изложения и събития: Магнитните L рамена могат да се използват  на различни по характер събития и търговски изложения. С тяхна помощ могат да се популяризират дейностите на различни компании, както и да се презентират рекламни материали, свързани със стоки и услуги, които се предлагат.

Офис пространства: Посредством употребата на магнитни рамена в офис помещенията могат да се покажат мотивационни или информативни плакати, табели с фирмени политики и други материали, свързани с фирмената дейност.

Училища и университети: Използвайки магнитни рамена  в сгради на училища и университети, съответните ръководства могат да популяризират предстоящи организирани събития, както и да поставят важни информативни и указателни табели. 

ХАРАКТЕРИСТИКИ
Магнитно L-образно рамо 14.50  лв.
L- образно рамо височина 110 мм
Магнитна основа размер 60 х 36 мм
L- образно рамо дължина 250 мм

Доставката на поръчките се извършва от куриерските фирми "Еконт" и "Спиди". Обикновено се осъществява в срок от 2 (два) до 5 (пет) работни дни - в зависимост от спецификата на поръчката, наличността на продуктите в нашия склад и натовареността на куриерските фирми.

Поръчка, чиито продукти са налични на склад и са без услуга печат - направена до 12 часа на обяд, се обработва и изпраща в същия ден.

Поръчка, чиито продукти са налични на склад и съдържат услуга печат се изпраща в рамките на 2 (два) работни дни.

Поръчка с метод на плащане по банков път, се изпълнява веднага след постъпване на сумата от банковия превод в нашата фирмена сметка.

Поръчка, направена през почивните дни (събота и неделя) се обработва в понеделник.ПРОМО ПРОДУКТИ:
Защо PRINTOPIX?

Уважаеми клиенти, Нашата компания е с дългогодишен опит в рекламната индустрия. Помогнали сме на много фирми и марки от различни сфери да реализират своите маркетингови стратегии и да се откроят в силно конкурентния и наситен пазар. Ние разбираме, че всеки бизнес има уникални нужди и цели - ето защо създадохме електронен магазин PRINTOPIX.com. Предлагаме всички размери рол банери.

Меню