Защо PRINTOPIX?

Уважаеми клиенти, Нашата компания е с дългогодишен опит в рекламната индустрия. Помогнали сме на много фирми и марки от различни сфери да реализират своите маркетингови стратегии и да се откроят в силно конкурентния и наситен пазар. Ние разбираме, че всеки бизнес има уникални нужди и цели - ето защо създадохме електронен магазин PRINTOPIX.com. Предлагаме всички размери рол банери.

Модулна система за изложения

Изключително лека, модулна система за изложения, която се сгъва и разгъва за секунди, без да са необходими допълнителни инструменти. Графичното изображение се отпечатва върху висококачествен дисплей плат, който се монтира бързо и лесно към конструкцията, посредством пришита силиконова лента.

Благодарение на специално проектираната рамка е възможно отделните модули да се свързват помежду си, образувайки разновидни стенни конфигурации. Това позволява създаването на различни оформления и размери на дисплея, а също така и адаптирането му към разнообразни пространства и рекламни нужди.

Отделните конструкции на модулната система за изложения могат да бъдат лесно сглобени, променени във височина (чрез специални удължители, които се закупуват отделно) и подредени в различни форми и размери според нуждите на рекламодателя. Поставени паралелно, модулите могат да оформят стена, която да се покрие с общ рекламен плат, без видими празнини между компонентите на структурата отдолу и без наличие на гънки върху изображението.

подробно описание

100 x 200 cm 120 x 200 cm 150 x 200 cm
216,00  лв.

  (с вкл. ДДС)


Изключително лека, модулна система за изложения, която се сгъва и разгъва за секунди, без да са необходими допълнителни инструменти. Графичното изображение се отпечатва върху висококачествен дисплей плат, който се монтира бързо и лесно към конструкцията, посредством пришита силиконова лента.

Благодарение на специално проектираната рамка е възможно отделните модули да се свързват помежду си, образувайки разновидни стенни конфигурации. Това позволява създаването на различни оформления и размери на дисплея, а също така и адаптирането му към разнообразни пространства и рекламни нужди.

Отделните конструкции на модулната система за изложения могат да бъдат лесно сглобени, променени във височина (чрез специални удължители, които се закупуват отделно) и подредени в различни форми и размери според нуждите на рекламодателя. Поставени паралелно, модулите могат да оформят стена, която да се покрие с общ рекламен плат, без видими празнини между компонентите на структурата отдолу и без наличие на гънки върху изображението.

Рекламната модулна система е изработена от алуминиев профил с ширина 4.2 см и се прелага в размери: 100х200 см, 120х200 см  и 150х200 см. 

Модулната система за изложения е предпочитан избор за промоционални дейности и маркетингови кампании. Ето някои ключови предимства:

Сгъваем дизайн: Рекламната модулна система се сгъва и разгъва лесно и бързо, без необходимост от специализирани инструменти или опит. Това спестява ценни ресурси и позволява на бизнеса да разположи ефективно своя рекламен дисплей.

Мобилност: Съществено предимство на модулната система за изложения е нейната мобилност. Тя е проектирана да бъде лека и лесна за транспортиране, което позволява на фирмите да пренасят своя рекламен дисплей където и да отидат. Тази преносимост я прави идеален рекламен инструмент за търговски изложения  и организирани събития, където мобилността е от съществено значение.

Универсалност: Сгъваемите модулни дисплеи са изключително универсални и могат да бъдат персонализирани в различни форми и размери. Комбинирането на модулите по различни начини, позволява създаването на уникални стенни структури, съобразени с конкретното пространство и цел на рекламата.

Рентабилност: В сравнение с традиционната фиксирана рекламна конструкция, модулна система за изложения често е по-рентабилна. Тя изисква умерена първоначална инвестиция и може да се използва многократно, намалявайки необходимостта от чести смени. Освен това нейната мобилност и лесна инсталация могат да намалят разходите за труд, свързани с монтажа.

Ефективност на пространството: Когато не се използва, модулната система за изложения може да бъде сгъната до компактен размер, минимизирайки изискванията за съхранение. Тази ефективност на пространството е особено полезна за фирми с ограничено пространство за съхранение или тези, които трябва да транспортират няколко дисплея едновременно.

Видимост на марката: Модулната рекламна система предоставя на бизнеса платформа за ефективно представяне на своята марка, послания и рекламни материали. Независимо дали се използва на търговски изложения, магазини за търговия, разнообразни събития или други места, тя помага да се увеличи видимостта на марката и да се привлече вниманието на целевата аудитория.

Издръжливост: Сгъваемата модулна система за изложения е изработена от алуминиев материал, който издържа в условия на честа употреба и транспортиране. Тази издръжливост гарантира, че дисплеят запазва качеството и външния си вид с течение на времето, увеличавайки максимално живота си и възвръщаемостта на положените инвестиции.

Предимствата на  модулни рекламни системи за изложения ги правят гъвкави, рентабилни и въздействащи инструменти за фирми, които искат да подобрят маркетинговите си усилия и да увеличат ефекта от представянето на своята марка.

Кратка характеристика на модулна система за изложения:

  • бърза инсталация на конструкцията - само за секунди
  • лека и мобилна система от здрав алуминиев профил
  • дисплей плат с висококачествен печат
  • възможност за промяна във височината на модула, чрез закупуването на специални удължители
  • една графика може да бъде поставена върху няколко паралелно свързани модула
  • създаване на уникални дисплеи, чрез оформяне на различни конфигурации от отделни модули

Модулната система за изложения има разнообразни приложения в различни индустрии и контексти. Ето някои основни приложения:

Търговски изложения и панаири: Модулната ЕКСПО система може да послужи за изграждане на гъвкави и персонализирани щандове, които могат да бъдат адаптирани към различни размери и форми на изложбеното пространство. Също така за създаване на зони за демонстрация на продукти и услуги, които да привличат вниманието на посетителите.

Търговски центрове и молове: Посредством свързване на отделни модули в уникална ЕКСПО система, може да се оформи временен или постоянен рекламен дисплей, който да представя нови продукти или промоционални кампании. Успешно може да бъде обособена и информационна зона за специални оферти, клиентски събития и новини.

Офиси и корпоративни събития: Модулната система за изложения може да се използва като мобилна стена за презентация, която може лесно да се премества и конфигурира според нуждите. Рекламният й дисплей ефективно ще презентира логото и брандинга на компанията за събития, конференции и семинари.

Рекламни кампании на открито: Модулната ЕКСПО система може да бъде от полза при оформянето на промоционални временни щандове за събития на открито, които могат да се разглобяват и преместват лесно. Напечатайте вашето рекламно послание и го разпространете сред посетители и случайни минувачи.

Образователни институции: С модулна система за изложения може да се създаде изложбено пространство за временна изложба на студентски проекти, научни постижения и други образователни дейности. Ефективно може да бъде обособена и информационна зона за учебни програми, събития и новини.

Конферентни центрове: Рекламната модулна стена може да се използват за организиране на конферентни зали и пространства за срещи, както и за създаване на брандирани зони за корпоративни събития и приеми.

Модулната система за изложения е отличен избор за различни събития и места поради нейната гъвкавост, лесен монтаж и демонтаж, професионален вид, икономичност и устойчивост. Тя предоставя ефективно и атрактивно решение за презентация на вашите продукти и услуги в разнообразни среди.

Комплектът включва: модулна система и транспортна чанта.
ХАРАКТЕРИСТИКИ
Модулна система за изложения 216.00  лв.
Материал Алуминий
Размер на опакован продукт 100х200 см 28х9х108 см
Размер на опакован продукт 150х200 см 28х9х158 см
Размер на опакован продукт 120х200 см 28х9х128 см
Тегло на модулна система 120х200 см 2.6 kg
Тегло на модулна система 150х200 см 3.2 кг.
Тегло на модулна система 100х200 см 2.1 кг.
Ширина на профил 4.2 см

Доставката на поръчките се извършва от куриерските фирми "Еконт" и "Спиди". Обикновено се осъществява в срок от 2 (два) до 5 (пет) работни дни - в зависимост от спецификата на поръчката, наличността на продуктите в нашия склад и натовареността на куриерските фирми.

Поръчка, чиито продукти са налични на склад и са без услуга печат - направена до 12 часа на обяд, се обработва и изпраща в същия ден.

Поръчка, чиито продукти са налични на склад и съдържат услуга печат се изпраща в рамките на 2 (два) работни дни.

Поръчка с метод на плащане по банков път, се изпълнява веднага след постъпване на сумата от банковия превод в нашата фирмена сметка.

Поръчка, направена през почивните дни (събота и неделя) се обработва в понеделник.

.

Меню