Осветление за рекламна стена

Лампата за осветление подчертава рекламната стена, като я прави забележима и атрактивна за погледите на минувачи и потенциални клиенти. Топлата бяла светлина създава приятна и елегантна атмосфера, която ще представи всяко рекламно послание по трайно впечатляващ начин.
Осветлението, поставено върху рекламна стена е важен стратегически инструмент за подобряване на видимостта, естетиката, брандирането и въздействието на рекламата, повишавайки нейната ефективност при достигане и ангажиране на целевата аудитория.

Осветлението за ЕКСПО стени се монтира бързо и лесно към конструкцията. Препоръчително е да се използват поне две лампи за ЕКСПО стени 2x3 м и 3x3 м и поне три лампи за ЕКСПО стени 3x4 м и 3x5 м. подробно описание

74,00  лв.

  (с вкл. ДДС)


Лампата за осветление подчертава рекламната стена, като я прави забележима и атрактивна за погледите на минувачи  и потенциални клиенти. Топлата бяла светлина създава приятна и елегантна атмосфера, която ще представи всяко рекламно послание по трайно впечатляващ начин. Осветлението, поставено върху рекламна стена е важен стратегически инструмент за подобряване на видимостта, естетиката, брандирането и въздействието на рекламата, повишавайки нейната ефективност при достигане и ангажиране на целевата аудитория.

Добавянето на осветление към рекламна ЕКСПО стена може да бъде изключително полезно по различни причини:

Подчертаване на информацията: Осветлението за ЕКСПО стена може да помогне да се подчертае и открои важната информация от рекламния материал. Това прави рекламата по-видима и лесно разбираема за хората, които я разглеждат.
  
Подобряване на видимостта: В някои случаи лампата може да е необходима по практически причини, като например подобряване на видимостта в магазин за търговия или изложбен щанд. Добре осветените рекламни текстилни стени улесняват клиентите да видят и оценят изложените продукти. Ако рекламната стена се намира на място, където светлината е ограничена, лампата може да помогне за подобряване на видимостта през нощта или в условия на слаба видимост.

Акцент върху детайлите: Ако на рекламната стена има текстури, цветове или детайли, които искате да подчертаете, правилното осветление може да помогне за тяхната видимост. Това е полезно, особено когато стената съдържа изображения на продукти или детайли на дизайна.

Привличане на внимание: Добавянето на прожектор върху рекламната ЕКСПО стена привлича вниманието на потенциални клиенти или зрители. Това е особено полезно на места с голям преминаващ поток хора, където трябва да се изпреварят други реклами и съобщения, за да бъде забелязана Вашата.

Подобряване на брандирането: Ако ЕКСПО стената се използва за брандиране или рекламиране на определен продукт или колекция, правилното осветление може да подсили идентичността и разпознаването на марката и да направи посланието по-въздействащо.

Атмосфера и настроение: Добавянето на осветителни лампи може да създаде определено настроение и атмосфера в пространството около рекламната ЕСКПО стена. Можете да създадете уютна, елегантна или жизнена атмосфера, която допълва рекламната стена и цялостното послание, което искате да предадете.

Конкурентно предимство: На конкурентен пазар вниманието към детайлите и представянето могат да ви дадат конкурентно предимство. Една добре осветена рекламна стена може да се отличи от конкуренцията и да остави трайно впечатление в клиентите.

Сценичен ефект: За събития и промоции осветителните прожектори, поставени върху рекламна стена могат да създадат сценичен ефект, който да привлича вниманието и подчертава важността на събитието.

Професионален външен вид: Осветлението може да придаде професионален и завършен външен вид на рекламната стена. Това е важно, за да се уверите, че съобщението ви се представя в най-добрата светлина.

Ефективност: Осветлението, поставено върху ЕКСПО стена може да увеличи ефективността на рекламата, като прави съобщението по-достъпно и запомнящо се за зрителите.

В заключение, добавянето на осветление към рекламна стена може да подобри нейната видимост, да привлече вниманието на хората и да подчертае важни детайли.  Доброто осветление може да превърне една обикновена ЕКСПО текстилна стена във визуално зашеметяващ дисплей.
ХАРАКТЕРИСТИКИ
Осветление за рекламна стена Лампа - 1 брой 74.00  лв.
Цвят черен
Тегло 0.750 кг
Вид халоген
Светлина топло бяло
Мощност 150 W
Размер на опаковка 19х16х80 см

Доставката на поръчките се извършва от куриерските фирми "Еконт" и "Спиди". Обикновено се осъществява в срок от 2 (два) до 5 (пет) работни дни - в зависимост от спецификата на поръчката, наличността на продуктите в нашия склад и натовареността на куриерските фирми.

Поръчка, чиито продукти са налични на склад и са без услуга печат - направена до 12 часа на обяд, се обработва и изпраща в същия ден.

Поръчка, чиито продукти са налични на склад и съдържат услуга печат се изпраща в рамките на 2 (два) работни дни.

Поръчка с метод на плащане по банков път, се изпълнява веднага след постъпване на сумата от банковия превод в нашата фирмена сметка.

Поръчка, направена през почивните дни (събота и неделя) се обработва в понеделник.ПРОМО ПРОДУКТИ:
Защо PRINTOPIX?

Уважаеми клиенти, Нашата компания е с дългогодишен опит в рекламната индустрия. Помогнали сме на много фирми и марки от различни сфери да реализират своите маркетингови стратегии и да се откроят в силно конкурентния и наситен пазар. Ние разбираме, че всеки бизнес има уникални нужди и цели - ето защо създадохме електронен магазин PRINTOPIX.com. Предлагаме всички размери рол банери.

Меню