Печат на винил за рол банери

Печат на винил за рол банери

Винилът е материал, който е специално проектиран и използван за дигитален печат на графични изображения. Той е изключително популярен при изработката на рекламни банери и билбордове.
Винилът е предпочитан избор на много маркетингови агенции и компании поради своята издържливост, универсалност и възможност за презентация на впечатляващи и дълготрайни рекламни материали, подходящи за различни среди и ситуации. подробно описание

полипропиленов филм винил
0,00  лв.

  (с вкл. ДДС)


Винилът е материал, който е специално проектиран и използван за дигитален печат на графични изображения. Той е изключително популярен при изработката на рекламни банери и билбордове. 
Винилът е предпочитан избор на много маркетингови агенции и компании поради своята издържливост, универсалност и възможност за презентация на впечатляващи и дълготрайни рекламни материали, подходящи за различни среди и ситуации.

Използването на винил за рол банери носи няколко значителни предимства:

       Издръжливост: Винилът за рол банери е изключително издръжлив на външни условия. Той е устойчив на влага, UV лъчи и износване, което го прави подходящ за използване на открито, без да избледнява бързо.

       Гъвкавост: Материалът е гъвкав и лесен за монтаж. Винилът може да се навива на ролка без да се деформира, което улеснява транспортирането, съхранението и поставянето на банера, когато е необходимо.

       Печат на голям формат: Винилът позволява печат на големи формати, което е идеално за рекламни банери, които трябва да бъдат видими от разстояние или забелязани в големи пространства.

       Висококачествен печат: Материалът предоставя възможност за висококачествен печат с наситени цветове и детайли, осигурявайки ярки и привлекателни рекламни материали.

       Универсално приложение: Винилът е подходящ за употреба на различни места и събития: изложби, конгреси, промоции на магазини, спортни мероприятия и други маркетингови кампании.

       Икономичност: Винилът е относително икономичен в сравнение с други видове рекламни материали, особено когато става въпрос за големи формати и дълготрайни кампании.

Доставката на поръчките се извършва от куриерските фирми "Еконт" и "Спиди". Обикновено се осъществява в срок от 2 (два) до 5 (пет) работни дни - в зависимост от спецификата на поръчката, наличността на продуктите в нашия склад и натовареността на куриерските фирми.

Поръчка, чиито продукти са налични на склад и са без услуга печат - направена до 12 часа на обяд, се обработва и изпраща в същия ден.

Поръчка, чиито продукти са налични на склад и съдържат услуга печат се изпраща в рамките на 2 (два) работни дни.

Поръчка с метод на плащане по банков път, се изпълнява веднага след постъпване на сумата от банковия превод в нашата фирмена сметка.

Поръчка, направена през почивните дни (събота и неделя) се обработва в понеделник.ПРОМО ПРОДУКТИ:
Защо PRINTOPIX?

Уважаеми клиенти, Нашата компания е с дългогодишен опит в рекламната индустрия. Помогнали сме на много фирми и марки от различни сфери да реализират своите маркетингови стратегии и да се откроят в силно конкурентния и наситен пазар. Ние разбираме, че всеки бизнес има уникални нужди и цели - ето защо създадохме електронен магазин PRINTOPIX.com. Предлагаме всички размери рол банери.

Меню