Промо маса

Промо масата е изключително популярен и полезен продукт при организирането на промоционални и презентационни събития. Идеална е като място за дегустации на храни и освежителни напитки в магазини и търговски центрове. Успешно се използва при представяне и разпространение на продукти и рекламни материали в открити и закрити пространства – изложения, панаири, спортни и развлекателни събития.

Промо масите са удобни за транспортиране, бързо и лесно се сглобяват и разглобяват. Дървената основа и плот са прикрепени към многокамерна PVC плоскост с помощта на твърдо велкро. Конструкцията е здрава, стабилна и изглежда много добре. подробно описание

345,00  лв.

  (с вкл. ДДС)


Промо масата е изключително популярен и полезен продукт при организирането на промоционални и презентационни събития. Идеална е като място за дегустации на храни и освежителни напитки в магазини и търговски центрове. Успешно се използва при представяне и разпространение на продукти и рекламни материали в открити и закрити пространства – изложения, панаири, спортни и развлекателни събития.

Промо масите са удобни за транспортиране, бързо и лесно се сглобяват и разглобяват. Дървената основа и плот са прикрепени към многокамерна PVC плоскост с помощта на твърдо велкро. Конструкцията е здрава, стабилна и изглежда много добре.

Масите за промоции и събития често се използват в маркетингови кампании, за увеличаване на видимостта на марката и за популяризиране на продукти или услуги. С тяхна помощ може ефективно да привлечете вниманието на потенциални клиенти и да ги насърчите да се ангажират с рекламния материал.

Масата предлага множество предимства, които могат да подобрят организацията, представянето и ефективността на вашите маркетингови усилия. Ето някои от тях:

Подобрена професионална презентация: Масата за промоции придава професионален и организиран вид на вашия щанд, което може да привлече повече посетители.

Възможност за брандиране:  PVC панелът на конструкцията може ефектно да се брандира с логото и цветовете на компанията, което усилва визуалното въздействие и разпознаваемостта на марката.

Организация и удобство: Промоционалната маса позволява подредба и по-добра организация на рекламните материали, брошури, мостри и други продукти. Всички необходими материали са под ръка, което улеснява достъпа и намалява времето за търсене.

Функционалност и мобилност: Промо масите са леки и лесни за сглобяване и разглобяване, което ги прави удобни за транспортиране. Те могат да се използват за различни типове събития - от изложения и панаири до промоционални кампании в магазини и молове.

Повишено взаимодействие с клиентите: Подредбата на продуктите и рекламните материали улеснява разговорите и взаимодействието с клиентите. Масата за събития предоставя място за демонстрации и тестове на продуктите, което може да убеди потенциалните клиенти в качествата им.

Бърза подготовка и добра логистика: Лесното сглобяване и разглобяване позволява бърза подготовка на промо масата преди събитията. Тя осигурява и удобно място за съхранение на материали, което подобрява логистиката и операциите по време на събитието.

Минималистичен дизайн: Минималистичният дизайн и възможността да се поддържа чист и организиран горен плот, придава подреден и професионален вид на масата за дегустации и промоции.

Скрити кабели и оборудване: Успешно може да използвате мястото за съхранение за скриване на кабели, лаптопи и други устройства, които не трябва да бъдат на показ.

Универсалност и адаптивност: Промо масите са подходящи за различни видове събития - от изложения и търговски панаири до вътрешни промоции и продуктови презентации. Лесно могат да се персонализират и адаптират спрямо нуждите на конкретното събитие или кампания.

Масата за презентации е изключително полезен инструмент за всякакви събития, осигурявайки удобство, професионализъм и ефективност на вашето представяне.

Кратка характеристика на промо маса:

  • Здрав дървен плот и основа
  • Бързо и лесно се сглобява и разглобява
  • Възможност за персонализиране
  • Може да се използва многократно
  • Удобно се пренася в транспортни чанти

Промо масата е много полезен инструмент за маркетинг и промоции. Тя може да бъде използвана на разнообразни места:

Изложения и панаири: Промо масите са идеални за търовски изложения и панаири, тъй като позволяват директен контакт с голям брой потенциални клиенти, на които можете да представите своите продукти или услуги.

Конференции и семинари: Това са събития, на които участниците търсят нова информация и възможности за сътрудничество. Масата може успешно да служи за представяне на материали, демонстрации и създаване на нови контакти.

Търговски центрове и молове: Големият поток от хора в търговските центрове създава отлични възможности за достигане до широка аудитория. Масата за промоции и дегустации предоставя отлична възможност за привличане на нови клиенти и позволява да взаимодействате с хора, които може би не са запознати с вашите услуги или продукт.

Улични събития и фестивали: Тези събития събират разнообразна и голяма аудитория. Промо масата ви позволява да достигнете до широка публика, да раздавате мостри, брошури и промоционални материали и да създадете позитивно впечатление за вашата марка.

Фирмени събития и партита: Вътрешните събития са добра възможност за представяне на нови продукти пред служителите и партньорите. Промоционалната маса може ефективно да бъде използвана като място за информация, демонстрации и дегустации.

Училища и университети: Масите за събития могат да послужат като място, където учениците и студентите да се информират за нови курсове, образователни програми и извънкласни дейности. На тях могат да се раздават брошури, флаери и други промоционални материали за различни инициативи и предстоящи събития. 

Стартиращи бизнеси и предприемачески събития: Промо масите могат да помогнат на стартиращи компании да се представят и да привлекат внимание със своите иновативни идеи на инвеститори, потенциални партньори и клиенти. Масите за промоции са изключително подходящи за предприемачески събития като място за демонстрации, комуникация и събиране на контакти.

Местни пазари и фермерски пазарчета: Ако предлагате продукти като храни, напитки или ръчно изработени изделия, масите за дегустация и промоции, поставени на местните пазари са отлична възможност да достигнете до местната общност и да разпространите своя бранд.

Използването на промо маса на тези места помага за по-добро представяне на вашата марка, продукти или услуги, и създава възможности за директно взаимодействие с потенциални клиенти и партньори.

Комплектът включва: дървен плот, дървена основа и PCV панел, опаковани в две отделни транспортни чанти.




ХАРАКТЕРИСТИКИ
Промо маса 345.00  лв.
Тегло на промо маса 10 кг
Размери на индивидуална опаковка 21x21x94 см+51x11x94 см
Продукт 1 брой в две кутии
Размери на промо масата в сглобен вид 91х45х93 см
Материал Дърво, PVC
Тегло на опакован продукт 14 кг

Доставката на поръчките се извършва от куриерските фирми "Еконт" и "Спиди". Обикновено се осъществява в срок от 2 (два) до 5 (пет) работни дни - в зависимост от спецификата на поръчката, наличността на продуктите в нашия склад и натовареността на куриерските фирми.

Поръчка, чиито продукти са налични на склад и са без услуга печат - направена до 12 часа на обяд, се обработва и изпраща в същия ден.

Поръчка, чиито продукти са налични на склад и съдържат услуга печат се изпраща в рамките на 2 (два) работни дни.

Поръчка с метод на плащане по банков път, се изпълнява веднага след постъпване на сумата от банковия превод в нашата фирмена сметка.

Поръчка, направена през почивните дни (събота и неделя) се обработва в понеделник.



ПРОМО ПРОДУКТИ:
Защо PRINTOPIX?

Уважаеми клиенти, Нашата компания е с дългогодишен опит в рекламната индустрия. Помогнали сме на много фирми и марки от различни сфери да реализират своите маркетингови стратегии и да се откроят в силно конкурентния и наситен пазар. Ние разбираме, че всеки бизнес има уникални нужди и цели - ето защо създадохме електронен магазин PRINTOPIX.com. Предлагаме всички размери рол банери.

Меню