Защо PRINTOPIX?

Уважаеми клиенти, Нашата компания е с дългогодишен опит в рекламната индустрия. Помогнали сме на много фирми и марки от различни сфери да реализират своите маркетингови стратегии и да се откроят в силно конкурентния и наситен пазар. Ние разбираме, че всеки бизнес има уникални нужди и цели - ето защо създадохме електронен магазин PRINTOPIX.com. Предлагаме всички размери рол банери.

Промо маса

Промо масата е изключително популярен и полезен продукт при организирането на промоционални и презентационни събития. Идеална е като място за дегустации на храни и освежителни напитки в магазини и търговски центрове. Успешно се използва при представяне и разпространение на продукти и рекламни материали в открити и закрити пространства – изложения, панаири, спортни и развлекателни събития.

Промо масите са удобни за транспортиране, бързо и с лекота се сглобяват и разглобяват. Дървената основа и плот са прикрепени към многокамерна PVC плоскост с помощта на твърдо велкро. Конструкцията е здрава, стабилна и изглежда много добре. подробно описание

345,00  лв.

  (с вкл. ДДС)


Промо масата е изключително популярен и полезен продукт при организирането на промоционални и презентационни събития. Идеална е като място за дегустации на храни и освежителни напитки в магазини и търговски центрове. Успешно се използва при представяне и разпространение на продукти и рекламни материали в открити и закрити пространства – изложения, панаири, спортни и развлекателни събития.

Промо масите са удобни за транспортиране, бързо и с лекота се сглобяват и разглобяват. Дървената основа и плот са прикрепени към многокамерна PVC плоскост с помощта на твърдо велкро. Конструкцията е здрава, стабилна и изглежда много добре.

Промо масите често се използват в маркетингови кампании, за увеличаване на видимостта на марката и за популяризиране на продукти или услуги. С тяхна помощ може ефективно да привлечете вниманието на потенциални клиенти и да ги насърчите да се ангажират с рекламния материал.

Основни предимства при използването на промо маси:

Повишена видимост на марката: Промо масите могат да бъдат поставени в зони с висок трафик от хора, като търговски центрове, търговски изложения и други места, където се провеждат масови събития. Това повишава видимостта на рекламираната марка, както и осведомеността за нея на потенциалните клиенти.

Рентабилен маркетинг: Промо масите са сравнително евтини в сравнение с други маркетингови тактики, което ги прави ефективен начин за популяризиране на конкретна  марка, без да са необходими големи средства от планирания бюджет.

Интерактивен маркетинг: Промо масите предоставят интерактивно маркетингово изживяване, което позволява на клиентите да се ангажират с вашата марка и да научат повече за вашите продукти или услуги.

Възможност за персонализиране: Промо масите могат да бъдат персонализирани, за да съответстват на посланията и естетиката на вашата марка, което помага да се засили идентичността на марката и да се създаде незабравимо изживяване за вашите клиенти.

Промо масите са чудесен инструмент за фирми, които искат да увеличат видимостта на своята марка и да се ангажират с потенциални клиенти по интересен и интерактивен начин.

Основни характеристики на промо масата:

  • Лесно се сглобява и разглобява;
  • Може да се използва многократно;
  • Възможност за персонализиране;
  • Комплектът включва: дървен плот, основа и PCV панел, опаковани в две отделни транспортни чанти.


ХАРАКТЕРИСТИКИ
Промо маса 345.00  лв.
Продукт 1 брой в две кутии
Тегло на промо маса 13 кг
Размери на промо масата в сглобен вид 91x93x47 см
Размери на индивидуална опаковка 10х53х92 см + 20х20х95 см

Доставката на поръчките се извършва от куриерските фирми "Еконт" и "Спиди". Обикновено се осъществява в срок от 2 (два) до 5 (пет) работни дни - в зависимост от спецификата на поръчката, наличността на продуктите в нашия склад и натовареността на куриерските фирми.

Поръчка, чиито продукти са налични на склад и са без услуга печат - направена до 12 часа на обяд, се обработва и изпраща в същия ден.

Поръчка, чиито продукти са налични на склад и съдържат услуга печат се изпраща в рамките на 2 (два) работни дни.

Поръчка с метод на плащане по банков път, се изпълнява веднага след постъпване на сумата от банковия превод в нашата фирмена сметка.

Поръчка, направена през почивните дни (събота и неделя) се обработва в понеделник.

.

Меню