Промо щанд

Промо щандът е компактен и елегантен щанд, съставен от отделни модули. Той може бързо и лесно да се сглобява и разглобява, както и удобно да се пренася в транспортна чанта. Конструкцията му е здрава, стабилна и изглежда много добре. Дървените основа и плот са прикрепени към многокамерна PVC плоскост с помощта на твърдо велкро и така оформят маса, към която чрез навиване на две алуминиеви тръби се добавя надстройката.

Промо щандът може да бъде ефектно персонализиран, за да съответства на посланията и естетиката на вашата марка - това ще засили нейната идентичност и ще създаде незабравимо изживяване за вашите клиенти. подробно описание

520,00  лв.

  (с вкл. ДДС)


Промо щандът е компактен и елегантен щанд, съставен от отделни модули. Той може бързо и лесно да се сглобява и разглобява, както и удобно да се пренася в транспортна чанта. Конструкцията му е здрава, стабилна и изглежда много добре. Дървените основа и плот са прикрепени към многокамерна PVC плоскост с помощта на твърдо велкро и така оформят маса, към която чрез навиване на две алуминиеви тръби се добавя надстройката.

Промо щандът може да бъде ефектно персонализиран, за да съответства на посланията и естетиката на вашата марка - това ще засили нейната идентичност и ще създаде незабравимо изживяване за вашите клиенти.

Щандът е предпочитан и често употребяван продукт за презентации, дегустации и промоции в търговски обекти или на различни по характер организирани събития. Той е универсален маркетингов инструмент, който може да се позиционира във всяка подходяща обстановка с голям трафик от хора и при необходимост от популяризиране на дадена марка, продукти или услуги.

Изборът на промоционален щанд за събития предлага някои предимства, които могат да подобрят вашето присъствие и ефективност:

Повишена видимост: Надстройката добавя височина към щанда, което го прави по-видим от далеч и помага за привличането на внимание в претъпкани места като изложения и търговски изложения.

Увеличена рекламна площ: PVC панелът и надстройката на конструкцията предоставят допълнително пространство за реклама, което ви позволява да предавате повече информация за продуктите или услугите си.

Впечатляващ дизайн: Щандовете за промоции могат да бъдат брандирани с атрактивен и иновативен дизайн, който умело да привлича вниманието и да създава положително впечатление в посетителите на събития.

Универсалност: Промо щандовете са проектирани да бъдат с универсален вид и лесни за конфигуриране, което позволява адаптиране според различни събития и пространства.

Улеснено насочване на трафика: Високата и видима надстройка на щанда може да помогне за насочване на посетителите към вашето място, особено ако се намирате в голяма зала с много други изложители.

Устойчивост и издръжливост: Промо щандът е направен от здрави и висококачествени материали, които осигуряват дълготрайност и възможност за многократно използване.

Икономическа ефективност: Макар и първоначалната инвестиция да е по-висока, дълготрайността и многократната употреба на щанда го правят икономически изгоден избор в дългосрочен план.

Използването на щанд за дегустации и промоции е стратегически ход, който може значително да подобри ефективността на вашето присъствие на събития, да привлече повече посетители и да предаде вашите маркетингови послания по-успешно.

Кратка характеристики на промо щанд:

  •  Здрав дървен плот и основа
  •  Допълнителна надстройка за брандиране   
  •  Лесно сглобяване и разглобяване
  •  Възможност за персонализиране
  •  Удобно се пренася в транспортни чанти
  •  Може да се използва многократно

Промоционалният щанд е многофункционален и може да бъде използван в различни контексти и събития:

Магазини за търговия на дребно: Щандът най-често се използва в магазини за търговия на дребно, за да рекламира нови стоки, да предлага мостри на продукти и да предоставя информация за дадена марка. Той е идеален като място за дегустации на храни и освежителни напитки. 

Търговски центрове и обществени места: Поставен на стратегически места с много хора, той успешно повишава осведомеността за дейността и предложенията на вашата компания, а паралелно с това - помага за ангажирането с потенциални клиенти.

Търговски изложения и панаири: Промо щандове успешно се използват,  за да се демонстрират продукти или услуги  на посетителите. Те са място на което, чрез рекламни материали и компетентни служители, фирмите благополучно насочват вниманието на присъстващите към своята дейност.

Фестивали и културни събития: Щандове за събития могат да бъдат използвани за продажба на артикули, промотиране на марки и взаимодействие с посетителите. Идеални са за представяне на хранителни продукти, напитки и кулинарни изкушения.

Образователни събития: Те са изключително подходящи като място за демонстрации и интерактивни презентации на различни образователни продукти и услуги.

Конференции и семинари: На организирани събития като конференции и семинари, промо щандовете могат да бъдат използвани за представяне на продукти, услуги и нови технологии.

Спортни състезания и турнири: Щандовете могат да послужат за продажба на спортни артикули, рекламни продукти и промотиране на спортни клубове и мероприятия. 

Използването на щанд за дегустации и промоции на тези места и събития ще ви позволи да увеличите видимостта си, да привлечете повече посетители и да постигнете по-добри резултати от вашите маркетингови усилия.

Комплектът включва: дървен плот, дървена основа, PVC панели (един за основата и един за надстройката) и алуминиеви тръби, опаковани в две отделни транспортни чанти.

ХАРАКТЕРИСТИКИ
Промо щанд 520.00  лв.
Размери на щанд в сглобен вид 91х45х93 см
Тегло на промо щанд 10.5 кг
Размери на индивидуална опаковка 21x21x94 см+51x11x94 см
Продукт 1 брой в две кутии
Материал Дърво, PVC
Тегло на опакован продукт 15,5 кг

Доставката на поръчките се извършва от куриерските фирми "Еконт" и "Спиди". Обикновено се осъществява в срок от 2 (два) до 5 (пет) работни дни - в зависимост от спецификата на поръчката, наличността на продуктите в нашия склад и натовареността на куриерските фирми.

Поръчка, чиито продукти са налични на склад и са без услуга печат - направена до 12 часа на обяд, се обработва и изпраща в същия ден.

Поръчка, чиито продукти са налични на склад и съдържат услуга печат се изпраща в рамките на 2 (два) работни дни.

Поръчка с метод на плащане по банков път, се изпълнява веднага след постъпване на сумата от банковия превод в нашата фирмена сметка.

Поръчка, направена през почивните дни (събота и неделя) се обработва в понеделник.



ПРОМО ПРОДУКТИ:
Защо PRINTOPIX?

Уважаеми клиенти, Нашата компания е с дългогодишен опит в рекламната индустрия. Помогнали сме на много фирми и марки от различни сфери да реализират своите маркетингови стратегии и да се откроят в силно конкурентния и наситен пазар. Ние разбираме, че всеки бизнес има уникални нужди и цели - ето защо създадохме електронен магазин PRINTOPIX.com. Предлагаме всички размери рол банери.

Меню