Защо PRINTOPIX?

Уважаеми клиенти, Нашата компания е с дългогодишен опит в рекламната индустрия. Помогнали сме на много фирми и марки от различни сфери да реализират своите маркетингови стратегии и да се откроят в силно конкурентния и наситен пазар. Ние разбираме, че всеки бизнес има уникални нужди и цели - ето защо създадохме електронен магазин PRINTOPIX.com. Предлагаме всички размери рол банери.

Промо щанд

Промо щандът е компактен и елегантен щанд, съставен от отделни модули. Той може бързо и лесно да се сглобява и разглобява, както и удобно да се пренася в транспортна чанта. Конструкцията му е здрава, стабилна и изглежда много добре. Дървената основа и плот са прикрепени към многокамерна PVC плоскост с помощта на твърдо велкро и така оформят маса, към която чрез навиване на две алуминиеви тръби се добавя надстройката. подробно описание

520,00  лв.

  (с вкл. ДДС)


Промо щандът е компактен и елегантен щанд, съставен от отделни модули. Той може бързо и лесно да се сглобява и разглобява, както и удобно да се пренася в транспортна чанта. Конструкцията му е здрава, стабилна и изглежда много добре. Дървената основа и плот са прикрепени към многокамерна PVC плоскост с помощта на твърдо велкро и така оформят маса, към която чрез навиване на две алуминиеви тръби се добавя надстройката. 

Промо щандът може да бъде ефектно персонализиран, за да съответства на посланията и естетиката на вашата марка, което помага да се засили нейната идентичност и да се създаде незабравимо изживяване за вашите клиенти.

Промо щандът е предпочитан и често употребяван продукт за презентации, дегустации и промоции в търговски обекти или на различни по характер организирани събития. Той е универсален маркетингов инструмент, който може да се позиционира във всяка подходяща обстановка с голям трафик от хора и необходимост от популяризиране на дадена марка, продукти или услуги.

Промоционалният щанд може да намери приложение на много места:

Магазини за търговия на дребно: Промо щандът най-често се използва в магазини за търговия на дребно, за да рекламира нови стоки, да предлага мостри на продукти и да предоставя информация за дадена марка. Той е идеален като място за дегустации на храни и освежителни напитки. 

Търговски центрове и обществени места: Поставен на стратегически места с много хора, промо щандът успешно повишава осведомеността за дейността и предложенията на дадена компания, а паралелно с това - помага за ангажирането с потенциални клиенти.

Търговски изложения и панаири: Промоционалните щандове обикновено се използват,  за да се демонстрират на посетителите продукти или услуги. Те са място на което, чрез рекламни материали и компетентни служители, фирмите благополучно насочват вниманието на присъстващите към своята дейност.

Кратки характеристики на промо щанда:

  • Лесно сглобяване и разглобяване;
  • Възможност за персонализиране;
  • Може да се използва многократно;
  • Комплектът включва: дървен плот и основа, PVC панели (един за основата и един за надстройката) и алуминиеви тръби, опаковани в две отделни транспортни чанти.

ХАРАКТЕРИСТИКИ
Промо щанд 520.00  лв.
Размери на индивидуална опаковка 9х59х93 см + 20х20х95 см
Тегло на промо щанд 15 кг
Размери на щанда в сглобен вид 91x 222 см
Продукт 1 брой в две кутии

Доставката на поръчките се извършва от куриерските фирми "Еконт" и "Спиди". Обикновено се осъществява в срок от 2 (два) до 5 (пет) работни дни - в зависимост от спецификата на поръчката, наличността на продуктите в нашия склад и натовареността на куриерските фирми.

Поръчка, чиито продукти са налични на склад и са без услуга печат - направена до 12 часа на обяд, се обработва и изпраща в същия ден.

Поръчка, чиито продукти са налични на склад и съдържат услуга печат се изпраща в рамките на 2 (два) работни дни.

Поръчка с метод на плащане по банков път, се изпълнява веднага след постъпване на сумата от банковия превод в нашата фирмена сметка.

Поръчка, направена през почивните дни (събота и неделя) се обработва в понеделник.

.

Меню