Защо PRINTOPIX?

Уважаеми клиенти, Нашата компания е с дългогодишен опит в рекламната индустрия. Помогнали сме на много фирми и марки от различни сфери да реализират своите маркетингови стратегии и да се откроят в силно конкурентния и наситен пазар. Ние разбираме, че всеки бизнес има уникални нужди и цели - ето защо създадохме електронен магазин PRINTOPIX.com. Предлагаме всички размери рол банери.

Профили за плакати - двоен

Профили за плакати - двоен

Двойният профил за плакат позволява едновремено закачане на два плаката от хартия или винил (гръб с гръб), като съответно и двойно увеличава рекламната площ.
Профилите за плакати се предлагат в комплект от два идентични профила, изработени от лек алуминий. Единият се позиционира в горния край на плаката, а другият в долния и когато той се закачи на стена или се постави да виси от таван, напечатаното изображение се изпъва и показва. Всеки отделен профил своеобразно защипва чрез самозатягане използваната визия и не позволява нейното изплъзване или разместване. подробно описание

19,60  лв.

  (с вкл. ДДС)Сходни продукти


Профилите за плакати се използват за двустранно захващане на плакати от хартия или винил. Предлагат се в комплект от два идентични профила, изработени от лек алуминий. Единият се позиционира в горния край на плаката, а другият в долния и когато той се закачи на стена или се постави да виси от таван, напечатаното изображение се изпъва и показва. Всеки отделен профил своеобразно защипва чрез самозатягане използваната визия и не позволява нейното изплъзване или разместване.

Профилите за плакати са удобни за боравене и инсталиране. Ако е необходимо много бързо и лесно може да бъде подменена напечатана графика или изображение, а благодарение на системата за захващане, профилите могат да се отварят и затварят многократно и да се използват за дълъг период от време.

Профилите за плакати се предлагат в различни размери и цветове, за да могат да поберат разнообразни видове принтове и често са достъпна и гъвкава алтернатива на по-традиционните опции за рамкиране. Те са лесен и достъпен начин за създаване на професионално изглеждащи дисплеи, които лесно се сменят при необходимост.

Профилите за плакати са с изчистен и семпъл дизайн и ефективно насочват вниманието към информацията, която  се презентира. Често се използват за показване на рекламни материали и съобщения в търговски центрове и магазини, заведения за бързо хранене, изложбени зали, офиси, училища и други места с много посетители. 

Ето няколко примера за това къде и как можете да използвате профили за плакат:

В магазин за търговия на дребно: Покажете плакати за разпродажби, информация за продукта или табели, за да насочите клиентите към определени зони на магазина.

В офис: Покажете мотивационни плакати, фирмени съобщения или сертификати.

В училище: Покажете образователни плакати, ученически работи или графици и съобщения.


ХАРАКТЕРИСТИКИ
Профили за плакати - двоен 40 cm19.60  лв.
Профили за плакати - двоен 60 cm29.50  лв.
Профили за плакати - двоен 85 см34.60  лв.
Профили за плакати - двоен 100 см39.80  лв.
Профили за плакати - двоен 120 cm44.80  лв.

Доставката на поръчките се извършва от куриерските фирми "Еконт" и "Спиди". Обикновено се осъществява в срок от 2 (два) до 5 (пет) работни дни - в зависимост от спецификата на поръчката, наличността на продуктите в нашия склад и натовареността на куриерските фирми.

Поръчка, чиито продукти са налични на склад и са без услуга печат - направена до 12 часа на обяд, се обработва и изпраща в същия ден.

Поръчка, чиито продукти са налични на склад и съдържат услуга печат се изпраща в рамките на 2 (два) работни дни.

Поръчка с метод на плащане по банков път, се изпълнява веднага след постъпване на сумата от банковия превод в нашата фирмена сметка.

Поръчка, направена през почивните дни (събота и неделя) се обработва в понеделник.

.

Меню