Защо PRINTOPIX?

Уважаеми клиенти, Нашата компания е с дългогодишен опит в рекламната индустрия. Помогнали сме на много фирми и марки от различни сфери да реализират своите маркетингови стратегии и да се откроят в силно конкурентния и наситен пазар. Ние разбираме, че всеки бизнес има уникални нужди и цели - ето защо създадохме електронен магазин PRINTOPIX.com. Предлагаме всички размери рол банери.

Рол банер Класик

Рол банер КЛАСИК е предпочитан дисплей за визуални комуникации и ценови лидер сред банерите, които предлагаме. Той е ефективен рекламен инструмент, чрез който умело може да привлечете вниманието на посетители на конференции, изложения, търговски панаири и други подобни събития, и да ги превърнете в свои потенциални клиенти.

подробно описание

61,00  лв.

  (с вкл. ДДС)


Рол банер стойка КЛАСИК е предпочитан дисплей за визуални комуникации и ценови лидер сред банерите, които предлагаме. Той е ефективен рекламен инструмент, чрез който умело може да привлечете вниманието на посетители на конференции, изложения, търговски панаири и други подобни събития, и да ги превърнете в свои потенциални клиенти.

Тази мобилна изложбена конструкция се монтира лесно и бързо, не заема много място, има солидна основа и стабилна опора. Рекламните изображения са прави и добре опънати. Компактният стандартен модел е с невероятно лека и удобна система за навиване, а диаметърът на навиващата се касета е намален до 8,3 cм. Рол банер КЛАСИК е изработен изцяло от висококачествен анодиран алуминий. Това е продукт от икономична класа, ценен в големи рекламни кампании.

Основни характеристики на рол банер КЛАСИК:

  • Ценови лидер сред нашите рекламни банери;
  • Компактен и удобен за употреба;
  • Бърза инсталация и лесна смяна на рекламното изображение;
  • Конструкцията тип Roll-up не изисква стационарно закрепване към пода;
  • Комплектът включва: компактна самонавиваща се касета, сгъваема подпора за опъване на рекламното изображение и сак за транспортиране с отделение за визитка;

Рол банерите КЛАСИК се използват в различни ситуации. Ето няколко примери:

Търговски изложения: Рол банерите КЛАСИК обикновено се използват на търговски изложения за популяризиране на продукти и услуги. Те могат да бъдат поставени на  фирмени щандове, като се позиционират стратегически, за да привликат умело вниманието на потенциални клиенти и да им предоставят нужната информация.

Магазини за търговия на дребно и големи търговски центрове: Посредством поставяне на класически рол банери  успешно се насърчават продажби, презентират се нови продукти или специални събития. Те могат да бъдат позиционирани близо до вход или в зони с голям трафик от хора, за да привлекат интереса на посетителите.

Конференции и семинари: Класическите рол банери често се използват на конференции и семинари за визуализиране на логото на определена компания - спонсор или предоставяне на информация за участващи лектори и  график на предстоящите събития.

Офиси: Стандартните рол банери могат да се поставят в офиси като част от маркетингова стратегия. Позиционирани във фоайе или конферетна зала, те креативно ще отразят ценностите, мисията или постиженията на компанията.

Събития на обществени места: Рол банер стойка КЛАСИК могат да се употребяват и на обществени места, като паркове, стадиони и фестивали на открито, за рекламиране на спонсори, продукти или услуги.

Класическите рол банери са проектирани да бъдат преносими и лесни за сглобяване и разглобяване, което ги прави удобен и рентабилен рекламен инструмент. Те могат да бъдат напечатани с персонализирани графики, изображения и съобщения, за да отговарят на специфичните нужди и цели на рекламодателя.

ХАРАКТЕРИСТИКИ
Рол банер Класик 85/200 61.00  лв.
Височина (см) 208 см
Размер на опаковка на рол банер 80х200 см 82 х 10 х 10 см
Конструкция тип Самонавиваща се
Материал Алуминий
Продуктът съдържа Алуминива стойка, калъф за удобно пренасяне
Тегло 1,85 kg
Размер на опаковка на рол банер 100х200 см 102 х 10 х 10 см

Доставката на поръчките се извършва от куриерските фирми "Еконт" и "Спиди". Обикновено се осъществява в срок от 2 (два) до 5 (пет) работни дни - в зависимост от спецификата на поръчката, наличността на продуктите в нашия склад и натовареността на куриерските фирми.

Поръчка, чиито продукти са налични на склад и са без услуга печат - направена до 12 часа на обяд, се обработва и изпраща в същия ден.

Поръчка, чиито продукти са налични на склад и съдържат услуга печат се изпраща в рамките на 2 (два) работни дни.

Поръчка с метод на плащане по банков път, се изпълнява веднага след постъпване на сумата от банковия превод в нашата фирмена сметка.

Поръчка, направена през почивните дни (събота и неделя) се обработва в понеделник.

.

Меню