Рол банер STRONG 85 x 200

Рол банерът е мощен инструмент за реклама и привличане на вниманието, който комбинира визуална привлекателност с функционалност и преносимост. Със своите живи цветове, ясни послания и атрактивен дизайн, той има способността да ангажира потенциални клиенти и да оставя трайно впечатление.

Независимо дали сте на търговско изложение, корпоративно събитие или във вашия офис, рол банерът представлява ефективен начин да популяризирате вашия бранд, продукти или услуги. Инвестирайте в качествена банер конструкция и изведете вашия маркетинг на ново ниво, като се откроите от конкуренцията и събудите интереса на вашите клиенти.

Рол банер - усилен се предлага в следните рамери: 85 x 200 см, 100 x 200 см, 120 x 200 см и 150 x 200 см.

подробно описание

85 x 200 100 x 200 120 x 200 150 x 200
78,00   69,60  лв.

  (с вкл. ДДС)


Рол банерът е мощен инструмент за реклама и привличане на вниманието, който комбинира визуална привлекателност с функционалност и преносимост. Със своите живи цветове, ясни послания и атрактивен дизайн, той има способността да ангажира потенциални клиенти и да оставя трайно впечатление. Независимо дали сте на търговско изложение, корпоративно събитие или във вашия офис, рол банерът представлява ефективен начин да популяризирате вашия бранд, продукти или услуги. Инвестирайте в качествена банер конструкция и изведете вашия маркетинг на ново ниво, като се откроите от конкуренцията и събудите интереса на вашите клиенти.

Рол банер (STRONG Roll-up) е най-търсен и най-продаван продукт от всички експо дисплеи, които предлагаме. Създаден е като изделие, което има за цел да отговори на очакванията на всички клиенти. STRONG банер е подобрена версия на реномирания и доказан във времето стандартен рол банер, като разликата е в неговата допълнително усилена конструкция.

Този мобилен изложбен дисплей се монтира лесно и бързо, не заема много място, има солидна основа и стабилна опора. Рекламното изображение стои право и добре опънато. Компактният усилен модел е с невероятно лека и удобна система за навиване, а диаметърът на навиващата се касета е намален до 8,3 cм. Конструкцията е изработена изцяло от висококачествен анодиран алуминий. Това е продукт от висока класа -  ценен в големи рекламни кампании.

Използването на рол банер STRONG за събития предлага множество предимства, които го правят незаменим инструмент за успешна реклама и представяне, ето някои от тях:

Висока видимост и привлекателност: Рол банерът ефективно привлича вниманието със своите рекламни изображения и послания. Ярките цветове и професионален дизайн веднага се забелязват от посетителите на събитието.

Лесен монтаж и демонтаж: Мобилният дисплей е лесен за сглобяване и разглобяване и не изисква специални умения, което го прави изключително удобен за транспорт и бързо разполагане на място.

Преносимост и компактност: Усилената банер конструкция е лека и компактна, което я прави удобна за пренасяне. Тя се прибира в подходящ калъф, което улеснява транспортирането й до различни събития.

Многофункционалност: Рол банерът може да се използва за различни цели, като промоции на продукти, представяне на нови услуги, информиране за специални оферти или като част от цялостната визуална концепция на вашия щанд.

Професионално представяне: Този рекламен инструмент комбинира висококачествен печат и изчистен дизайн, създавайки професионален вид, който може да подобри имиджа на вашия бранд.

Издръжливост и дълготрайност: Изработен от здрави материали, банерът е устойчив на износване и може да се използва многократно на различни събития.

Икономичност: В сравнение с други форми на реклама, рол банерът е с относително достъпна цена и предлага добра възвръщаемост на инвестицията.

Персонализация: Визуалното платно може да се персонализира според вашите нужди и събития, включвайки различни графики, текстове и лога, което прави посланието ви още по-ефективно.

Използването на рол банери за събития ви помага да създадете силно визуално присъствие, да привлечете повече посетители и да представите вашия бранд по професионален и запомнящ се начин.

Кратка характеристика на усилен рол банер:

  • Усилена и здрава конструкция
  • Изработен от устойчив анодиран алуминий
  • Лесен за употреба   
  • Бърза инсталация на рекламното изображение
  • Удобен за пренасяне и съхранение
  • Конструкцията тип Roll-up не изисква стационарно закрепване към пода

Усиленият банер е изключително полезен и ефективен инструмент за реклама, което го прави предпочитан избор от много компании и организации за различни събития и ситуации. Ето някои примери:

Търговски изложения: Този вид рекламни дисплеи обикновено се използват на търговски изложения за популяризиране на продукти и услуги. Те могат да бъдат поставени на  фирмени щандове, като се позиционират стратегически, за да привлекат умело вниманието на потенциални клиенти и да им предоставят нужната информация.

Магазини за търговия на дребно и големи търговски центрове: Посредством поставяне на рол банери успешно се насърчават продажби, презентират се нови продукти или специални събития. Те могат да бъдат позиционирани близо до вход или в зони с голям трафик от хора, за да привлекат интереса на посетителите.

Конференции и семинари: Мобилни експо дисплеи често се използват на конференции и семинари за визуализиране на логото на определена компания - спонсор или предоставяне на информация за участващи лектори и график на предстоящите събития.

Офиси: Банер стойки могат да се поставят в офиси като част от маркетингова стратегия. Позиционирани във фоайе или конферетна зала, те креативно ще отразят ценностите, мисията или постиженията на компанията.

Събития на обществени места: Рол банери могат да се употребяват и на обществени места като паркове, стадиони и фестивали на открито - за рекламиране на спонсори, продукти или услуги.

Усилените рол банери са проектирани да бъдат здрави, преносими и лесни за сглобяване и разглобяване, което ги прави удобен и рентабилен рекламен инструмент. Те могат да бъдат напечатани с персонализирани графики, изображения и съобщения, за да отговарят на специфичните нужди и цели на своя рекламодател за различни събития и кампании.

Комплектът включва: компактна самонавиваща се касета, сгъваема подпора за опъване на рекламното изображение и сак за транспортиране с отделение за визитка.


ХАРАКТЕРИСТИКИ
Рол банер STRONG 85 x 200 69.60  лв.
Материал Алуминий
Тегло на индивидуална опаковка 1.80 кг
Конструкция на рол банер тип Самонавиваща се
Продуктът съдържа Алуминива стойка, калъф за удобно пренасяне
Тегло на рол банер 1.60 кг.
Размери на опаковка на рол банер 85х200 см 10х10х90 см

Рол банер (Roll-up banner) е навиващ се банер, известен също като прибиращ се банер или издърпващ се банер. Той е вид преносим дисплей, използван за рекламни или промоционални цели. Състои се от напечатан графичен банер, който е прикрепен към пружинен ролков механизъм, позволяващ лесното му разгъване за употреба и компактното му прибиране - за съхранение или транспортиране.

Рол банерите са популярни за употреба на търговски изложения, конференции, събития и среди за търговия на дребно, тъй като са лесни за използване, леки и могат удобно да се транспортират. Предлагат се в различни размери и могат да бъдат отпечатани върху различни видове материали, като винил, полипропиленов филм (блокаут филм) или плат. Рол банерите са икономичен начин за популяризиране на продукти, услуги или събития и могат да се използват многократно с подходяща грижа и съхранение.

В зависимост от модела, рол банерът се изработва от алуминиеви профили с различни дебелини.

Обикновено се предлагат рол банери със следните размери:

  • 85/200 см
  • 100/200 см
  • 120/200 см
  • 150/200 см
  • 200/200 см

Комплектът рол банер включва: алуминиева стойка за рол банер с двойнозалепваща лента, горна снап лайсна за защипване на плаката, сгъваема пръчка за изпъване на визията и калъф за удобно пренасяне и съхранение.

Доставката на поръчките се извършва от куриерските фирми "Еконт" и "Спиди". Обикновено се осъществява в срок от 2 (два) до 5 (пет) работни дни - в зависимост от спецификата на поръчката, наличността на продуктите в нашия склад и натовареността на куриерските фирми.

Поръчка, чиито продукти са налични на склад и са без услуга печат - направена до 12 часа на обяд, се обработва и изпраща в същия ден.

Поръчка, чиито продукти са налични на склад и съдържат услуга печат се изпраща в рамките на 2 (два) работни дни.

Поръчка с метод на плащане по банков път, се изпълнява веднага след постъпване на сумата от банковия превод в нашата фирмена сметка.

Поръчка, направена през почивните дни (събота и неделя) се обработва в понеделник.



ПРОМО ПРОДУКТИ:
Защо PRINTOPIX?

Уважаеми клиенти, Нашата компания е с дългогодишен опит в рекламната индустрия. Помогнали сме на много фирми и марки от различни сфери да реализират своите маркетингови стратегии и да се откроят в силно конкурентния и наситен пазар. Ние разбираме, че всеки бизнес има уникални нужди и цели - ето защо създадохме електронен магазин PRINTOPIX.com. Предлагаме всички размери рол банери.

Меню