Защо PRINTOPIX?

Уважаеми клиенти, Нашата компания е с дългогодишен опит в рекламната индустрия. Помогнали сме на много фирми и марки от различни сфери да реализират своите маркетингови стратегии и да се откроят в силно конкурентния и наситен пазар. Ние разбираме, че всеки бизнес има уникални нужди и цели - ето защо създадохме електронен магазин PRINTOPIX.com. Предлагаме всички размери рол банери.

Рол банер STRONG 85 x 200

Усиленият рол банер е най-търсен и най-продаван продукт от всички експо дисплеи, които предлагаме. Създаден е като изделие, което има за цел да отговори на очакванията на всички клиенти. STRONG рол банерът е подобрена версия на реномирания и доказан във времето стандартен рол банер, като разликата е в неговата допълнително усилена конструкция.
Рол банерът се предлага в следните рамери: 85 x 200 см, 100 x 200 см, 120 x 200 см и 150 x 200 см.

подробно описание

85 x 200 100 x 200 120 x 200 150 x 200
78,00  лв.

  (с вкл. ДДС)


Усиленият рол банер е най-търсен и най-продаван продукт от всички експо дисплеи, които предлагаме. Създаден е като изделие, което има за цел да отговори на очакванията на всички клиенти. STRONG рол банерът е подобрена версия на реномирания и доказан във времето стандартен рол банер, като разликата е в неговата допълнително усилена конструкция.

Рол банер (STRONG Roll-up) е ефективен рекламен инструмент, чрез който умело може да привлечете вниманието на посетители на конференции, изложения, търговски панаири и други подобни събития, и да ги превърнете в свои потенциални клиенти.

Тази мобилна изложбена конструкция се монтира лесно и бързо, не заема много място, има солидна основа и стабилна опора. Рекламните изображения са прави и добре опънати. Компактният усилен модел е с невероятно лека и удобна система за навиване, а диаметърът на навиващата се касета е намален до 8,3 cм. Рол банерът е изработен изцяло от висококачествен анодиран алуминий. Това е продукт от висока класа, ценен в големи рекламни кампании.

Основни характеристики на усиления рол банер:

  •    Усилена и здрава конструкция;
  •    Компактен и удобен за употреба;
  •    Бърза инсталация и лесна смяна на рекламното изображение;
  •    Конструкцията тип Roll-up не изисква стационарно закрепване към пода;
  •    Комплектът включва: компактна самонавиваща се касета, сгъваема подпора за опъване на рекламното изображение и сак за транспортиране с отделение за визитка;

Усилените рол банери  се използват в различни ситуации. Ето някои примери:

Търговски изложения: Усилените рол банери обикновено се използват на търговски изложения за популяризиране на продукти и услуги. Те могат да бъдат поставени на  фирмени щандове, като се позиционират стратегически, за да привлекат умело вниманието на потенциални клиенти и да им предоставят нужната информация.

Магазини за търговия на дребно и големи търговски центрове: Посредством поставяне на усилени рол банери  успешно се насърчават продажби, презентират се нови продукти или специални събития. Те могат да бъдат позиционирани близо до вход или в зони с голям трафик от хора, за да привлекат интереса на посетителите.

Конференции и семинари: STRONG  рол банери често се използват на конференции и семинари за визуализиране на логото на определена компания - спонсор или предоставяне на информация за участващи лектори и график на предстоящите събития.

Офиси: Усилени рол банери могат да се поставят в офиси като част от маркетингова стратегия. Позиционирани във фоайе или конферетна зала, те креативно ще отразят ценностите, мисията или постиженията на компанията.

Събития на обществени места: Рол банери STRONG могат да се употребяват и на обществени места като паркове, стадиони и фестивали на открито, за рекламиране на спонсори, продукти или услуги.

Усилените рол банери са проектирани да бъдат здрави, преносими и лесни за сглобяване и разглобяване, което ги прави удобен и рентабилен рекламен инструмент. Те могат да бъдат напечатани с персонализирани графики, изображения и съобщения, за да отговарят на специфичните нужди и цели на рекламодателя.


ХАРАКТЕРИСТИКИ
Рол банер STRONG 85 x 200 78.00  лв.
Височина (см) 208 см
Материал Алуминий
Продуктът съдържа Алуминива стойка, калъф за удобно пренасяне
Размер на опаковка на рол банер 100х200 см 102 х 10 х 10 см
Конструкция на рол банер тип Самонавиваща се
Тегло на рол банер 1,85 kg
Размер на опаковка на рол банер 85х200 см 87 х 10 х 10 см

Рол банер (Roll-up banner) е навиващ се банер, известен също като прибиращ се банер или издърпващ се банер. Той е вид преносим дисплей, използван за рекламни или промоционални цели. Състои се от напечатан графичен банер, който е прикрепен към пружинен ролков механизъм, позволяващ лесното му разгъване за употреба и компактното му прибиране - за съхранение или транспортиране.

Рол банерите са популярни за употреба на търговски изложения, конференции, събития и среди за търговия на дребно, тъй като са лесни за използване, леки и могат удобно да се транспортират. Предлагат се в различни размери и могат да бъдат отпечатани върху различни видове материали, като винил, полипропиленов филм (блокаут филм) или плат. Рол банерите са икономичен начин за популяризиране на продукти, услуги или събития и могат да се използват многократно с подходяща грижа и съхранение.

В зависимост от модела, рол банерът се изработва от алуминиеви профили с различни дебелини.

Обикновено се предлагат рол банери със следните размери:

  • 85/200 см
  • 100/200 см
  • 120/200 см
  • 150/200 см
  • 200/200 см

Комплектът рол банер включва: алуминиева стойка за рол банер с двойнозалепваща лента, горна снап лайсна за защипване на плаката, сгъваема пръчка за изпъване на визията и калъф за удобно пренасяне и съхранение.

Доставката на поръчките се извършва от куриерските фирми "Еконт" и "Спиди". Обикновено се осъществява в срок от 2 (два) до 5 (пет) работни дни - в зависимост от спецификата на поръчката, наличността на продуктите в нашия склад и натовареността на куриерските фирми.

Поръчка, чиито продукти са налични на склад и са без услуга печат - направена до 12 часа на обяд, се обработва и изпраща в същия ден.

Поръчка, чиито продукти са налични на склад и съдържат услуга печат се изпраща в рамките на 2 (два) работни дни.

Поръчка с метод на плащане по банков път, се изпълнява веднага след постъпване на сумата от банковия превод в нашата фирмена сметка.

Поръчка, направена през почивните дни (събота и неделя) се обработва в понеделник.

ьфьз – 2023-02-27

фьзфьфцзд

.

Меню