Стоманена тежест

Стоманена тежест

Стоманената тежест е идеална основа и стабилизатор при поставянето на рекламни флагове. Тя е отлична за употреба на закрити и открити пространства, при висок трафик от хора и умерени ветровити условия. Плочата е снабдена с отвори, позволяващи закрепването на пилона към мека земна повърхност (например поляна). При поставяне върху твърда повърхност (бетон, асфалт и други) стоманената тежест може да се анкерира. Кухата дръжка я прави лесна за боравене. Стандартната доставка на стоманена тежест включва щифт, който може да бъде заменен с ротор. И щифтът, и роторът са съвместими с всички типове знамена в нашата продуктова гама. подробно описание

49,50  лв.

  (с вкл. ДДС)


Стоманената тежест е идеална основа и стабилизатор при поставянето на рекламни флагове. Тя е отлична за употреба на закрити и открити пространства, при висок трафик от хора и умерени ветровити условия. Плочата е снабдена с отвори, позволяващи закрепването на пилона към мека земна повърхност (например поляна). При поставяне върху твърда повърхност (бетон, асфалт и други) стоманената тежест може да се анкерира. Кухата дръжка я прави лесна за боравене. Стандартната доставка на стоманена тежест включва щифт, който може да бъде заменен с ротор. И щифтът, и роторът са съвместими с всички типове знамена в нашата продуктова гама.

Стоманената плоча е прахово боядисана в черно.

Този комплект включва: Стоманена плоча и щифт, съвместим с всички пилони за знамена в нашата продуктова гама.

ХАРАКТЕРИСТИКИ
Стоманена тежест 4 kg 49.50  лв.
Стоманена тежест 6 kg 69.80  лв.
Стоманена тежест 8 kg 104.70  лв.
Стоманена тежест 12 kg 124.80  лв.
Размери стоманена тежест - 4 кг. 30 х 30 см
Размери стоманена тежест - 12 кг. 45 х 45 см
Размери стоманена тежест - 8 кг. 37 х 37 см
Размери стоманена тежест - 6 кг. 35 х 35 см

Доставката на поръчките се извършва от куриерските фирми "Еконт" и "Спиди". Обикновено се осъществява в срок от 2 (два) до 5 (пет) работни дни - в зависимост от спецификата на поръчката, наличността на продуктите в нашия склад и натовареността на куриерските фирми.

Поръчка, чиито продукти са налични на склад и са без услуга печат - направена до 12 часа на обяд, се обработва и изпраща в същия ден.

Поръчка, чиито продукти са налични на склад и съдържат услуга печат се изпраща в рамките на 2 (два) работни дни.

Поръчка с метод на плащане по банков път, се изпълнява веднага след постъпване на сумата от банковия превод в нашата фирмена сметка.

Поръчка, направена през почивните дни (събота и неделя) се обработва в понеделник.ПРОМО ПРОДУКТИ:
Защо PRINTOPIX?

Уважаеми клиенти, Нашата компания е с дългогодишен опит в рекламната индустрия. Помогнали сме на много фирми и марки от различни сфери да реализират своите маркетингови стратегии и да се откроят в силно конкурентния и наситен пазар. Ние разбираме, че всеки бизнес има уникални нужди и цели - ето защо създадохме електронен магазин PRINTOPIX.com. Предлагаме всички размери рол банери.

Меню