Стоманен шиш

При поставянето на рекламни флагове се използват различни видове основи, чрез които пилоните се изправят и закрепват към желаната повърхност.

Стоманеният шиш е ефективен продукт при закрепването на рекламни флагове на открити пространства и в твърда земя. Той осигурява много по-добра устойчивост и стабилност на знамената.

Стоманеният шиш е изработен от неръждаема стомана и е обурудван с ротор. подробно описание

22,80  лв.

  (с вкл. ДДС)


При поставянето на рекламни флагове се използват различни видове основи, чрез които пилоните се изправят и закрепват към желаната повърхност.

Стоманеният шиш е ефективен продукт при закрепването на рекламни флагове на открити пространства и в твърда земяТой осигурява много по-добра устойчивост и стабилност на знамената. 

Стоманеният шиш е изработен от неръждаема стомана и е обурудван с ротор.

ХАРАКТЕРИСТИКИ
Стоманен шиш 22.80  лв.

Доставката на поръчките се извършва от куриерските фирми "Еконт" и "Спиди". Обикновено се осъществява в срок от 2 (два) до 5 (пет) работни дни - в зависимост от спецификата на поръчката, наличността на продуктите в нашия склад и натовареността на куриерските фирми.

Поръчка, чиито продукти са налични на склад и са без услуга печат - направена до 12 часа на обяд, се обработва и изпраща в същия ден.

Поръчка, чиито продукти са налични на склад и съдържат услуга печат се изпраща в рамките на 2 (два) работни дни.

Поръчка с метод на плащане по банков път, се изпълнява веднага след постъпване на сумата от банковия превод в нашата фирмена сметка.

Поръчка, направена през почивните дни (събота и неделя) се обработва в понеделник.ПРОМО ПРОДУКТИ:
Защо PRINTOPIX?

Уважаеми клиенти, Нашата компания е с дългогодишен опит в рекламната индустрия. Помогнали сме на много фирми и марки от различни сфери да реализират своите маркетингови стратегии и да се откроят в силно конкурентния и наситен пазар. Ние разбираме, че всеки бизнес има уникални нужди и цели - ето защо създадохме електронен магазин PRINTOPIX.com. Предлагаме всички размери рол банери.

Меню