Тебеширени маркери

Комплект от 8 цвята маркери с течен тебешир - за писане върху черна дъска.

Черната дъска се използва за широк спектър от цели, включително реклама, комуникация и декорация. Тя има гладка и плоска повърхност, върху която може да се пише многократно с тебешир. Съдържанието лесно се почиства и заменя с нова информация - това я прави универсален и рентабилен вариант за много различни приложения.

Комплектът включва 8 маркера в следните цветове: бяло, жълто, оранжево, розово, червенo, синьо, виолетово, зелено.
подробно описание

29,00  лв.

  (с вкл. ДДС)


Комплект от 8 цвята маркери с течен тебешир - за писане върху черна дъска.

Черната дъска се използва за широк спектър от цели, включително реклама, комуникация и декорация. Тя има гладка и плоска повърхност, върху която може да се пише многократно с тебешир. Съдържанието лесно се почиства и заменя с нова информация -  това я прави универсален и рентабилен вариант за много различни приложения.
 
Комплектът включва 8 маркера в следните цветове:
  • бяло
  • жълто
  • оранжево
  • розово
  • червено
  • синьо
  • виолетово
  • зелено

ВНИМАНИЕ! Маркерите са защитени от изсъхване! За да активирате маркера, разклатете го енергично и натиснете върха няколко пъти. 

ХАРАКТЕРИСТИКИ
Тебеширени маркери 29.00  лв.
Тегло на продукта 0.3 кг

Доставката на поръчките се извършва от куриерските фирми "Еконт" и "Спиди". Обикновено се осъществява в срок от 2 (два) до 5 (пет) работни дни - в зависимост от спецификата на поръчката, наличността на продуктите в нашия склад и натовареността на куриерските фирми.

Поръчка, чиито продукти са налични на склад и са без услуга печат - направена до 12 часа на обяд, се обработва и изпраща в същия ден.

Поръчка, чиито продукти са налични на склад и съдържат услуга печат се изпраща в рамките на 2 (два) работни дни.

Поръчка с метод на плащане по банков път, се изпълнява веднага след постъпване на сумата от банковия превод в нашата фирмена сметка.

Поръчка, направена през почивните дни (събота и неделя) се обработва в понеделник.ПРОМО ПРОДУКТИ:
Защо PRINTOPIX?

Уважаеми клиенти, Нашата компания е с дългогодишен опит в рекламната индустрия. Помогнали сме на много фирми и марки от различни сфери да реализират своите маркетингови стратегии и да се откроят в силно конкурентния и наситен пазар. Ние разбираме, че всеки бизнес има уникални нужди и цели - ето защо създадохме електронен магазин PRINTOPIX.com. Предлагаме всички размери рол банери.

Меню