Защо PRINTOPIX?

Уважаеми клиенти, Нашата компания е с дългогодишен опит в рекламната индустрия. Помогнали сме на много фирми и марки от различни сфери да реализират своите маркетингови стратегии и да се откроят в силно конкурентния и наситен пазар. Ние разбираме, че всеки бизнес има уникални нужди и цели - ето защо създадохме електронен магазин PRINTOPIX.com. Предлагаме всички размери рол банери.

Алуминиева тента

Алуминиевата тента е вид покривна конструкция, състояща се от алуминиеви профили и полиестерно платно, което се поръчва допълнително. Тя е изключително здрава и устойчива на различни климатични условия, като дъжд, вятър и слънце. Конструкцията е лека и може лесно да се сгъва и разгъва, ако трябва да се премести и транспортира, като не се изискват инструменти или специални умения. Рамката на алуминиевата тента е направена от иновативен шестоъгълен алуминиев профил, който я прави изключително издържлива и стабилна, в сравнение с досега използваните профили за тенти (правоъгълен, квадратен). подробно описание

560,00  лв.

  (с вкл. ДДС)


Алуминиевата тента е вид покривна конструкция, състояща се от алуминиеви профили и полиестерно платно, което се поръчва допълнително. Тя е изключително здрава и устойчива на различни климатични условия, като дъжд, вятър и слънце. Конструкцията е лека и може лесно да се сгъва и разгъва, ако трябва да се премести и транспортира, като не се изискват инструменти или специални умения. Рамката на алуминиевата тента е направена от иновативен шестоъгълен алуминиев профил, който я прави изключително издържлива и стабилна, в сравнение с досега използваните профили за тенти (правоъгълен, квадратен).

Алуминиевата тента намира приложение на книжни изложения, в пазари и базари на открито, спортни мероприятия, градини, басейни, тераси, паркинги и други обществени места. Те могат да предоставят защита от слънце и дъжд, като същевременно обособяват зона, която да предаде на аудиторията вашето рекламно послание.

Използването на алуминиева тента за рекламни цели е креативен начин за повишаване на познаваемостта на марката и привличане на нови клиенти. Тя може да се използва за рекламни цели по различни начини. Ето няколко идеи:

Брандиране: Можете да напечатате името или логото на фирмата си върху текстилните панели на тентата. Това ще увеличи видимостта и разграничаването на вашата марка от други бизнеси.

Цветове: Можете да напечатате покривалото на алуминиевата тента в цвят, който отговаря на вашата марка или лого. Така  външният вид ще хармонизира с цялостния рекламен облик на вашата марка и ще повиши нейната разпознаваемост.

Местоположение: Алуминиевата тента може да бъде поставена в зона с голям трафик от хора или пред вашия бизнес, за да бъде видима от разстояние и да привлича вниманието към вашето рекламно послание.

Комплектът включва: сгъваема алуминиевата конструкция на тента и чанта с колела, която улеснява нейното транспортиране. Платът се предлага отделно!

ХАРАКТЕРИСТИКИ
Алуминиева тента 3х3 м 560.00  лв.
Алуминиева тента 3х4,5 м 670.00  лв.
Алуминиева тента 3х6 м 780.00  лв.

Доставката на поръчките се извършва от куриерските фирми "Еконт" и "Спиди". Обикновено се осъществява в срок от 2 (два) до 5 (пет) работни дни - в зависимост от спецификата на поръчката, наличността на продуктите в нашия склад и натовареността на куриерските фирми.

Поръчка, чиито продукти са налични на склад и са без услуга печат - направена до 12 часа на обяд, се обработва и изпраща в същия ден.

Поръчка, чиито продукти са налични на склад и съдържат услуга печат се изпраща в рамките на 2 (два) работни дни.

Поръчка с метод на плащане по банков път, се изпълнява веднага след постъпване на сумата от банковия превод в нашата фирмена сметка.

Поръчка, направена през почивните дни (събота и неделя) се обработва в понеделник.

.

Меню