Защо PRINTOPIX?

Уважаеми клиенти, Нашата компания е с дългогодишен опит в рекламната индустрия. Помогнали сме на много фирми и марки от различни сфери да реализират своите маркетингови стратегии и да се откроят в силно конкурентния и наситен пазар. Ние разбираме, че всеки бизнес има уникални нужди и цели - ето защо създадохме електронен магазин PRINTOPIX.com. Предлагаме всички размери рол банери.

Алуминиева тента

Алуминиева тента

Алуминиевата тента е вид покривна конструкция, състояща се от алуминиеви профили и полиестерно платно, което се поръчва допълнително. Тя е изключително здрава и устойчива на различни климатични условия, като дъжд, вятър и слънце. Конструкцията е лека и може лесно да се сгъва и разгъва, ако трябва да се премести и транспортира, като не се изискват инструменти или специални умения. Рамката на алуминиевата тента е направена от иновативен шестоъгълен алуминиев профил, който я прави изключително издържлива и стабилна, в сравнение с досега използваните профили за тенти (правоъгълен, квадратен). подробно описание

560,00  лв.

  (с вкл. ДДС)


Алуминиевата тента е вид покривна конструкция, състояща се от алуминиеви профили и полиестерно платно, което се поръчва допълнително. Тя е изключително здрава и устойчива на различни климатични условия, като дъжд, вятър и слънце. Конструкцията е лека и може лесно да се сгъва и разгъва, ако трябва да се премести и транспортира, като не се изискват инструменти или специални умения. Рамката на алуминиевата тента е направена от иновативен шестоъгълен алуминиев профил, който я прави изключително издържлива и стабилна, в сравнение с досега използваните профили за тенти (правоъгълен, квадратен).

Алуминиевата тента намира приложение на книжни изложения, в пазари и базари на открито, спортни мероприятия, градини, басейни, тераси, паркинги и други обществени места. Те могат да предоставят защита от слънце и дъжд, като същевременно обособяват зона, която да предаде на аудиторията вашето рекламно послание.

Използването на алуминиева тента за рекламни цели е креативен начин за повишаване на познаваемостта на марката и привличане на нови клиенти. Тя може да се използва за рекламни цели по различни начини. Ето няколко идеи:

Брандиране: Можете да напечатате името или логото на фирмата си върху текстилните панели на тентата. Това ще увеличи видимостта и разграничаването на вашата марка от други бизнеси.

Цветове: Можете да напечатате покривалото на алуминиевата тента в цвят, който отговаря на вашата марка или лого. Така  външният вид ще хармонизира с цялостния рекламен облик на вашата марка и ще повиши нейната разпознаваемост.

Местоположение: Алуминиевата тента може да бъде поставена в зона с голям трафик от хора или пред вашия бизнес, за да бъде видима от разстояние и да привлича вниманието към вашето рекламно послание.

Комплектът включва: сгъваема алуминиевата конструкция на тента и чанта с колела, която улеснява нейното транспортиране. Платът се предлага отделно!

ХАРАКТЕРИСТИКИ
Алуминиева тента 3х3 м560.00  лв.
Алуминиева тента 3х4,5 м670.00  лв.
Алуминиева тента 3х6 м780.00  лв.

Доставката на поръчките се извършва от куриерските фирми "Еконт" и "Спиди". Обикновено се осъществява в срок от 2 (два) до 5 (пет) работни дни - в зависимост от спецификата на поръчката, наличността на продуктите в нашия склад и натовареността на куриерските фирми.

Поръчка, чиито продукти са налични на склад и са без услуга печат - направена до 12 часа на обяд, се обработва и изпраща в същия ден.

Поръчка, чиито продукти са налични на склад и съдържат услуга печат се изпраща в рамките на 2 (два) работни дни.

Поръчка с метод на плащане по банков път, се изпълнява веднага след постъпване на сумата от банковия превод в нашата фирмена сметка.

Поръчка, направена през почивните дни (събота и неделя) се обработва в понеделник.

.

Меню