Удължители за системи за изложения до 250см

Ако желаете да промените височината на вашата система за изложения са ви необходими странични профили за удължаване. Те се монтират бързо и лесно към основната конструкция, без нуждата от допълнителни инструменти и усилия. Така, с помощта на специалните удължители - системата за изложения с височина 200 см успешно се трансформира в система с височина 250 см.

Страничните удължители за височина позволяват създаването на различни оформления и размери на дисплея за изложения, а също така и адаптирането му към разнообразни пространства и рекламни нужди.

Комплект странични профили за удължаване височината на системи за изложения 100х200 см, 120х200см и 150х200 см до 250 см. подробно описание

100 cm 120 cm 150 cm
46,00  лв.

  (с вкл. ДДС)


Ако желаете да промените височината на вашата система за изложения  са ви необходими странични профили за удължаване. Те се монтират бързо и лесно към основната конструкция, без нуждата от допълнителни инструменти и усилия. Така, с помощта на специалните удължители -  системата за изложения с височина 200 см успешно се трансформира в система с височина 250 см. 

Страничните удължители за височина позволяват създаването на различни оформления и размери на дисплея за изложения, а също така и адаптирането му към разнообразни пространства и рекламни нужди.

Комплект странични профили за удължаване височината на системи за изложения 100х200 см, 120х200см и 150х200 см  до 250 см.

ХАРАКТЕРИСТИКИ
Удължители за системи за изложения до 250см 46.00  лв.

Доставката на поръчките се извършва от куриерските фирми "Еконт" и "Спиди". Обикновено се осъществява в срок от 2 (два) до 5 (пет) работни дни - в зависимост от спецификата на поръчката, наличността на продуктите в нашия склад и натовареността на куриерските фирми.

Поръчка, чиито продукти са налични на склад и са без услуга печат - направена до 12 часа на обяд, се обработва и изпраща в същия ден.

Поръчка, чиито продукти са налични на склад и съдържат услуга печат се изпраща в рамките на 2 (два) работни дни.

Поръчка с метод на плащане по банков път, се изпълнява веднага след постъпване на сумата от банковия превод в нашата фирмена сметка.

Поръчка, направена през почивните дни (събота и неделя) се обработва в понеделник.ПРОМО ПРОДУКТИ:
Защо PRINTOPIX?

Уважаеми клиенти, Нашата компания е с дългогодишен опит в рекламната индустрия. Помогнали сме на много фирми и марки от различни сфери да реализират своите маркетингови стратегии и да се откроят в силно конкурентния и наситен пазар. Ние разбираме, че всеки бизнес има уникални нужди и цели - ето защо създадохме електронен магазин PRINTOPIX.com. Предлагаме всички размери рол банери.

Меню