Черен рол банер 100 x 200

Използването на черен рол банер за реклама добавя изтънченост, елегантност и дълбочина на визуалното представяне на вашия бизнес. Черният цвят придава усещане за авторитет и престиж, което подсилва възприемането на вашата марка или продукт от страна на целевата аудитория.

Черният рол банер създава контраст и може да повиши визуалното впечатление от съдържанието на банера, като го направи по-забележимо и запомнящо се. Той е особено ефективен при използването на ярки и живи цветове за текст или графика, тъй като черният фон ще подчертае цветовете и ще ги направи по-наситени и изразителни. подробно описание

85 x 200 100 x 200
97,00  лв.

  (с вкл. ДДС)


Използването на черен рол банер за реклама добавя изтънченост, елегантност и дълбочина на визуалното представяне на вашия бизнес. Черният цвят придава усещане за авторитет и престиж, което подсилва възприемането на вашата марка или продукт от страна на целевата аудитория.

Черният рол банер създава контраст и може да повиши визуалното впечатление от съдържанието на банера, като го направи по-забележимо и запомнящо се. Той е особено ефективен при използването на ярки и живи цветове за текст или графика, тъй като черният фон ще подчертае цветовете и ще ги направи по-наситени и изразителни.

Черната рекламна стойка е подходяща за различни типове бизнеси и събития. Тя може да бъде използвана при представянето на луксозни марки в модната индустрия, изложби или дизайнерски събития, където е необходимо да се подчертае елегантността и стила на представените продукти. Също така, тя може да бъде успешно използвана за реклама на висок клас услуги в луксозни хотели, ресторанти или спа центрове.

Банерът има и практически предимства. Тъй като черният цвят не се поглъща лесно от светлината, той не губи контраст дори при ярко осветление. Това го прави подходящ за използване както на открито, така и вътре в закрити помещения.

Кратка характеристика на черен рол банер:

  • Изработен от анодиран алуминий
  • Всички части са прахово боядисани в черен цвят
  • Компактен и лесен за употреба
  • Бърза инсталация на рекламното изображение
  • Конструкцията тип Roll-up не изисква стационарно закрепване към пода
  • Удобен за пренасяне и съхранение
Освен стил и елегантност, използването на черен рол банер при организиране на събития може да предостави и някои предимства: 

Изразителност и контраст: Черният цвят създава силен контраст с останалите цветове и графики. Това прави визията по-забележима и позволява съдържанието да изпъква и да бъде лесно забелязано от гостите на събитието.

Елегантност и престиж: Черният цвят придава усещане за стил, рафинираност и престиж. Той може да добави луксозност и класа на събитието и да създаде въздействащо впечатление на гостите.

Универсалност: Черният рол банер е универсален и подходящ за всякакъв вид събития. Независимо дали става въпрос за корпоративно събитие, модно ревю, музикални концерти или сватба, той може да се впише перфектно и да създаде желания ефект.

Фокусиране върху съдържанието: Тъмният фон на банер стойката позволява на съдържанието да бъде централен фокус. Това е особено полезно, ако имате важна информация, която искате да бъде забелязана и прочетена от гостите.

Професионализъм: Стилната черна рекламна конструкция може да придаде усещане за професионализъм и сериозно отношение към събитието. Това е особено важно при бизнес събития или конференции, където се стремите да изпратите силно и уверено послание към участниците.

Координация с декорацията: Черният рол банер може да бъде лесно съчетан с други елементи на декорацията, като маси, столове и текстил. Той може да добави хармония и единност на визуалния стил на събитието.

В заключение, черният рол банер е привлекателна опция за рекламиране на вашия бизнес. Той добавя стил, авторитет и впечатляващо визуално присъствие. Черният цвят подчертава важността на представянето ви и гарантира, че съобщението ще бъде забелязано и запомнено от вашите потенциални клиенти.

Комплектът включва: компактна самонавиваща се касета, сгъваема подпора за опъване на рекламното изображение и сак за транспортиране с отделение за визитка;


ХАРАКТЕРИСТИКИ
Черен рол банер 100 x 200 97.00  лв.
Тегло 1.9 кг.
Материал Алуминий
Тегло на индивидуална опаковка 2,1 кг
Цвят на рол банер Черен
Размери на индивидуална опаковка 10х10х105 см

Доставката на поръчките се извършва от куриерските фирми "Еконт" и "Спиди". Обикновено се осъществява в срок от 2 (два) до 5 (пет) работни дни - в зависимост от спецификата на поръчката, наличността на продуктите в нашия склад и натовареността на куриерските фирми.

Поръчка, чиито продукти са налични на склад и са без услуга печат - направена до 12 часа на обяд, се обработва и изпраща в същия ден.

Поръчка, чиито продукти са налични на склад и съдържат услуга печат се изпраща в рамките на 2 (два) работни дни.

Поръчка с метод на плащане по банков път, се изпълнява веднага след постъпване на сумата от банковия превод в нашата фирмена сметка.

Поръчка, направена през почивните дни (събота и неделя) се обработва в понеделник.ПРОМО ПРОДУКТИ:
Защо PRINTOPIX?

Уважаеми клиенти, Нашата компания е с дългогодишен опит в рекламната индустрия. Помогнали сме на много фирми и марки от различни сфери да реализират своите маркетингови стратегии и да се откроят в силно конкурентния и наситен пазар. Ние разбираме, че всеки бизнес има уникални нужди и цели - ето защо създадохме електронен магазин PRINTOPIX.com. Предлагаме всички размери рол банери.

Меню