Защо PRINTOPIX?

Уважаеми клиенти, Нашата компания е с дългогодишен опит в рекламната индустрия. Помогнали сме на много фирми и марки от различни сфери да реализират своите маркетингови стратегии и да се откроят в силно конкурентния и наситен пазар. Ние разбираме, че всеки бизнес има уникални нужди и цели - ето защо създадохме електронен магазин PRINTOPIX.com. Предлагаме всички размери рол банери.

Черна дъска за тебешир

Черната дъска е с повърхност, специално създадена за писане с тебешири или течни тебеширени маркери. Тя може да бъде окачена на стена в хоризонтален или вертикален вид, а при желание - изписаната върху нея информация бързо и лесно да се заменя с нова.

Чернатата дъска често се предпочита заради нейната издръжливост, гъвкавост и универсален външен вид. Тя успешно може да се използва във всяка обстановка, където има нужда от повърхност за писане за многократна употреба и е предпочитан избор при оформянето на различни търговски пространства като кафенета, ресторанти, заведения за бързо хранене и магазини.

В нашия сайт предлагаме различни размери черни дъски, както и комплект цветни тебеширени маркери за писане, който може да поръчате допълнително. подробно описание

64,00  лв.

  (с вкл. ДДС)


Черната дъска е с повърхност, специално създадена за писане с тебешири или течни тебеширени маркери. Тя може да бъде окачена на стена в хоризонтален или вертикален вид, а  при желание - изписаната върху нея информация бързо и лесно  да се заменя с нова.

Чернатата дъска често се предпочита заради нейната издръжливост, гъвкавост и универсален външен вид. Тя успешно може да се използва във всяка обстановка, където има нужда от повърхност за писане за многократна употреба и е предпочитан избор при оформянето на различни търговски пространства като кафенета, ресторанти, заведения за бързо хранене и магазини.

В нашия сайт предлагаме различни размери черни дъски, както и комплект цветни тебеширени маркери за писане, който може да поръчате допълнително.

Съществуват различни причини, поради които можете да изберете да използвате черна тебеширена дъска. Ето някои от тях:

Универсалност: Черната дъска за тебешири може да се използва за широк спектър от цели, като например за записване на напомняния, съставяне на списъци със задачи, показване на меню и ценоразпис. Тя може лесно да се почиства и използва повторно, което я прави универсален инструмент.

Рентабилност:  Черната дъска за окачване на стена често е по-рентабилна от други видове повърхности за писане, като например бели дъски или цифрови дисплеи. Освен това е по-издръжлива и дълготрайна, което може да спести финансови средства в дългосрочен план.

Креативност: Писането и рисуването с различни цветове тебешири върху черната дъска е забавен и креативен начин за изразяване, който позволява повече свобода на действие и е чудесен начин за споделяне на информация и идеи.

Достъпност: Черната дъска е лесна за монтиране на стена и може да бъде поставена на различни места като ресторанти, офиси, магазини и домове. Освен това е лесна за използване и може да бъде чудесен инструмент за хора с различни способности и от всички възрасти.

Приложение на черната дъска за тебешир:

Ресторанти, кафенета и заведения за бързо хранене: Черната дъска може ефективно да привлече вниманието на клиентите, изписана като табло с меню, представено по ясен и организиран начин. Също така може успешно да насърчи хората да опитат нови ястия, показвайки специалитети от деня и различни оферти на заведението.

Магазини за търговия на дребно: Окачена на стената, черната дъска може да се използва за стимулиране на продажби, обявяване на промоции, показване на информация за продукти и техния актуален ценоразпис.

Домове: Използвана в домашна обстановка, черната дъска може да се оформи като табло за съобщения. Членовете на семейството могат да си оставят бележки един на друг, да си напомнят за предстоящи важни събития и да следят седмични графици по занимания и интереси. Черната дъска е идеално творческо място за децата, където могат спокойно да рисуват и пишат.

Офиси: Черната дъска може да бъде полезен дисплей за организиране на задачи, обмисляне и визуализиране на идеи и нови концепции, както и за споделяне на информация за престоящи крайни срокове, срещи или събития.

Черната дъска е чудесен инструмент за комуникация, организация и творчество. Тя е многофункционална, рентабилна и достъпна, което я прави популярен избор за много хора.

Продуктът включва: Черна дъска - индивидуално опакована. 
Тебешири се поръчват допълнително.

ХАРАКТЕРИСТИКИ
Черна дъска за тебешир 47 x 60 см 64.00  лв.
Черна дъска за тебешир 47 x 79 см 69.00  лв.
Черна дъска за тебешир 60 x 87 см 77.00  лв.
Размери на продукта 47 x 79 см
Размери на продукта 60 x 87 см
Тегло на продукта 1 кг.
Цвят на рамката Кафяв
Размери на продукта 47 x 60 см
Ширина на профил на рамката 3,5 см
Вид дърво Бор

Доставката на поръчките се извършва от куриерските фирми "Еконт" и "Спиди". Обикновено се осъществява в срок от 2 (два) до 5 (пет) работни дни - в зависимост от спецификата на поръчката, наличността на продуктите в нашия склад и натовареността на куриерските фирми.

Поръчка, чиито продукти са налични на склад и са без услуга печат - направена до 12 часа на обяд, се обработва и изпраща в същия ден.

Поръчка, чиито продукти са налични на склад и съдържат услуга печат се изпраща в рамките на 2 (два) работни дни.

Поръчка с метод на плащане по банков път, се изпълнява веднага след постъпване на сумата от банковия превод в нашата фирмена сметка.

Поръчка, направена през почивните дни (събота и неделя) се обработва в понеделник.

.

Меню