Черна рекламна дъска - водоустойчива

Водоустойчивата черна рекламна дъска е предназначена за употреба на открито. Благодарение на специалното й покритие, тя спокойно може да се използва без да е необходимо да се съобразяват метеорологичните условия. Черната дъска е устойчива на слънце, дъжд, вятър, сняг - ниски и високи температури.

Черната водоустойчива дъска е полезен рекламен инструмент, който често се използва за представяне и популяризиране на продукти и услуги. Тя може да бъде поставена пред магазин или ресторант, за да привлича клиенти и да показва ежедневни специални предложения или промоции.
подробно описание

246,00  лв.

  (с вкл. ДДС)


Водоустойчивата черна рекламна дъска е предназначена за употреба на открито. Благодарение на специалното й покритие, тя спокойно може да се използва без да е необходимо да се съобразяват метеорологичните условия. Черната дъска е устойчива на слънце, дъжд, вятър, сняг - ниски и високи температури.

Черната  водоустойчива дъска е полезен рекламен инструмент, който често се използва за представяне и популяризиране на продукти и услуги. Тя може да бъде поставена пред магазин или ресторант, за да привлича клиенти и да показва ежедневни специални предложения или промоции.

Черната водоустойчива дъска има гладка и плоска повърхност, върху която може да се пише многократно с тебешир. Съдържанието лесно се почиства и заменя с нова информация, което я прави универсален и рентабилен вариант за много различни приложения. Благодарение на дървената 6 сантиметрова рамка, стойката на дъската е здрава и стабилна, като чудесно се вписва във всяко пространство поради своя естетичен вид.
 
В нашия сайт предлагаме различни черни рекламни дъски, както и комплект цветни тебеширени маркери за писане, който може да поръчате допълнително. Информацията на дъската може да се персонализира с различни цветове тебешири, стилове на букви и илюстрации, за да се създаде уникален и привличащ вниманието дизайн.

Черната водоустойчива дъска се използва за широк спектър от цели, включително реклама, комуникация и декорация. Ето някои приложения:

Ресторанти и кафенета: Поставена пред ресторант или кафене, черната водоустойчива дъска може да се използва за показване на ежедневни специалитети, ястия от менюто или промоции и ценоразпис.

Магазини за търговия на дребно: Черната водоустойчива дъска успешно се използва за насърчаване на продажби, представяне на специални оферти и подчертаване на нови продукти. Върху нея може да се изпише информация за работно време или правила на магазина.

Организирани събития на открито: Черната водоустойчива дъска може да се постави на входа на различни по повод организирани събития на открито – изписана с креативни послания при посрещане на гостите или съдържаща специални указания, с които посетителите трябва да се запознаят.

Черната водоустойчива дъска може да се използва във всяка обстановка, където трябва да се предаде информация и да се подходи с персонално отношение.

Кратка характеристика на черната водоустойчива рекламна дъска:

  • Употреба на открито, при всякакви метеорологични условия;
  • Изключително подходяща за поднасяне на динамична информация;
  • Необходимото съдържание се променя мигновено; 
  • Лесно почистване и поддръжка;
  • Мобилност – премества се безпроблемно, при нужда от смяна на мястото, в което е позиционирана;
  • Двустранна видимост – увеличава ефективно видимостта на вашите рекламни послания.

Продуктът включва: Черна водоустойчива рекламна дъска - индивидуално опакована. 
Тебешири се поръчват допълнително.
ХАРАКТЕРИСТИКИ
Черна рекламна дъска - водоустойчива 246.00  лв.
Размер на черната дъска 53 x 80 см
Ширина на профил на рамката 6 см
Вид дърво Бор
Цвят на рамка Кафяв
Размер на продукт 65 x 118 см
Тегло на продукт 21 кг

Доставката на поръчките се извършва от куриерските фирми "Еконт" и "Спиди". Обикновено се осъществява в срок от 2 (два) до 5 (пет) работни дни - в зависимост от спецификата на поръчката, наличността на продуктите в нашия склад и натовареността на куриерските фирми.

Поръчка, чиито продукти са налични на склад и са без услуга печат - направена до 12 часа на обяд, се обработва и изпраща в същия ден.

Поръчка, чиито продукти са налични на склад и съдържат услуга печат се изпраща в рамките на 2 (два) работни дни.

Поръчка с метод на плащане по банков път, се изпълнява веднага след постъпване на сумата от банковия превод в нашата фирмена сметка.

Поръчка, направена през почивните дни (събота и неделя) се обработва в понеделник.ПРОМО ПРОДУКТИ:
Защо PRINTOPIX?

Уважаеми клиенти, Нашата компания е с дългогодишен опит в рекламната индустрия. Помогнали сме на много фирми и марки от различни сфери да реализират своите маркетингови стратегии и да се откроят в силно конкурентния и наситен пазар. Ние разбираме, че всеки бизнес има уникални нужди и цели - ето защо създадохме електронен магазин PRINTOPIX.com. Предлагаме всички размери рол банери.

Меню