Черна снап рамка за плакат

Снап рамката е вид рамка за дисплей, която е предназначена за бърза и лесна промяна на визуалното съдържание. Известнa е още като клипс рамка или рамка за плакат. Тя е прахово боядисана в черен цвят, което придава луксозен завършек на Вашия плакат.

Рамката за плакат се състои от четири странични профила, всеки от които има пружинен механизъм. Тези пружини позволяват страните да се отварят и затварят лесно, така че плаката може да бъде поставен или премахнат от рамката без необходимост от инструменти или сложни процедури. Профилите на рамката са проектирани да се отварят и затварят бързо, сигурно и лесно. подробно описание

21,80  лв.

  (с вкл. ДДС)
Черната снап рамка е вид рамка за дисплей, която е предназначена за бърза и лесна промяна на визуалното съдържание. Известнa е още като клипс рамка или рамка за плакат.

Черната снап рамката се състои от четири странични профила, всеки от които има пружинен механизъм. Тези пружини позволяват страните да се отварят и затварят лесно, така че плакати или други графики да могат да бъдат вмъкнати или премахнати от рамката без необходимост от инструменти или сложни процедури. Профилите на рамката са проектирани да се отварят и затварят бързо, сигурно и лесно.

Черната снап рамка е направена е здрав и лек анодизиран алуминий. Тя има елегантен и изчистен дизайн и се предлага в различни цветове и размери, за да отговаря на различните нужди и предпочитания на клиентите. Дисплеят обикновено се използва в магазини за търговия на дребно, ресторанти, офиси, училища, киносалони и други места за показване на рекламни материали, информационни означения, съобщения и други видове принтове. Черната снап рамка също може да бъде  полезна за създаване на временни дисплеи за събития и изложби.

Основни стъпки за използване на фиксираща черна снап рамка:

Отворете рамката: Намерете четирите страни на фиксиращата рамка и внимателно натиснете всяка страна навътре. Това трябва да освободи рамката от нейното заключено положение, което ви позволява да я отворите.

Поставете плаката: С отворена фиксираща рамка поставете плаката върху таблото или пластмасовото покритие, което се доставя с рамката. Уверете се, че вашият плакат е центриран и правилно разположен.

Затворете рамката: След като плакатът е на мястото си, леко натиснете надолу ръбовете на снап рамката, докато чуете щракащ звук. Това показва, че рамката е здраво затворена и вашият плакат вече е на място.

Закачете рамката: В зависимост от вида на рамката, която имате, може да има различни опции за окачване. Проверете инструкциите, доставени с вашата рамка, за да определите най-добрия начин да я окачите.
ХАРАКТЕРИСТИКИ
Черна снап рамка за плакат A4 (210x297 mm) 21.80  лв.
Черна снап рамка за плакат A3 (297x420 mm) 32.00  лв.
Черна снап рамка за плакат A2 ( 420x594 mm) 39.80  лв.
Черна снап рамка за плакат A1 ( 594x841 mm) 52.80  лв.

Доставката на поръчките се извършва от куриерските фирми "Еконт" и "Спиди". Обикновено се осъществява в срок от 2 (два) до 5 (пет) работни дни - в зависимост от спецификата на поръчката, наличността на продуктите в нашия склад и натовареността на куриерските фирми.

Поръчка, чиито продукти са налични на склад и са без услуга печат - направена до 12 часа на обяд, се обработва и изпраща в същия ден.

Поръчка, чиито продукти са налични на склад и съдържат услуга печат се изпраща в рамките на 2 (два) работни дни.

Поръчка с метод на плащане по банков път, се изпълнява веднага след постъпване на сумата от банковия превод в нашата фирмена сметка.

Поръчка, направена през почивните дни (събота и неделя) се обработва в понеделник.ПРОМО ПРОДУКТИ:
Защо PRINTOPIX?

Уважаеми клиенти, Нашата компания е с дългогодишен опит в рекламната индустрия. Помогнали сме на много фирми и марки от различни сфери да реализират своите маркетингови стратегии и да се откроят в силно конкурентния и наситен пазар. Ние разбираме, че всеки бизнес има уникални нужди и цели - ето защо създадохме електронен магазин PRINTOPIX.com. Предлагаме всички размери рол банери.

Меню