Рекламен флаг със стандартен пилон.

Рекламните флагове са модерен и динамичен начин за представяне и популяризиране на вашия бизнес на организирани масови събития. Те се предлагат в различни оригинални форми и размери като ефективно привличат погледите на потенциални потребители и минувачи.
Пилонът за опъване на флаг се предлага с различна дължина и се огъва, в зависимост от желаната формата на знамето, което трябва да се опъне. Например с даден размер пилон може да бъде оформен флаг "Капка" или флаг "Перо" – ушитият плат предопределя формата на вашето знаме, като имате предвид, че по-извитата форма ("Капка"), реално намалява от височината на съответния флаг. подробно описание

31,00  лв.

  (с вкл. ДДС)


Рекламният флаг е  модерен и динамичен начин за представяне и популяризиране на Вашия бизнес на организирани масови събития. Те се предлагат в различни оригинални форми и размери като ефективно привличат погледите на потенциални потребители и минувачи. Характерната повишена видимост на рекламните знамена, предава отлично необходимата полезна информация. Флаговете чудесно се вписват като рекламен носител на големи откривания, спортни мероприятия и състезания, търговски изложения, обозначаване на недвижими имоти и автокъщи, изложби, панаири, както на открити, така и в закрити пространства.

Пилоните за поставяне  на знамена са направени от алуминий и гъвкаво фибростъкло (в горната си част), което позволява тяхното огъване. Конструкцията им е здрава, сглобяват се лесно, като същевременно са леки и удобни за пренасяне. Обикновено те не се монтират един по един, а се оформят в група с хармонична комбинация от цветове и графики. Формата на платната при опъване определят и съответната форма на рекламния флаг – капка или перо. Дигиталният UV печат на плата, позволява дизайнът да бъде видим и от двете страни, тъй като на обратната страна на картината се повтаря интензитета на цвета на лицевата страна с 90% и по този начин напечатаните изображения не се отмиват при дъжд.

Важна част при монтирането на пилоните е тяхната основа. Тя се избира индивидуално, в зависимост от повърхността, на която трябва да се постави рекламният флаг (почва, асфалт, плочки), метеорологичните особености, височината на пилона и неговото местоположение (открито или закрито пространство). Особено популярно е използването на тежка метална основа с квадратна форма - чудесна за употреба на закрито и открито, при висок трафик от хора и умерени ветровити условия. Друг ефективен продукт при закрепването на рекламни флагове на открито и в твърда почва е стоманеният шиш, който в случая осигурява много добра стабилност. Кръстосаната метална основа е съставена от два профила, кръстосани помежду си. Идеална е за равни твърди повърхности или тревни площи и към нея може да бъде добавен воден пояс, като допълнителна тежест.

Благодарение на въртящите си механизми, рекламните флагове имат възможност да се въртят по посока на вятъра и така привличат повече внимание към себе си.

Основни предимства на рекламния флаг:

  • Рекламните флагове притежават привлекателен външен вид и се забелязват от дълги разстояния;
  • Изработени са от висококачествени и здрави универсални материали, които се почистват лесно и запазват първоначалния си вид за дълъг период от време;
  • Подходящи са за многократна употреба;
  • Голям избор от взаимозаменяеми основи за съответните различни повърхности;
  • Рекламните знамена могат да се използват както в закрити, така и на открити пространства;
  • Бърз и лесен монтаж;
  • Флаговете са леки и се предлагат в удобни калъфи за транспортиране.

Ето няколко примера за това къде и как могат да се използват рекламни флагове

Плажове и крайбрежия: Рекламните флагове често се използват за популяризиране на бизнеси и услуги на плажа и крайбрежието. 

Фестивали и панаири: Може стратегически да бъдат поставени рекламни флагове на събития на открито, като фестивали, панаири и концерти, за да се привлече вниманието на присъстващите към  определена марка или продукт.

Спортни събития: Чрез рекламни флагове може да се акцентира върху спонсори или продукти на спортни събития на открито, като турнири по плажен волейбол, футболни игри или маратони.

Търговски магазани: С помощта на рекламни флагове могат да се популяризират продажби, промоции или специални оферти в търговски  магазини, разположени близо до място на открито, където е наличен голям поток от хора.

Стъпки за използване на рекламен флаг:

Проектирайте своята графика: Създайте дизайн, който да привлича вниманието. Той трябва да носи информация и да представя вашата марка или продукт. Не забравяйте да използвате цветове, които контрастират и се открояват на фона, на който ще позиционирате вашите флагове.

Изберете правилния тип рекламен флаг: Изберете подходящия размер, форма и тип рекламен флаг, който най-добре ще отговаря на вашите нужди.

Поставяне на рекламния флаг: Поставете флага на стратегическо място, като например близо до входа на някаква открита зона за посетители или по протежение на пешеходна алея. Уверете се, че се вижда от всички ъгли и е лесен за четене.

Поддържайте и актуализирайте флага: Проверявайте редовно флага, за да се уверите, че е в добро състояние и го сменете, когато показва признаци на износване. Освен това актуализирайте графиките или съобщенията на рекламния флаг, за да го поддържате атрактивен и актуален.

Рекламните флагове са рентабилен и универсален инструмент за популяризиране на вашия бизнес, продукт или услуга на събития и места на открито. С правилния дизайн и разположение те могат да привлекат вниманието на вашата целева аудитория и да ви помогнат да се откроите от конкуренцията.

Комплектът включва: Пилон за рекламен флаг тип Перо или Капка + торбичка за съхранение. 
Основата за пилон се избира и поръчва допълнително.
ХАРАКТЕРИСТИКИ
Рекламен флаг със стандартен пилон. S -размер - 2,90м 31.00  лв.
Рекламен флаг със стандартен пилон. М -размер -3,50м 46.00  лв.
Рекламен флаг със стандартен пилон. L -размер - 4,50м 59.00  лв.
Рекламен флаг със стандартен пилон. XL -размер - 5,50м 62.00  лв.

Доставката на поръчките се извършва от куриерските фирми "Еконт" и "Спиди". Обикновено се осъществява в срок от 2 (два) до 5 (пет) работни дни - в зависимост от спецификата на поръчката, наличността на продуктите в нашия склад и натовареността на куриерските фирми.

Поръчка, чиито продукти са налични на склад и са без услуга печат - направена до 12 часа на обяд, се обработва и изпраща в същия ден.

Поръчка, чиито продукти са налични на склад и съдържат услуга печат се изпраща в рамките на 2 (два) работни дни.

Поръчка с метод на плащане по банков път, се изпълнява веднага след постъпване на сумата от банковия превод в нашата фирмена сметка.

Поръчка, направена през почивните дни (събота и неделя) се обработва в понеделник.ПРОМО ПРОДУКТИ:
Защо PRINTOPIX?

Уважаеми клиенти, Нашата компания е с дългогодишен опит в рекламната индустрия. Помогнали сме на много фирми и марки от различни сфери да реализират своите маркетингови стратегии и да се откроят в силно конкурентния и наситен пазар. Ние разбираме, че всеки бизнес има уникални нужди и цели - ето защо създадохме електронен магазин PRINTOPIX.com. Предлагаме всички размери рол банери.

Меню