L- банер 100х210

Позицинирайте бързо и лесно вашето рекламно послание върху преносима мобилна конструкция! L- банерът ви дава възможност да представите своята рекламна кампания, продукти и услуги на всяко желано от вас място. Подходящ е за изложения, презентации, конференции, реклама в търговски центрове и магазини.

подробно описание

85х210 100х210
78,00  лв.

  (с вкл. ДДС)


Позицинирайте бързо и лесно вашето рекламно послание върху преносима мобилна конструкция! L- банерът ви дава възможност да представите своята рекламна кампания, продукти и услуги на всяко желано от вас място. Подходящ е за изложения, презентации, конференции, реклама в търговски центрове и магазини.

L- банерът е направен от алуминий, което го прави изключително лек и устойчив във времето. Конструкцията му е от комбинация на два алуминиеви профила (горен и долен снап профил), свързани един с друг и между които се закрепва рекламното платно. Визията, презентирана върху стойката може лесно и многократно да се сменя , без да са необходими други допълнителни материали и инструменти, което го прави предпочитано рекламно средство пред останалите от този вид продукти.

L- банерът е популярен рекламен инструмент поради няколко причини:

Лек и преносим: Конструкцията на банера е изработена е от лек алуминиев материал, което го прави лесен за транспортиране и поставяне. Той е удобен избор за фирми и организации, които трябва често да местят своите рекламни дисплеи от едно място на друго.

Рентабилност: Компактният L- банер е с по-ниска цена от други видове банери. Това го прави рентабилна опция за фирми, които искат да популяризират своите продукти или услуги с ограничен бюджет.

Универсалност: Мобилната конструкция за реклама е универсална и може да се използва на различни събития като търговски изложения, конференции, семинари, изложби. Намира често приложение в магазини, големи търговски центрове и други обществени места. L- банерът се предлага в различни размери и може да бъда персонализиран с графики и послания, за да отговаря на специфичните нужди и цели на рекламодателя.

Привличане на внимание: Проектиран да бъде висок и широк, този вид рекламен инструмент изпъква на фона, на който е поставен и привлича интереса на хората. С негова помощ може ефективно да се популяризира конкретен бизнес или да се рекламира предстоящо важно събитие.

L- банерът е чудесен избор за фирми, които търсят рентабилен и универсален рекламен инструмент, който може да им помогне да популяризират ефективно своите продукти или услуги.

Кратка характеристика на L- банер:

  • По - ниска цена
  • Лека и здрава конструкция
  • Лесна и бърза инсталация (време за разпъване: по-малко от 1 минута)
  • Издръжливост - не се влияе от корозивни процеси, температурни промени или слънчева светлина
  • Възможност за многократна смяна на рекламното изображение

Освен на изложения, конференции и семинари, L- банер стойките могат да се използват в множество други ситуации и места, където е необходимо да привлечете внимание или предоставите информация. Ето някои примери:

Рекламни кампании на открито: L- банери могат да се използват за временни рекламни кампании на открито, като например в паркове, пешеходни зони, пред магазини или други обществени места.

Входове на търговски центрове и магазини: Те са идеални за поставяне на входовете на търговски центрове и магазини, за да привлекат вниманието на минаващите и да информират за специални предложения или нови продукти.

Спортни събития и маратони: Рекламните стойки могат да служат за насочване на участниците, реклама на спонсори или информиране за програмата на събитието.

Фестивали и улични събития: По време на фестивали, улични събития или панаири, L- банери могат да бъдат използвани за рекламиране на различни атракции, програми или спонсори и участници.

Ресторанти и кафенета: В ресторанти и кафенета, мобилните експо дисплеи могат да се използват за промотиране на специални менюта, нови ястия или събития като тематични вечери или музикални концерти.

Изложбени зали и музеи:  L- банери могат да бъдат използвани за ефективно предоставяне на информация за текущи изложби, събития или за указване на пътя на посетителите.

Училища и университети: В учебни заведения, те могат да бъдат използвани за информиране на студентите за различни събития, курсове или кампании, както и за насочване по време на открити дни и приемни кампании.

Автомобилни салони и представителства: Банер стойките могат да се използват за промотиране на нови модели автомобили, специални оферти или сервизни услуги.

Здравни и фитнес центрове: L- банери могат отлично да информират за нови програми, услуги или специални оферти за членовете и посетителите.

L- банерите са изключително универсални и могат да бъдат използвани в различни ситуации и места, където е необходимо да привлечете вниманието на хората или да предоставите важна информация. Те са лесни за транспорт и монтаж, което ги прави идеални за различни приложения извън традиционните изложения, конференции и семинари.

Комплектът включва: конструкция L- банер и калъф за транспортиране.


ХАРАКТЕРИСТИКИ
L- банер 100х210 78.00  лв.
Размери на индивидуална опаковка 8х8х105 см
Материал Алуминий
Тегло 1,60 кг

Доставката на поръчките се извършва от куриерските фирми "Еконт" и "Спиди". Обикновено се осъществява в срок от 2 (два) до 5 (пет) работни дни - в зависимост от спецификата на поръчката, наличността на продуктите в нашия склад и натовареността на куриерските фирми.

Поръчка, чиито продукти са налични на склад и са без услуга печат - направена до 12 часа на обяд, се обработва и изпраща в същия ден.

Поръчка, чиито продукти са налични на склад и съдържат услуга печат се изпраща в рамките на 2 (два) работни дни.

Поръчка с метод на плащане по банков път, се изпълнява веднага след постъпване на сумата от банковия превод в нашата фирмена сметка.

Поръчка, направена през почивните дни (събота и неделя) се обработва в понеделник.ПРОМО ПРОДУКТИ:
Защо PRINTOPIX?

Уважаеми клиенти, Нашата компания е с дългогодишен опит в рекламната индустрия. Помогнали сме на много фирми и марки от различни сфери да реализират своите маркетингови стратегии и да се откроят в силно конкурентния и наситен пазар. Ние разбираме, че всеки бизнес има уникални нужди и цели - ето защо създадохме електронен магазин PRINTOPIX.com. Предлагаме всички размери рол банери.

Меню