Защо PRINTOPIX?

Уважаеми клиенти, Нашата компания е с дългогодишен опит в рекламната индустрия. Помогнали сме на много фирми и марки от различни сфери да реализират своите маркетингови стратегии и да се откроят в силно конкурентния и наситен пазар. Ние разбираме, че всеки бизнес има уникални нужди и цели - ето защо създадохме електронен магазин PRINTOPIX.com. Предлагаме всички размери рол банери.

L- банер 85х200

Позицинирайте бързо и лесно вашето рекламно послание върху преносима мобилна конструкция! L-банерът ви дава възможност да представите своята рекламна кампания, продукти и услуги на всяко желано от вас място. Подходящ е за изложби, презентации, конференции, реклама в търговски центрове и магазини. подробно описание

85х200 100х200
69,00   65,00  лв.

  (с вкл. ДДС)


Позицинирайте бързо и лесно вашето рекламно послание върху преносима мобилна конструкция! L- банерът ви дава възможност да представите своята рекламна кампания, продукти и услуги на всяко желано от вас място. Подходящ е за изложби, презентации, конференции, реклама в търговски центрове и магазини.

L- банерът е направен от алуминий, което го прави изключително лек и устойчив във времето. Конструкцията му е от комбинация на два алуминиеви профила (горен и долен снап профил), свързани един с друг и между които се закрепва рекламното платно. Визията, презентирана върху L-банера може лесно и многократно да се сменя , без да са необходими други допълнителни материали и инструменти, което го прави предпочитано рекламно средство пред останалите от този вид продукти.

Основни характеристики на L- банера:

  • Ниска цена;
  • Лека и здрава кострукция;
  • Лесна и бърза инсталация (време за разпъване: по-малко от 1 минута);
  • Издръжливост - не се влияе от корозивни процеси, температурни промени или слънчева светлина;
  • Платната с рекламни изображения могат да се сменят многократно;
  • Комплектът включва: конструкция L- банер и калъф за транспортиране.

L- банерите са популярни рекламни инструменти поради няколко причини:

Леки и преносими: L- банерите обикновено са изработени от леки материали, като алуминий, което ги прави лесни за транспортиране и поставяне. Това ги прави удобен избор за фирми и организации, които трябва често да местят своите рекламни дисплеи от едно място на друго.

Рентабилни: L- банерите обикновено са по-евтини от други видове банери. Това ги прави рентабилна опция за фирми, които искат да популяризират своите продукти или услуги с ограничен бюджет.

Универсалност: L- банерите са универсални и могат да се използват на различни събития като търговски изложения, конференции, семинари, изложби. Намират често приложение  в магазини, големи търговски центрове и други обществени места. L- банерите се предлагат в различни размери и могат да бъдат персонализирани с графики и съобщения, за да отговарят на специфичните нужди и цели на рекламодателя.

Привличане на внимание: L- банерите са проектирани да бъдат високи и широки, като така изпъкват на фона, на който са поставени и привличат интереса на хората. С тяхна помощ може ефективно да се популяризира конкретен бизнес или да се рекламира предстоящо важно събитие.

В  обобщение L- банерите са чудесен избор за фирми, които търсят рентабилен и универсален рекламен инструмент, който може да им помогне да популяризират ефективно своите продукти или услуги.


ХАРАКТЕРИСТИКИ
L- банер 85х200 65.00  лв.
Тегло на L-банер 100х200 1,60 kg
Тегло на L-банер 85х200 1,40 kg
Размер на L-банер 85х200 в опаковка 8x8x90 cm
Размери на L банер 85х200 cm или 100х200 cm
Размер на L-банер 100х200 в опаковка 8x8x105 cm

Доставката на поръчките се извършва от куриерските фирми "Еконт" и "Спиди". Обикновено се осъществява в срок от 2 (два) до 5 (пет) работни дни - в зависимост от спецификата на поръчката, наличността на продуктите в нашия склад и натовареността на куриерските фирми.

Поръчка, чиито продукти са налични на склад и са без услуга печат - направена до 12 часа на обяд, се обработва и изпраща в същия ден.

Поръчка, чиито продукти са налични на склад и съдържат услуга печат се изпраща в рамките на 2 (два) работни дни.

Поръчка с метод на плащане по банков път, се изпълнява веднага след постъпване на сумата от банковия превод в нашата фирмена сметка.

Поръчка, направена през почивните дни (събота и неделя) се обработва в понеделник.

.

Меню