LED светеща EXPO кутия

LED светещата кутия за реклама, известна още като LED лайтбокс или LED дисплейна кутия, е вид светещ рекламен дисплей, който използва LED светлини за създаване на ярки и впечатляващи изображения и съобщения. LED светещата кутия за реклама е мощен и универсален инструмент за промоция на продукти, услуги и събития. Като използвате висококачествена графика и поставите дисплея на стратегическо място, можете да привлечете вниманието на вашата целева аудитория и ефективно да предадете вашето рекламно послание. подробно описание

750,00  лв.

  (с вкл. ДДС)


LED светещата кутия за реклама, известна още като LED лайтбокс или LED дисплейна кутия, е вид светещ рекламен дисплей, който използва LED светлини за създаване на ярки и впечатляващи изображения и съобщения. LED светещата кутия за реклама е мощен и универсален инструмент за промоция на продукти, услуги и събития. Като използвате висококачествена графика и поставите дисплея на стратегическо място, можете да привлечете вниманието на вашата целева аудитория и ефективно да предадете вашето рекламно послание.


Конструкцията на LED светещата кутия представлява рамка от алуминий, чиято предна и задна част е покрита с напечатан специфичен плат, който разсейва светлината, излъчвана от LED светлините, за да създаде равномерно и ярко осветление. Предимство да използвате LED кутия за реклама е, че тя има много приложения, лека е и може лесно да се транспортира и монтира. Платът на дисплея може да се сгъне за удобно съхранение или пренасяне.

LED светещата кутия обикновено се използва в различни търговски и обществени среди, като магазини за търговия на дребно, големи търговски центрове, изложения и панаири, за популяризиране на стоки, услуги и събития. Използва се в рекламни кампании на закрито и може да бъде персонализирана, за да отговаря на широка гама от размери и форми.

LED светещата кутия за реклама има широк диапазон от приложения:

Магазини за търговия на дребно: LED светещата кутия може да се използва в магазините за търговия на дребно за демонстриране на нови продукти, подчертаване и привличане на вниманието към различни промоции.

Търговски изложения и панаириLED светещата кутия често намира приложение на търговски изложения и панаири за популяризиране на продукти и услуги. Тя се използва като свободностоящ модул, който има две лица, но може да бъде и част от по-големи дисплеи.

СъбитияLED светещата кутия може да се използва на развлекателни и културни събития, като концерти или фестивали, за рекламиране на спонсори, подчертаване на изпълнители или предоставяне на информация на присъстващите.

За да използвате LED светеща кутия за реклама, изпълнете следните стъпки:

Проектирайте графика: Създайте висококачествена графика или съобщение, което привлича вниманието и комуникира с вашето послание на марката или продуктовото предложение.

Изберете LED кутия: Изберете LED кутия за вашите нужди с подходящ размер и форма на рекламния дисплей. Помислете за фактори, като къде ще бъде разположен дисплеят и количеството пешеходен трафик, който ще получи.

Позиционирайте LED кутията: Позиционирайте LED светещата кутия на видно място, където ще бъде видима за вашата целева аудитория. Вземете предвид ъгъла на дисплея и условията на осветеност в околното пространство.

Захранване на LED кутия: Свържете  LED светещата кутия към източник на захранване - стандартен електрически контакт, батерия или слънчев източник на енергия.

Актуализирайте графиките: Периодично актуализирайте графиките или съобщенията, показани на LED кутията, за да поддържате вашето съобщение свежо и подходящо.

LED светещата кутия за реклама може да се използва за популяризиране на марки, продукти и събития. Използването на LED светлини и тъкани създават ярък и впечатляващ дисплей, който със сигурност ще привлече вниманието и ще предаде ефективно вашето рекламно послание.

ХАРАКТЕРИСТИКИ
LED светеща EXPO кутия 100х200см 750.00  лв.
LED светеща EXPO кутия 100х230см 840.00  лв.
LED светеща EXPO кутия 100х250см 876.00  лв.

Доставката на поръчките се извършва от куриерските фирми "Еконт" и "Спиди". Обикновено се осъществява в срок от 2 (два) до 5 (пет) работни дни - в зависимост от спецификата на поръчката, наличността на продуктите в нашия склад и натовареността на куриерските фирми.

Поръчка, чиито продукти са налични на склад и са без услуга печат - направена до 12 часа на обяд, се обработва и изпраща в същия ден.

Поръчка, чиито продукти са налични на склад и съдържат услуга печат се изпраща в рамките на 2 (два) работни дни.

Поръчка с метод на плащане по банков път, се изпълнява веднага след постъпване на сумата от банковия превод в нашата фирмена сметка.

Поръчка, направена през почивните дни (събота и неделя) се обработва в понеделник.ПРОМО ПРОДУКТИ:
Защо PRINTOPIX?

Уважаеми клиенти, Нашата компания е с дългогодишен опит в рекламната индустрия. Помогнали сме на много фирми и марки от различни сфери да реализират своите маркетингови стратегии и да се откроят в силно конкурентния и наситен пазар. Ние разбираме, че всеки бизнес има уникални нужди и цели - ето защо създадохме електронен магазин PRINTOPIX.com. Предлагаме всички размери рол банери.

Меню