Защо PRINTOPIX?

Уважаеми клиенти, Нашата компания е с дългогодишен опит в рекламната индустрия. Помогнали сме на много фирми и марки от различни сфери да реализират своите маркетингови стратегии и да се откроят в силно конкурентния и наситен пазар. Ние разбираме, че всеки бизнес има уникални нужди и цели - ето защо създадохме електронен магазин PRINTOPIX.com.

STRONG рол банер - усилен

STRONG рол банер - усилен

Усиленият рол банер е най-търсен и най-продаван продукт от всички експо дисплеи, които предлагаме. Създаден е като изделие, което има за цел да отговори на очакванията на всички клиенти. STRONG рол банерът е подобрена версия на реномирания и доказан във времето стандартен ролбанер, като разликата е в неговата допълнително усилена конструкция.

подробно описание

69,80   61,00  лв.

  (с вкл. ДДС)


Усиленият рол банер е най-търсен и най-продаван продукт от всички експо дисплеи, които предлагаме. Създаден е като изделие, което има за цел да отговори на очакванията на всички клиенти. STRONG рол банерът е подобрена версия на реномирания и доказан във времето стандартен ролбанер, като разликата е в неговата допълнително усилена конструкция.

Усиленият рол банер (STRONG Roll-up) е ефективен рекламен инструмент, чрез който умело може да привлечете вниманието на посетители на конференции, изложения, търговски панаири и други подобни събития, и да ги превърнете в свои потенциални клиенти.

Тази мобилна изложбена конструкция се монтира лесно и бързо, не заема много място, има солидна основа и стабилна опора. Рекламните изображения са прави и добре опънати. Компактният усилен модел е с невероятно лека и удобна система за навиване, а диаметърът на навиващата се касета е намален до 8,3 cм.  Усиленият рол банер е изработен изцяло от висококачествен анодиран алуминий. Това е продукт от висока класа, ценен в големи рекламни кампании.

Основни характеристики на усиления рол банер:

  •    Усилена и здрава конструкция;
  •    Компактен и удобен за употреба;
  •    Бърза инсталация и лесна смяна на рекламното изображение;
  •    Конструкцията тип Roll-up не изисква стационарно закрепване към пода;
  •    Комплектът включва: компактна самонавиваща се касета, сгъваема подпора за опъване на рекламното изображение и сак за транспортиране с отделение за визитка;

Усилените рол банери  се използват в различни ситуации. Ето някои примери:

Търговски изложения: Усилените рол банери обикновено се използват на търговски изложения за популяризиране на продукти и услуги. Те могат да бъдат поставени на  фирмени щандове, като се позиционират стратегически, за да привлекат умело вниманието на потенциални клиенти и да им предоставят нужната информация.

Магазини за търговия на дребно и големи търговски центрове: Посредством поставяне на усилени рол банери  успешно се насърчават продажби, презентират се нови продукти или специални събития. Те могат да бъдат позиционирани близо до вход или в зони с голям трафик от хора, за да привлекат интереса на посетителите.

Конференции и семинари: STRONG  рол банери често се използват на конференции и семинари за визуализиране на логото на определена компания - спонсор или предоставяне на информация за участващи лектори и график на предстоящите събития.

Офиси: Усилени рол банери могат да се поставят в офиси като част от маркетингова стратегия. Позиционирани във фоайе или конферетна зала, те креативно ще отразят ценностите, мисията или постиженията на компанията.

Събития на обществени места: Рол банери STRONG могат да се употребяват и на обществени места като паркове, стадиони и фестивали на открито, за рекламиране на спонсори, продукти или услуги.

Усилените рол банери са проектирани да бъдат здрави, преносими и лесни за сглобяване и разглобяване, което ги прави удобен и рентабилен рекламен инструмент. Те могат да бъдат напечатани с персонализирани графики, изображения и съобщения, за да отговарят на специфичните нужди и цели на рекламодателя.


ХАРАКТЕРИСТИКИ
STRONG рол банер - усилен 85х20061.00  лв.
STRONG рол банер - усилен 100х20079.00  лв.
STRONG рол банер - усилен 120х20095.00  лв.
Размер на опаковка на рол банер 85х200 см87 х 10 х 10 см
Продуктът съдържаАлуминива стойка, калъф за удобно пренасяне
Конструкция на рол банертип Самонавиваща се
Тегло на рол банер1,85 kg
МатериалАлуминий
Височина (см)208 см
Размер на опаковка на рол банер 100х200 см 102 х 10 х 10 см
Размер на опаковка на рол банер 120х200 см 122 х 10 х 10 см

Рол банер (Roll-up banner) е навиващ се банер, известен също като прибиращ се банер или издърпващ се банер. Той е вид преносим дисплей, използван за рекламни или промоционални цели. Състои се от напечатан графичен банер, който е прикрепен към пружинен ролков механизъм, позволяващ лесното му разгъване за употреба и компактното му прибиране - за съхранение или транспортиране.

Рол банерите са популярни за употреба на търговски изложения, конференции, събития и среди за търговия на дребно, тъй като са лесни за използване, леки и могат удобно да се транспортират. Предлагат се в различни размери и могат да бъдат отпечатани върху различни видове материали, като винил, полипропиленов филм (блокаут филм) или плат. Рол банерите са икономичен начин за популяризиране на продукти, услуги или събития и могат да се използват многократно с подходяща грижа и съхранение.

В зависимост от модела, рол банерът се изработва от алуминиеви профили с различни дебелини.

Обикновено се предлагат рол банери със следните размери:

  • 85/200 см
  • 100/200 см
  • 120/200 см
  • 150/200 см
  • 200/200 см

Комплектът рол банер включва: алуминиева стойка за рол банер с двойнозалепваща лента, горна снап лайсна за защипване на плаката, сгъваема пръчка за изпъване на визията и калъф за удобно пренасяне и съхранение.

ьфьз – 2023-02-27

фьзфьфцзд

.

Меню

<