Защо PRINTOPIX?

Уважаеми клиенти, Нашата компания е с дългогодишен опит в рекламната индустрия. Помогнали сме на много фирми и марки от различни сфери да реализират своите маркетингови стратегии и да се откроят в силно конкурентния и наситен пазар. Ние разбираме, че всеки бизнес има уникални нужди и цели - ето защо създадохме електронен магазин PRINTOPIX.com. Предлагаме всички размери рол банери.

X- банер 60/160

X- банерът е практичен и икономичен рекламен инструмент, който Ви позволява ефективно да показвате Вашето послание пред целевата аудитория.

X- банерът е идеален за представяне на Вашата компания и продукти на изложения и търговски събития. Той може бързо да бъде разгънат и поставен на видно място. Леката конструкция, възможностите за удобно пренасяне и многократна употреба - често правят X- банера предпочитан избор пред останалите средства за реклама. подробно описание

60 х 160 80 х 180
28,80  лв.

  (с вкл. ДДС)


X- банерът е практичен и икономичен рекламен инструмент, който Ви позволява ефективно да показвате Вашето послание пред целевата аудитория.

X- банерът е идеален за представяне на Вашата компания и продукти на изложения и търговски събития. Той може бързо да бъде разгънат и поставен на видно място. Леката конструкция, възможностите за удобно пренасяне и многократна употреба  - често правят X- банера предпочитан избор пред останалите средства за реклама.

Ето няколко причини да използате X- банер за реклама:

Визуално привлекателен дизайн: X- банерите имат нестандартен и забележителен дизайн, който привлича вниманието на хората. Тяхната форма и структура предоставят възможност за креативни и впечатляващи дизайни.

Портативност: X- банерите са леки и лесни за пренасяне. Те могат бързо да се сгъват и разгъват, което ги прави подходящи за използване на различни места и събития.

Икономичност: X- банерите са по-икономичен начин за реклама в сравнение с някои други рекламни методи и материали. Те предоставят видимост и възможност за предаване на информация на разумна цена.

Бърз монтаж: Монтажът на X- банер е бърз и лесен. Няма нужда от сложни инсталации или специални умения.

Гъвкавост и повторна употреба: Можете да използвате X- банера на различни места и събития, както и да променяте неговата визия с нова. Това го прави екологично и икономично устойчив.

Основни характеристики на X- банера:
  • Изключително лека конструкция, изработена изцяло от стъклени влакна;
  • Лесен монтаж и демонтаж;
  • Бюджетен продукт с ниски разходи;
  • Комплектът включва: X- банер конструкция + полиестерна чанта.

X- банерът намира приложения на различни места и събития:

Магазини и търговски обекти: Използвайте X- банери във Вашият магазин или бутик, за да привлечете вниманието на клиентите към специални предложения, промоции или нови продукти.

Събития на открито: X- банерите са подходящи за събития на открито като фестивали, спортни мероприятия и пазари.  

Търговски изложения: X- банерът ще служи като притегателен и информативен елемент на Вашия щанд на изложението, който ще привлече посетителите и ще им предостави ключова информация за Вашия бизнес.

Корпоративни срещи и събития: Използвайте X- банери на корпоративни срещи и събития, за да представите Вашата компания, да подчертаете важни съобщения или да създадете професионална обстановка.

Училища и образователни институции: В училища, университети и други образователни институции X- банерите могат да бъдат използвани за реклама на събития, учебни програми или клубове по интереси.

Ресторанти и кафенета: Поставете X- банери във Вашия ресторант или кафене, за да представите менюта, специални предложения или важни събития.
       

ХАРАКТЕРИСТИКИ
X- банер 60/160 28.80  лв.
Размери на Х банер 80 х 180 см
Цвят на конструкцията Черен
Размери на Х банер 60 х 160 см
Тегло на размер 80 х 180 см 0.800 гр.
Тегло на размер 60 х 160 см 0.600 гр.

Доставката на поръчките се извършва от куриерските фирми "Еконт" и "Спиди". Обикновено се осъществява в срок от 2 (два) до 5 (пет) работни дни - в зависимост от спецификата на поръчката, наличността на продуктите в нашия склад и натовареността на куриерските фирми.

Поръчка, чиито продукти са налични на склад и са без услуга печат - направена до 12 часа на обяд, се обработва и изпраща в същия ден.

Поръчка, чиито продукти са налични на склад и съдържат услуга печат се изпраща в рамките на 2 (два) работни дни.

Поръчка с метод на плащане по банков път, се изпълнява веднага след постъпване на сумата от банковия превод в нашата фирмена сметка.

Поръчка, направена през почивните дни (събота и неделя) се обработва в понеделник.

.

Меню