Защо PRINTOPIX?

Уважаеми клиенти, Нашата компания е с дългогодишен опит в рекламната индустрия. Помогнали сме на много фирми и марки от различни сфери да реализират своите маркетингови стратегии и да се откроят в силно конкурентния и наситен пазар. Ние разбираме, че всеки бизнес има уникални нужди и цели - ето защо създадохме електронен магазин PRINTOPIX.com. Предлагаме всички размери рол банери.

Рекламация и връщане


Рекламация или връщане на стока, закупена от  СПУКИ  ЕООД

Спрямо Българското законодателство имате право да върнете или замените всеки продукт, закупен от СПУКИ  ЕООД в срок от 7 работни дни от датата на закупуването й, съгласно закона за защита на потребителите чл. 55.

Разноските по връщането на стоката са за сметка на клиента, освен в случаите когато поръчката направена от клиента не отговаря на доставеното. Връщането на продукт за рекламация също е за сметка на търговеца (чл. 113, ал. 4 от ЗЗП).

Условия за връщане - стоката трябва да е в изряден търговски вид:

- стоката не е използвана и няма следи от употреба;
- оригиналната опаковка е запазена, няма разкъсвания;
- запазен е документ за покупка - фактура или касова бележка;

Клиентът съгласува с представител на СПУКИ  ЕООД адреса, на който СПУКИ  ЕООД желае да получи обратно стоката. 
СПУКИ  ЕООД си запазва правото да не възстанови заплатената от клиента сума в случай на нарушено едно или повече условия за връщане на стока.

СПУКИ  ЕООД ще възстанови на потребителя в пълен размер заплатената от него сума не по-късно от 5 (пет) дни, считано от датата, на която стоката е върната, получена и прегледана от представител на фирмата.

В случай, че плащането е направено с банков превод, Възстановяването на суми се извършва, чрез  платежно нареждане към сметката, от която е направено плащането  в срок от 5 дни.

В случай, че плащането е направено с наложен платеж. Възстановяването на суми се извършва с паричен превод към лицето закупило стоката  в срок от 5 дни.

ВНИМАНИЕ: Не приемаме продукти върнати чрез куриер с наложен платеж! Продуктите, които връщате, трябва да бъдат прегледани за добър търговски вид и технически неизправности преди да бъде възстановена сумата по сделката. Ето защо не приемаме продукти изпратени с наложен платеж по куриер. Вашето копие от товарителницата за изпратената пратка е удостоверение, че сте ни предали този продукт. В случай, че не получите изплащане на задължението в законоустановения едномесечен срок, можете да потърсите дължимото с копието от товарителницата като документ, удостоверяващ, че сте ни предали този продукт.

СПУКИ  ЕООД не поема и не носи каквато и да било отговорност, в случай, че при връщането на продукт чрез използването на куриерски услуги възникват каквито и да било нарушения на търговския вид и окомплектация на продуктите, включително и такива, възникнали в резултат на механични и каквито и да било други въздействия при транспортирането. Отговорност за това следва да се носи от доставчика на куриерската услуга и да се търси от заявителя на услугата.

Меню