Защо PRINTOPIX?

Уважаеми клиенти, Нашата компания е с дългогодишен опит в рекламната индустрия. Помогнали сме на много фирми и марки от различни сфери да реализират своите маркетингови стратегии и да се откроят в силно конкурентния и наситен пазар. Ние разбираме, че всеки бизнес има уникални нужди и цели - ето защо създадохме електронен магазин PRINTOPIX.com.

LED светеща EXPO кутия

LED светеща EXPO кутия

LED светещата кутия за реклама, известна още като LED лайтбокс или LED дисплейна кутия, е вид светещ рекламен дисплей, който използва LED светлини за създаване на ярки и впечатляващи изображения и съобщения. LED светещата кутия за реклама е мощен и универсален инструмент за промоция на продукти, услуги и събития. Като използвате висококачествена графика и поставите дисплея на стратегическо място, можете да привлечете вниманието на вашата целева аудитория и ефективно да предадете вашето рекламно послание. подробно описание

750,00  лв.

  (с вкл. ДДС)


LED светещата кутия за реклама, известна още като LED лайтбокс или LED дисплейна кутия, е вид светещ рекламен дисплей, който използва LED светлини за създаване на ярки и впечатляващи изображения и съобщения. LED светещата кутия за реклама е мощен и универсален инструмент за промоция на продукти, услуги и събития. Като използвате висококачествена графика и поставите дисплея на стратегическо място, можете да привлечете вниманието на вашата целева аудитория и ефективно да предадете вашето рекламно послание.


Конструкцията на LED светещата кутия представлява рамка от алуминий, чиято предна и задна част е покрита с напечатан специфичен плат, който разсейва светлината, излъчвана от LED светлините, за да създаде равномерно и ярко осветление. Предимство да използвате LED кутия за реклама е, че тя има много приложения, лека е и може лесно да се транспортира и монтира. Платът на дисплея може да се сгъне за удобно съхранение или пренасяне.

LED светещата кутия обикновено се използва в различни търговски и обществени среди, като магазини за търговия на дребно, големи търговски центрове, изложения и панаири, за популяризиране на стоки, услуги и събития. Използва се в рекламни кампании на закрито и може да бъде персонализирана, за да отговаря на широка гама от размери и форми.

LED светещата кутия за реклама има широк диапазон от приложения:

Магазини за търговия на дребно: LED светещата кутия може да се използва в магазините за търговия на дребно за демонстриране на нови продукти, подчертаване и привличане на вниманието към различни промоции.

Търговски изложения и панаириLED светещата кутия често намира приложение на търговски изложения и панаири за популяризиране на продукти и услуги. Тя се използва като свободностоящ модул, който има две лица, но може да бъде и част от по-големи дисплеи.

СъбитияLED светещата кутия може да се използва на развлекателни и културни събития, като концерти или фестивали, за рекламиране на спонсори, подчертаване на изпълнители или предоставяне на информация на присъстващите.

За да използвате LED светеща кутия за реклама, изпълнете следните стъпки:

Проектирайте графика: Създайте висококачествена графика или съобщение, което привлича вниманието и комуникира с вашето послание на марката или продуктовото предложение.

Изберете LED кутия: Изберете LED кутия за вашите нужди с подходящ размер и форма на рекламния дисплей. Помислете за фактори, като къде ще бъде разположен дисплеят и количеството пешеходен трафик, който ще получи.

Позиционирайте LED кутията: Позиционирайте LED светещата кутия на видно място, където ще бъде видима за вашата целева аудитория. Вземете предвид ъгъла на дисплея и условията на осветеност в околното пространство.

Захранване на LED кутия: Свържете  LED светещата кутия към източник на захранване - стандартен електрически контакт, батерия или слънчев източник на енергия.

Актуализирайте графиките: Периодично актуализирайте графиките или съобщенията, показани на LED кутията, за да поддържате вашето съобщение свежо и подходящо.

LED светещата кутия за реклама може да се използва за популяризиране на марки, продукти и събития. Използването на LED светлини и тъкани създават ярък и впечатляващ дисплей, който със сигурност ще привлече вниманието и ще предаде ефективно вашето рекламно послание.

ХАРАКТЕРИСТИКИ
LED светеща EXPO кутия 100х200см750.00  лв.
LED светеща EXPO кутия 100х230см840.00  лв.
LED светеща EXPO кутия 100х250см876.00  лв.
.

Меню

<