Модулна система за изложения 150 x 200 cm

Изключително лека, модулна система за изложения, която се сгъва и разгъва за секунди, без да са необходими допълнителни инструменти. Графичното изображение се отпечатва върху висококачествен дисплей плат, който се монтира бързо и лесно към конструкцията, посредством пришита силиконова лента.

Благодарение на специално проектираната рамка е възможно отделните модули да се свързват помежду си, образувайки разновидни стенни конфигурации. Това позволява създаването на различни оформления и размери на дисплея, а също така и адаптирането му към разнообразни пространства и рекламни нужди.

Модулната система е изработена от алуминиев профил с ширина 4.2 см и се прелага в размери: 100х200 см, 120х200 см и 150х200 см. подробно описание

100 x 200 cm 120 x 200 cm 150 x 200 cm
248,00  лв.

  (с вкл. ДДС)


Изключително лека, модулна система за изложения, която се сгъва и разгъва за секунди, без да са необходими допълнителни инструменти. Графичното изображение се отпечатва върху висококачествен дисплей плат, който се монтира бързо и лесно към конструкцията, посредством пришита силиконова лента.

Благодарение на специално проектираната рамка е възможно отделните модули да се свързват помежду си, образувайки разновидни стенни конфигурации. Това позволява създаването на различни оформления и размери на дисплея, а също така и адаптирането му към разнообразни пространства и рекламни нужди.

Отделните конструкции на модулната система за изложения могат да бъдат лесно сглобени, променени във височина (чрез специални удължители, които се закупуват отделно) и подредени в различни форми и размери според нуждите на рекламодателя. Поставени паралелно, модулите могат да оформят стена, която да се покрие с общ рекламен плат - без видими празнини между компонентите на структурата отдолу и без наличие на гънки върху изображението.

Рекламната система е предпочитан избор за промоционални дейности и маркетингови кампании, ето някои ключови предимства:

Сгъваем дизайн: Конструкцията се сгъва и разгъва лесно и бързо, без необходимост от специализирани инструменти или опит. Това спестява ценни ресурси и позволява на бизнеса да разположи ефективно своя рекламен дисплей.

Мобилност: Съществено предимство на експо системата е нейната мобилност. Тя е проектирана да бъде лека и лесна за транспортиране, което позволява на фирмите да пренасят своя рекламен дисплей където и да отидат. Тази преносимост я прави идеален рекламен инструмент за търговски изложения  и организирани събития, където мобилността е от съществено значение.

Универсалност: Сгъваемите модулни дисплеи са изключително универсални и могат да бъдат персонализирани в различни форми и размери. Комбинирането на модулите по различни начини, позволява създаването на уникални стенни структури, съобразени с конкретното пространство и цел на рекламата.

Рентабилност: В сравнение с традиционната фиксирана рекламна конструкция, модулна система за изложения често е по-рентабилна. Тя изисква умерена първоначална инвестиция и може да се използва многократно, намалявайки необходимостта от чести смени. Освен това нейната мобилност и лесна инсталация могат да намалят разходите за труд, свързани с монтажа.

Ефективност на пространството: Когато не се използва, експо системата може да бъде сгъната до компактен размер, минимизирайки изискванията за съхранение. Тази ефективност на пространството е особено полезна за фирми с ограничено пространство за съхранение или тези, които трябва да транспортират няколко дисплея едновременно.

Видимост на марката: Модулната рекламна система предоставя на бизнеса платформа за ефективно представяне на своята марка, послания и рекламни материали. Независимо дали се използва на търговски изложения, магазини за търговия, разнообразни събития или други места, тя помага да се увеличи видимостта на марката и да се привлече вниманието на целевата аудитория.

Издръжливост: Сгъваемите модули са изработени от алуминиев материал, който издържа в условия на честа употреба и транспортиране. Тази издръжливост гарантира, че те запазват качеството и външния си вид с течение на времето, увеличавайки максимално живота си и възвръщаемостта на положените инвестиции.

Предимствата на рекламната система я правят универсален, рентабилен и въздействащ инструмент за фирми, които искат да подобрят маркетинговите си усилия и да увеличат ефекта от представянето на своята марка.

Кратка характеристика на модулна система за изложения:

  • бърза инсталация на конструкцията - само за секунди
  • лека и мобилна система от здрав алуминиев профил
  • дисплей плат с висококачествен печат
  • възможност за промяна във височината на модула, чрез закупуването на специални удължители
  • една графика може да бъде поставена върху няколко паралелно свързани модула
  • създаване на уникални дисплеи, чрез оформяне на различни конфигурации от отделни модули

Рекламната модулна сиистема има разнообразни приложения в различни индустрии и контексти. Ето някои основни приложения:

Търговски изложения и панаири: ЕКСПО системата може да послужи за изграждане на гъвкави и персонализирани щандове, които могат да бъдат адаптирани към различни размери и форми на изложбеното пространство. Също така за създаване на зони за демонстрация на продукти и услуги, които да привличат вниманието на посетителите.

Търговски центрове и молове: Посредством свързване на отделни модули в уникален ЕКСПО дисплей, може да се оформи временна или постоянна рекламна стена, която да представя нови продукти или промоционални кампании. Успешно може да бъде обособена и информационна зона за специални оферти, клиентски събития и новини.

Офиси и корпоративни събития: Модулната система за изложения може да се използва като мобилна стена за презентация, която може лесно да се премества и конфигурира според нуждите. Рекламният й дисплей ефективно ще презентира логото и брандинга на компанията за събития, конференции и семинари.

Рекламни кампании на открито: Модулите могат да бъдат от полза при оформянето на промоционални временни щандове за събития на открито, които могат да се разглобяват и преместват лесно. Напечатайте вашето рекламно послание и го разпространете сред посетители и случайни минувачи.

Образователни институции: С ЕКСПО системата може да се създаде изложбено пространство за временна изложба на студентски проекти, научни постижения и други образователни дейности. Ефективно може да бъде обособена и информационна зона за учебни програми, събития и новини.

Конферентни центрове: Модулни дисплеи могат да се използват за организиране на конферентни зали и пространства за срещи, както и за създаване на брандирани зони за корпоративни събития и приеми.

Модулната система за изложения е отличен избор за различни събития и места поради нейната гъвкавост, лесен монтаж и демонтаж, професионален вид, икономичност и устойчивост. Тя предоставя ефективно и атрактивно решение за презентация на вашите продукти и услуги в разнообразни среди.

Комплектът включва: модулна система и транспортна чанта.
ХАРАКТЕРИСТИКИ
Модулна система за изложения 150 x 200 cm 248.00  лв.
Ширина на профил 4.2 см
Тегло на модулна система 150х200 см 3.2 кг.
Материал Алуминий
Размер на опакован продукт 150х200 см 28х9х158 см

Доставката на поръчките се извършва от куриерските фирми "Еконт" и "Спиди". Обикновено се осъществява в срок от 2 (два) до 5 (пет) работни дни - в зависимост от спецификата на поръчката, наличността на продуктите в нашия склад и натовареността на куриерските фирми.

Поръчка, чиито продукти са налични на склад и са без услуга печат - направена до 12 часа на обяд, се обработва и изпраща в същия ден.

Поръчка, чиито продукти са налични на склад и съдържат услуга печат се изпраща в рамките на 2 (два) работни дни.

Поръчка с метод на плащане по банков път, се изпълнява веднага след постъпване на сумата от банковия превод в нашата фирмена сметка.

Поръчка, направена през почивните дни (събота и неделя) се обработва в понеделник.ПРОМО ПРОДУКТИ:
Защо PRINTOPIX?

Уважаеми клиенти, Нашата компания е с дългогодишен опит в рекламната индустрия. Помогнали сме на много фирми и марки от различни сфери да реализират своите маркетингови стратегии и да се откроят в силно конкурентния и наситен пазар. Ние разбираме, че всеки бизнес има уникални нужди и цели - ето защо създадохме електронен магазин PRINTOPIX.com. Предлагаме всички размери рол банери.

Меню